Zonnepanelen Lekkum

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Lekkum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Lekkum verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Lekkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Lekkum gezocht?

Een installateur uit Lekkum vinden

Zonnepanelen Lekkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lekkum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lekkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Wijns, Hempens en Goutum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lekkum

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in panelen; oftewel solar Lekkum. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt geld besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • het rendement van solar panelen is groter dan ooit
 • een pand met solar wordt vanzelf meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We helpen je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Lekkum. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en duurzame investering. Omdat deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Lekkum en de tariefstelling hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Lekkum

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Lekkum aankopen! Je moet aan een hoop zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we met name zorgen dat je de volledige informatie hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! En daarvoor is een vergelijking zeer beslissend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen kopen in Lekkum als wel op de installatie kosten indien je ze laat installeren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: De aankoop en plaatsing onkosten zijn feitelijk niet het enige waar je op kunt letten. Kijk grotendeels ook even goed naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsook naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Lekkum.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lekkum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lekkum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lekkum

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Lekkum, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je kunt hier niet direct een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke onkosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Lekkum.

Ook is het handig om al een indicatie te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten installeren. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk dak is even geschikt voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere mogelijkheden om zonne energie in Lekkum op te wekken. Ook wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Lekkum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lekkum

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van panelen ten opzichte van het zelf aanbrengen. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de installatie van de zonnepanelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Allereerst natuurlijk vanwege de veiligheid. Een deskundige is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is uiteraard veiliger dan wanneer je eigenhandig het dak op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in staat is om de panelen op de passende manier te bevestigen. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw zonnepanelen. Tot slot scheelt het uitbesteden van de aanleg je zeer veel veel kopzorgen en tijd. De betrekkelijk lage kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste solar panelen van dit moment. Kies dus voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lekkum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lekkum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lekkum zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien nodig om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde informatie kan je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de installatie. Het geeft je wat meer duidelijkheid over het uiteindelijke effect van de klus.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf alvast sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke tarieven. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je direct gevarieerde offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor zonne energie? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lekkum.

Nu 3 offertes uit Lekkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lekkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Lekkum

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Lekkum zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, merk en type zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lekkum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lekkum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Lekkum – de beste investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Lekkum. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Het aanvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Lekkum – een groener Nederland

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daarom worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je hierna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lekkum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lekkum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lekkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lekkum

Prima prijs, klantgericht

23 juli 2024

De prijs was ordelijk opgemaakt en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Marianne van de Velden

Bezuinigen op elektriciteit gaat aardig

16 juli 2024

Het traject liep prettig (van offerte tot plaatsen). De opwek gaat daarnaast uitstekend dus voldaan.

- Joris Janssen

De kosten gering, ervaring hoog!

7 juli 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima raad door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Robert van de Velden

Ontdekt wat we wilden!

3 juli 2024

Snel het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Flink wat kennis van zaken en een messcherpe aanbieding! Geweldig!

- Sebastiaan de Leeuw

Het was de belegging waard

29 juni 2024

Na een tijdsperiode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een fraai prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de applicatie die erbij kwam is buitengewoon aardig, kan precies zien hoeveel ik opwek. Voldane klant dus!

- Antonius de Jong

Tevreden over de aanleg

20 juni 2024

We waren nieuwsgierig of de berekening van de opwek die we zouden kunnen realiseren overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Roy Jacobs

Tevreden over de plaatsing

10 juni 2024

De installatie ging vlot en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best goed dus content.

- Jacob Driessen

Voor een gedeelte zelfvoorzienend in energie

6 juni 2024

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, nooit meer (volledig) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Door solar panelen! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies van subsidie aanvragen was enorm fijn. Erg content!

- Maurice van Doorn

Grote investering goed geregeld

31 mei 2024

Daar we een aantal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke expertise.
En niet heel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een kenner gesproken die ervaring had in onze branche en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Bart Dekker

Uitgelichte installateurs uit Lekkum

Zon Zeker Friesland

De Tolve 44
9084 BJ Goutum
Nederland

06 30026758
http://www.zonzekerfriesland.nl/

Van der Schoot montage installatie en service

Het Var 38
8939 BJ Leeuwarden
Nederland

06 14309035
https://www.vanderschoot.frl/

Technea Duurzaam – Specialist duurzame installatietechnieken

Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
Nederland

058 288 4739
http://www.technea.nl/