Zonnepanelen Kantens

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Kantens?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Kantens verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Kantens – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Kantens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Kantens
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Kantens gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Kantens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rottum, Stitswerd en Zandeweer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Kantens

Er zijn een aantal redenen om te gaan investeren in solar panelen; oftewel solar Kantens. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • het effect van een zonnepaneel is aanzienlijker dan ooit
 • een perceel met zonnepanelen wordt standaard meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame energie. Laat ons je bijstaan door advies en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Kantens. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Kantens en de prijzen hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Logischerwijs krijg je bovendien de optie om vrijblijvend snel enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Kantens

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Kantens kopen! Je moet aan een boel dingen denken wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de benodigdheden voor de plaatsing en natuurlijk de plaatsing zelf. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! En daarvoor is een vergelijking zeer belangrijk. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het is een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Kantens als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: De aankoop en plaatsing kosten zijn feitelijk niet het enige waar je op moet letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Vergeet ook niet de garantievoorwaarden te onderzoeken wanneer je tot kopen in Kantens over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Kantens

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Kantens die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Kantens

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besluit om eigenhandig je energie op te wekken in Kantens. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Kantens.

Ook is het handig om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een deel van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten uiteraard. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog meer kosten gaat maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even gepast voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Kantens op te wekken. Daarnaast wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Kantens

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Kantens

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van solar panelen ten opzichte van het zelf aanbrengen. Wij raden het af om zelfstandig aan de slag te gaan, tenzij je heel erg veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt immers een heleboel kijken bij de installatie van de solar panelen voor bij jou op het huis. Wat zijn de redenen om een vakkundig bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het dak moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je zelf het dak op gaat om erop te klussen.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de gelegenheid is om de solar panelen op de goede manier te bevestigen. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Vanwege een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Aangezien de kosten voor installatie van panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van panelen op je huis. En zo liggen binnenkort de allerbeste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Kies dus voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Kantens

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Kantens en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Kantens zonnepanelen laten installeren

Een juiste voorbereiding is het halve werk om in Kantens zonnepanelen te laten plaatsen. Met een budget, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar enkele gelijkwaardige klussen. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd nog via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat panelen steeds meer geïnstalleerd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal te vinden. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je minder technisch onderlegd of wil je het liefste allereerst eens met iemand die inzicht heeft van het in Kantens zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Als je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je meteen contact met gevarieerde partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij in ieder geval even naar belastingvoordeel en plaatselijke subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Kantens.

Nu 3 offertes uit Kantens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Kantens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Kantens

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Kantens zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. Die zetten wij daarom voor je onder elkaar.

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het type panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Kantens?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Kantens, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Kantens – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Kantens? Je ziet het hedendaags steeds meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de volledige expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Kantens echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Kantens – een groener Nederland

Natuurlijk wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig tegenwoordig. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Kantens is dat zo. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! De informatie die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Kantens zijn er alsmede nog meerdere dingen waar je rekening mee mag houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is vaststaand, je centen en het milieu zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Kantens

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Kantens. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Kantens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Kantens

Flinke investering klasse geregeld

23 juli 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
En niet geheel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen vakkundige die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pro. Content met de gang van zaken.

- Joris Dekker

Vakkundig werk, nette prijs

14 juli 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Christiaan van Beek

Vakkundig werk, nette prijs

9 juli 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe content ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Pieter de Groot

Tevreden met expertise

5 juli 2024

Pieter nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een prachtige korting voor mijn andere panden.
Ongeacht mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Uiterst voldaan dus.

- Irene Jonker

Buitengewoon voldaan over traject

27 juni 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet heel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Hoogst content over het traject.

- Elizabeth Evers

Begeleiding van het hele proces

18 juni 2024

We zijn verbaasd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen en ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Erik Smits

Uitermate voldaan over traject

14 juni 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
Een kenner gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met grote aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Ilse van Dijk

Professional met verstand van zaken!

6 juni 2024

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Pieter en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan panelen.
Echt goed.

- Iris Prins

Persoonlijk energieleverancier zijn

28 mei 2024

Stiekem wilde ik dit al heel lang, nooit meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Dankzij solar panelen! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie aanvragen was geweldig fijn. Erg content!

- Arjan Prins

Uitgelichte installateurs uit Kantens

Technical Expert Jansen

Hogelandsterstraat 1
9981 GD Uithuizen
Nederland

0595 431 650
https://www.technischexpertjansen.nl/

Installatiebedrijf Kruidhof V.O.F.

Lellensterweg 6
9921 PJ Stedum
Nederland

0596 551 282
https://www.ib-kruidhof.nl/

Coolman Elektro & Techniek

Oude Dijk 19
9781 BL Bedum
Nederland

050 301 6025
http://www.coolman.nl/