Zonnepanelen IJlst

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur in IJlst?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen IJlst verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit IJlst – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar IJlst gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen IJlst
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in IJlst gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in IJlst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Tjalhuizum, Folsgare en Nijland bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar IJlst

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen aanzienlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de energie zal je jouw energierekening op een vrij simpele wijze omlaag kunnen halen. Op jaarbasis kan dit in sommige situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook zullen zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal vermeerderen. Elke ecologische belegging in een woning zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Wat voor bepaalde mensen juist weer enorm beslissend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt via de oorspronkelijke opwekmethodes. Wanneer je kiest voor solar draag jij verder bij aan een betere toekomst. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een aantrekkelijke investering. Zometeen laten we je meer zien over de tariefstellingen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de solar panelen.

Zonnepanelen kopen IJlst

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in IJlst kopen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen kopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de installatie en natuurlijk de aanleg zelf. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Door het juist vergelijken kun je zowel geld bezuinigen op zonnepanelen kopen in IJlst als wel op de installatie kosten wanneer je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje ongeveinsd advies: Laat je niet enkel leiden door de prijs in aankoop en installatie. Kijk overwegend ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsmede naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te onderzoeken als je tot kopen in IJlst over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in IJlst

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit IJlst die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie IJlst

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken in IJlst. Je hoeft hier niet gelijk een expert in te worden, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie IJlst.

Ook is het handig om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer installatie kosten natuurlijk. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een aangepaste omvormer) zou moeten maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van IJlst om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die snapt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit IJlst

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur IJlst

Je wilt je panelen uiteraard niet eigenhandig op je dak prutsen. Dit is een klus die je aan een prof wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in IJlst die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een passende zonnepanelen installateur in IJlst te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs IJlst op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd verstandig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen zonnepanelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit IJlst

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit IJlst en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

IJlst zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde zaken te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van deze info kan je simpel zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de installatie. En verschaft het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het plaatsen van een additionele groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steeds op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de grootte van de klus.

Klaar voor solar energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes IJlst.

Nu 3 offertes uit IJlst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit IJlst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in IJlst

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in IJlst zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten we moeiteloos voor je onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil installeren
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in IJlst?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio IJlst, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in IJlst – een verstandige investering

Via deze webpagina kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in IJlst. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] experts vlug contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je ongeveer moet denken na contact met een deskundige. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in IJlst dan staan wij vanzelf altijd klaar om je hierbij te helpen.

Zonnepanelen IJlst – we verduurzamen samen

Duurzame en lagere tarieven voor je energie, natuurlijk wil je dat! Er zijn vele aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig tegenwoordig. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in IJlst wilt plaatsen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het klimaat en de centen! De informatie die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn vele dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in IJlst zijn er tevens nog verscheidene zaken waar je rekening mee mag houden.

Vergeet ook niet om te analyseren of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je misschien belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in IJlst? 1 ding is vanzelfsprekend, je portemonnee en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

IJlst

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit IJlst. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio IJlst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in IJlst

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

3 januari 2022

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en kosten komen we zeker terug als we een nieuwe investering zouden gaan doen.

- Sjoerd Vink

Getwijfeld maar heel blij met resultaat panelen

31 december 2021

Door de toename aan info over panelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering nu wilde maken.
Evengoed prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de specialist evenwel besloten om solar panelen te laten neerleggen. Later opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Michel van den Heuvel

Betrouwbaar organisatie

21 december 2021

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten aanleggen.

- Johanna Vos

Door de zonnepanelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

14 december 2021

Door de mooie en duurzame zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Prachtig!

- Linda Kok

De kosten laag, ervaring hoog!

7 december 2021

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Jolanda Kuijpers

De informatie verstrekking en begeleiding was fantastisch

30 november 2021

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Na het doornemen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs nuttig met het installeren en begrijpen van de app.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Eveline Bos

Eerlijke kosten, goede service

22 november 2021

De prijs was fatsoenlijk opgemaakt en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Mariska van Beek

20 panelen en content

18 november 2021

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de conversaties. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Judith Verhoeven

Na een jaar nog geen enkel spijt!

14 november 2021

Ben nu een jaar lang geholpen aan solar panelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn belegging. Volstrekt grandioos om zelfvoorzienend te zijn.

- Richard van de Wal

Uitgelichte installateurs uit IJlst

Weij BV Installatie vd

Smidsstraat 9
8601 WB Sneek
Nederland

0515 413 985
http://www.vdweijinstallatie.nl/

Hettinga’s Installatiebedrijf

De Opper 2
8621 DZ Heeg
Nederland

0515 442 286
https://www.hettingaheeg.nl/

MDM Installatiewerk & Service

Koperslagersstraat 63
8601 WP Sneek
Nederland

0515 431 959
http://www.mdmservice.nl/