Zonnepanelen Nederland

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Nederland?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Nederland verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Nederland – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Nederland gezocht?

Een installateur uit Nederland vinden

Zonnepanelen Nederland
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Nederland gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Nederland, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kalenberg, Scheerwolde en Baarlo Ov bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Nederland

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Nederland. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • je persoonlijke portemonnee
  • vanwege het duurzame karakter
  • een verlaagde Co2 uitstoot
  • het rendement van panelen is groter dan ooit
  • een huis met solar wordt vanzelf meer waard
  • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
  • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je begeleiden door advies en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Nederland. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn belegging betreft, is het zinnig om direct alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over allerlei soorten solar in Nederland en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Uiteraard krijg je ook de optie om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Nederland

Twijfel je nog over het nut van het kopen van zonnepanelen in Nederland? Het regent weliswaar erg vaak bij ons Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Nederland 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Houd er uiteraard wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Nederland

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Nederland die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Nederland

Meerdere plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er mogelijk een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Nederland voor het installeren van zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk condities om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Nederland

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Nederland

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten installeren van solar panelen ten opzichte van het zelfstandig aanbrengen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de aanleg van de zonnepanelen voor bij jou op het dak. Wat zijn de aanleidingen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Allereerst uiteraard vanwege de veiligheid. Een deskundige is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om eigenhandig het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Tevens is een gespecialiseerd bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het huis. Voor je het weet heb je jouw woonhuis ook uitgerust met de beste solar panelen van dat moment. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Nederland

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Nederland en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Nederland zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Nederland zonnepanelen te laten installeren. Wanneer je beschikt over een budget, een tastbaar idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het ontwerp min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele gelijkwaardige klussen. Bijvoorbeeld iemand in de buurt of een van je familieleden. En als alternatief kun je zeker weten via internet de benodigde inspiratie op doen. Voornamelijk omdat solar panelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er steeds vaker projecten verricht in de afgelopen tijd. En het belangrijkste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je begeleiding van een individu die weet hoe je in Nederland zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers veel helpen als je wat minder technisch begaafd bent. Daarna is het handig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die daarin gespecialiseerd zijn. Indien je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen contact met verschillende partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Dan weet je zeker weten dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt beginnen!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Nederland.

Nu 3 offertes uit Nederland vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Nederland vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Nederland

Omdat zonnepanelen van meerdere dingen ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook evenveel tarieven zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een hoger rendement moet verkrijgen. Kies je eerder voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst behalen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prima investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Nederland?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Nederland, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Nederland – de juiste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Nederland. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke prijzen je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke kosten maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Nederland dan staan wij natuurlijk altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Nederland – klimaatvoordelen

Duurzame en lagere tarieven voor je energie, uiteraard wil jij dat! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen kunnen aanleveren. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel aanzienlijk. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Nederland is dat zo. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Nederland.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Nederland? Alweer zal het milieu en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Nederland

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Nederland. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Nederland die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Nederland

Het oog wil ook wat

24 juli 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn huis niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Martijn de Ruiter

Het oog wil ook wat

20 juli 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn pand niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Wilhelmina Sanders

Binnen vier weken had ik solar panelen op mijn dak

10 juli 2024

Absoluut voldaan. Flexibel en met onmiskenbaar veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Linda Kramer

Bijzondere zonnepanelen, woning meer waarde

6 juli 2024

Door de prachtige en duurzame panelen gaf de makelaar aan dat mijn woonhuis nu gestegen is in waarde. Fantastisch!

- Ruben van der Horst

De energie besparing klopt

26 juni 2024

Het traject van prijsopgave aanvragen tot de aanleg afspraak ging prima. De opwek gaat daarnaast voortreffelijk dus tevreden.

- Adrianus Bosman

Na lang aarzelen behoorlijk gelukkig

21 juni 2024

Ik twijfelde of ik de investering meteen of straks wilde maken.
Desalniettemin maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een professional besloten ervoor te gaan. Nu heel blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Pascal van Dam

Begeleiding van het hele project

13 juni 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Ook waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Albert de Ruiter

Voor ons toekomstperspectief is ecologische energie nodig

6 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar snel op weg geholpen naar meer ecologische energie. Dank jullie wel!

- Barbara Sanders

Besparen op elektriciteit gaat goed

27 mei 2024

Het traject liep gemakkelijk (van prijsopgave tot plaatsen). De opwek gaat ook top dus tevreden.

- Robertus de Leeuw

Uitgelichte installateurs uit Nederland

Klaster Installatietechniek

Steenstraat 2
8375 HM Oldemarkt
Nederland

0561 451 268
http://www.klasterinstallatietechniek.nl/

Installatiebedrijf Driezen

Kon. Julianaweg 74
8371 WG Scheerwolde
Nederland

0521 522 844
http://www.installatiebedrijfdriezen.nl/

Ernie Spin Installatie en Dienstverlening

Spoorlaan 18
8397 GJ De Blesse
Nederland

06 12040679
http://www.erniespin.nl/