Zonnepanelen Tjalhuizum

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Tjalhuizum?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Tjalhuizum verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Tjalhuizum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Solar Tjalhuizum gezocht?

Een installateur uit Tjalhuizum vinden

Zonnepanelen Tjalhuizum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 74 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Tjalhuizum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Tjalhuizum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Folsgare, Nijland en Hidaard bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Tjalhuizum

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Tjalhuizum. We plaatsen ze voor je op een rij:

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • zonnepanelen renderen tegenwoordig hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • je hebt mogelijkerwijs aanspraak op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne energie. Laat ons je begeleiden met raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Tjalhuizum. Je staat immers aan de rand van een ecologische en duurzame belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een lange termijn belegging is, is het verstandig om direct alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Tjalhuizum en de prijzen hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Natuurlijk krijg je daarnaast de optie om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Tjalhuizum

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen installeren in Tjalhuizum geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Tjalhuizum 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Houd er uiteraard wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk vooral ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Tjalhuizum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Tjalhuizum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Tjalhuizum

Diverse gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het milieu zo voordelig mogelijk te houden. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het milieu zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink oplopen, helemaal als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan ook zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Tjalhuizum kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn namelijk mogelijk voorwaarden om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Tjalhuizum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Tjalhuizum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelf aanbrengen. Dat is een klus die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Tjalhuizum die geschikt is voor jouw klus. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een verstandige zonnepanelen installateur in Tjalhuizum te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Tjalhuizum op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen eigenhandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd goed om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Tjalhuizum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Tjalhuizum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Tjalhuizum zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze info kan je gemakkelijk zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de aanleg. Het geeft je wat meer geruststelling over het definitieve resultaat van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het handig is of je zelf al bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het aanbrengen van een additionele groep in je meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Als laatste adviseren wij daadwerkelijk om diverse begrotingen naast mekaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks verschillende offertes die makkelijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Tjalhuizum.

Nu 3 offertes uit Tjalhuizum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Tjalhuizum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Tjalhuizum

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Tjalhuizum zijn erg afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het terrein (geografisch bekeken) waar je de panelen wil neerleggen
 • De manier waarop de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijzen van zonnepanelen zijn grotendeels afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Check dan vlug nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Tjalhuizum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Tjalhuizum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Tjalhuizum – de juiste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft informatie over zonnepanelen in Tjalhuizum. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je circa moet denken na contact met een expert. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Mocht je vragen hebben over het laten plaatsen van de zonnepanelen in Tjalhuizum dan staan we vanzelf altijd klaar om je hierbij te helpen.

Zonnepanelen Tjalhuizum – een groener Nederland

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte opvangen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Dit kan hierna worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je vervolgens ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Tjalhuizum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Tjalhuizum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Tjalhuizum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Tjalhuizum

Content met deskundigheid

5 augustus 2022

Na de aanvragen was ik vlug in contact met Peter en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsvermindering daarvoor.
Ongeacht mijn eigen research kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor niet zoveel geld aan panelen.
Werkelijk goed.

- Frank de Bruin

Eigen leverancier spelen

28 juli 2022

Een langverwachte droom is uitgekomen, ik ben niet langer afhankelijk van mijn elektriciteit leverancier dankzij duurzame energie! Vergelijksolar heeft daarbij geholpen! Oh en het advies van subsidie aanvragen was zeer bruikbaar. Schitterend.

- Marleen Vermeulen

Mooie prijsverlaging gekregen gedurende vergelijken

20 juli 2022

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Duidelijke toelichting en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Content.

- Yvonne Bosch

Vakkundig werk, nette prijs

12 juli 2022

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Margaretha Janssen

Door de zonnepanelen is mijn huis gestegen in waarde

6 juli 2022

Buitengewoon prachtige solar panelen en mijn huis is ook nog eens behoorlijk meer waard nu. Prachtig!

- Angelique Dekker

Bijna 25% besparing op elektriciteit

27 juni 2022

Een aantrekkelijke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Erg tevreden dus.

- Kelly van de Veen

Professional met verstand van zaken!

24 juni 2022

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Stefan en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ongeacht mijn persoonlijke research kreeg ik aanvullend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog omvangrijker dan zelf bedacht.
Uitermate tevreden dus.

- Lisette Bos

Zelfs na een jaar nog zo gelukkig met mijn zonnepanelen

14 juni 2022

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonnepanelen dankzij een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn belegging. Zo prachtig om zonne elektriciteit op te wekken.

- Catharina Molenaar

Het installatie is niveau hoog

11 juni 2022

Van de eerste aanbieding tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Cindy Sanders

Uitgelichte installateurs uit Tjalhuizum

Weij BV Installatie vd

Smidsstraat 9
8601 WB Sneek
Nederland

0515 413 985
http://www.vdweijinstallatie.nl/

MDM Installatiewerk & Service

Koperslagersstraat 63
8601 WP Sneek
Nederland

0515 431 959
http://www.mdmservice.nl/

Installatiebedrijf CBS B.V.

Zeilmakersstraat 35
8601 WT Sneek
Nederland

0515 412 572
http://www.cbsinstallatie.nl/