Zonnepanelen Meteren

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw solar installatie in Meteren?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Meteren verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Meteren – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Meteren gezocht?

Een installateur in Meteren vinden

Zonnepanelen Meteren
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Meteren gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Meteren, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Tricht, Buurmalsen en Geldermalsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Meteren

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Meteren. We plaatsen ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzame stroom
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • panelen renderen hedendaags beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Kortom; het ogenblik om je te verdiepen in zonne stroom. Laat ons je assisteren met advies en uitleg over al wat er komt kijken bij de koop van solar Meteren. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat deze investering voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verschillende type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Meteren en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze manier krijg je de beste prijsstelling om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Meteren

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen installeren in Meteren geen zin heeft. Het regent toch erg vaak bij ons Meteren? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Meteren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij licht! Het daglicht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Meteren

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Meteren die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Meteren

Meerdere gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig mogelijk te houden. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit einddoel te realiseren doet de gemeente Meteren er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan gelijktijdig zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Meteren voor het aanleggen van zonnepanelen. Er zijn immers wellicht voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Meteren

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Meteren

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Omdat panelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dat natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Meteren die geschikt is voor jouw taak. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het soms lastig om een handige zonnepanelen installateur in Meteren te vinden. Er bestaat namelijk tamelijk wat onderscheid tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Meteren op de volgende componenten:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Meteren

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Meteren en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Meteren zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien nodig om te komen tot een bruikbaar resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze informatie kan je simpel zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de installatie. Ook geeft het je inzicht in het verloop van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hier moet je onder andere denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om allerlei begrotingen naast mekaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van het project.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Meteren.

Nu 3 offertes uit Meteren vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Meteren vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Meteren

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan wel regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder echter kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel profijt je kunt behalen! Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Meteren?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Meteren, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Meteren – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Meteren? Je ziet het tegenwoordig continu meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort investeringen. Je hebt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de passende expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Meteren echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Meteren – milieu voordelen

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting retour kunt krijgen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Meteren

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Meteren. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Meteren die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Meteren

Een betrouwbaar advies is goud waard

20 februari 2024

Helemaal tevreden over kosten, advies en installatie.

- Elizabeth van de Wal

Een besparing van haast 25%!

15 februari 2024

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand berekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van ruwweg 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Heel erg content met het resultaat!

- Vincent van Beek

Betrouwbaar bedrijf

10 februari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten leggen.

- Ivo Smits

Prima geregeld

22 januari 2024

Vergenoegd over alles. Goed geregeld..

- Antonius Peeters

Kosten en ervaring was prima!

18 januari 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Manon van der Meulen

Een degelijk advies is goud waard

13 januari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten aanleggen.

- Sabrina van Loon

Geplaatst in volledige tevredenheid

2 januari 2024

De installatie ging vlot en gemakkelijk en de berekening van opwek vooraf klopt best aardig dus content.

- Bastiaan Maas

Het installatie is niveau hoog

26 december 2023

Van de eerste aanbod tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het project en de opwek.

- Christian Verbeek

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

18 december 2023

Voor mijn instantie was het vooral belangrijk dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. Daardoor hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het hoofdzaak. Uitermate blij mee.

- Danny Huisman

Uitgelichte installateurs uit Meteren

Van Eck Elektro, Telematica & Beveiliging

Industrieweg 25
4181 CA Waardenburg
Nederland

0418 651 341
https://www.eck.nl/

JCVANKESSEL Groep

Tielerweg 19
4191 NE Geldermalsen
Nederland

0345 571 563
https://jcvankessel.nl/

Installatiebedrijf Hol en Zoon

Den Bommel 4
4194 TZ Meteren
Nederland

0345 569 722
http://installatiebedrijfhol.nl/