Zonnepanelen Houtigehage

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Houtigehage?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Houtigehage verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Houtigehage – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Houtigehage gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Houtigehage
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Houtigehage gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Houtigehage, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Drogeham, Harkema en Surhuisterveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Houtigehage

Er zijn allemaal redenen waarom het een slim idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de allereerste plaats zullen de zonnepanelen behoorlijk wat geld opleveren. Door het opwekken van de stroom zal je jouw energierekening op een behoorlijk simpele wijze naar beneden kunnen halen. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Op de tweede plaats zullen zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je pand zal vermeerderen. Iedere duurzame belegging in een woning zorgt immers ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker weten van pas komen.

Wat voor een paar mensen juist weer zeer doorslaggevend is, is het duurzame karakter van solar. Door zelf stroom op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij verder bij aan een meer duurzame toekomst. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een aantrekkelijke investering. De tarieven die het bewerkstelligen van solar in Houtigehage met zich meebrengen is een onderdeel wat straks aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Houtigehage

Er zijn nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen installeren in Houtigehage geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Houtigehage 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer dingen dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Houtigehage

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Houtigehage die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Houtigehage

Diverse gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het milieu zo voordelig mogelijk te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en milieu vriendelijke energie. Om dit einddoel te realiseren doet de gemeente Houtigehage er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een omvangrijke kans dat er wellicht een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al rap op. Nu het ook mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Houtigehage voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Houtigehage

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Houtigehage

Je wilt solar panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig installeren. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Houtigehage. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het soms moeilijk om een handige zonnepanelen installateur in Houtigehage te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Houtigehage op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de solar panelen zelfstandig kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Houtigehage

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Houtigehage en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Houtigehage zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat reeds erg in het voorkomen van onrust. Indien je beschikt over een budget, een duidelijk idee van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten verrichten. Bijvoorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. En als alternatief kun je ook via internet de benodigde inspiratie op doen. Zeker omdat zonnepanelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er steeds meer klussen uitgevoerd in de afgelopen tijd. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je begeleiding van een persoon die weet hoe je in Houtigehage zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel flink helpen als je enigszins geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Wanneer je kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct contact met gevarieerde partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij in ieder geval even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Dan weet je zeker dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Houtigehage.

Nu 3 offertes uit Houtigehage vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Houtigehage vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Houtigehage

De kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Houtigehage zijn fiks afhankelijk van een tal bepalende factoren. We zetten een paar enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het type panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Houtigehage?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Houtigehage, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Houtigehage – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft voorlichting over zonnepanelen in Houtigehage. Wij raden je natuurlijk aan om gebruik te maken van de offerte potentie. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de tarieven krijgen na contact met een expert. De schappelijke tarieven maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Houtigehage – groen en duurzaam

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Er zijn meerdere leveranciers en organisaties die de zonnepanelen kunnen leveren. Daarom zijn de tarieven in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel aanzienlijk. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Houtigehage is dat zo. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het milieu en de centen! De info die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Houtigehage zijn er tevens nog verscheidene zaken waar je rekening mee mag houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Eventueel kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is zeker, je beurs en het klimaat zal je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Houtigehage

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Houtigehage. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Houtigehage die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Houtigehage

Tevreden over de plaatsing

19 juni 2024

De installatie ging vlot en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best aardig dus content.

- Maaike Molenaar

Haast 25% besparing op energie

14 juni 2024

Ik had het niet bedacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Heel tevreden dus.

- Bas Jonker

Content 20 zonnepanelen geplaatst

4 juni 2024

Top geregeld de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. Daar we er 20 wilde waren we wat verontrust over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) echter dit was overbodig. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Christian Timmermans

Iets meer betaald, top service

27 mei 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het plaatsen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Uitermate blij mee.

- Manon Vermeulen

Prima geregeld

24 mei 2024

Tevreden over alles. Goed geregeld..

- Gerrit Dekker

Het was de belegging waard

15 mei 2024

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een aardig prijsverschil in ondanks de al scherpe tariefstellingen.
Nadat ik gekozen had wie mocht aanleggen was de overeenkomst zo gemaakt en voordat ik het wist waren de panelen neergelegd. En met een bijkomende app kon ik meteen zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Sandra Hoekstra

Ziet er best mooi uit

9 mei 2024

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn pand niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Jacob van Beek

Absoluut aan te raden om te vergelijken

3 mei 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Vergelijken kan dus oprecht uit. Vlot was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Bas Blom

Flinke investering degelijk geregeld

21 april 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens regelen tegen een tamelijke prijs.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met flinke aantallen zonnepanelen. Hoogst tevreden over het traject.

- Barbara Smits

Uitgelichte installateurs uit Houtigehage

Solarshop Noord

De Wending 19
9865 VC Opende
Nederland

0594 237 017
https://solarshop-noord.nl/

Bakker Installatiebedrijf

De Buorren 6
9289 HG Drogeham
Nederland

0512 331 237
https://www.bakker-installatiebedrijf.nl/

Hoekstra Installaties

Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Nederland

0512 361 376
http://www.hoekstrainstallaties.nl/