Zonnepanelen Holwierde

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Holwierde?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Holwierde verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Holwierde – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Holwierde gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Holwierde
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Holwierde gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Holwierde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Spijk, Bierum en Losdorp bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Holwierde

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Holwierde. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je wilt geld besparen
 • het is duurzame energie
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Samengevat; het ogenblik om je te verdiepen in solar stroom. We assisteren je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Holwierde. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn belegging blijft, is het raadzaam om direct alle ins en outs van zonne stroom alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Holwierde en de prijzen hiervan om zo je keuze degelijk te kunnen maken. Natuurlijk krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de allerbeste prijsstelling om zo nog meer te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Holwierde

Er zijn nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Holwierde geen zin heeft. Het regent namelijk erg vaak bij ons Holwierde? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Holwierde 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Holwierde

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Holwierde die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Holwierde

Als je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Holwierde, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je totaal zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in Holwierde.

Ook is het handig om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Bedenk of je voor een gehele opwek van je energie verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Ook is het vervolgens handig om te bedenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Holwierde om via zonnepanelen energie op te wekken. Tevens wil je uiteraard met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Holwierde

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Holwierde

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet zelf op je huis prutsen. Dit is een taak die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Holwierde die passend is voor jouw klus. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het af en toe lastig om een praktische zonnepanelen installateur in Holwierde te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Holwierde op de volgende gebieden:

 • Kosten van de zonnepanelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Holwierde

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Holwierde en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Holwierde zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een paar dingen helder hebt, scheelt dat alvast aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Met een budget, een concept over de vormgeving van het project en wetende wat je wilt aanbrengen ben je heel aardig op weg. Als inspiratie helpt het om te informeren naar overige gelijkwaardige projecten. Wellicht wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je natuurlijk via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Met name omdat zonnepanelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er steeds meer klussen uitgevoerd in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is altijd begeleiding wanneer dat noodzakelijk is!

Wil je raad van iemand die weet hoe je in Holwierde zonnepanelen moet installeren? Dat kan immers behoorlijk helpen als je enigszins geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Dat doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal diverse partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij ook even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor zonne energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Holwierde.

Nu 3 offertes uit Holwierde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Holwierde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Holwierde

Omdat zonnepanelen van vele dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel tarieven zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hoger prijsniveau (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers vaak een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat minder uitvalt.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze duur ga je winst maken. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Holwierde?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Holwierde, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Holwierde – de juiste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Holwierde. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlug contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de tarieven krijgen na contact met een vakkundige. De schappelijke kosten maken het ook voor jou mogelijk om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Holwierde – een groener Nederland

Duurzame en lage tarieven voor je electra, uiteraard wil jij dat! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen kunnen leveren. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend tegenwoordig. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Holwierde wilt plaatsen. Het moment om te kunnen investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze webpagina. Er zijn vele zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Holwierde.

Vergeet alsmede niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Holwierde? Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Holwierde

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Holwierde. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Holwierde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Holwierde

Het hele traject is begeleid

22 februari 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Daarnaast waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Kortom tevreden!

- Rogier Hendriks

De informatie verstrekking en begeleiding was geweldig

15 februari 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en uitleggen van de app.
Een pluim voor hen.

- Catharina Prins

Flinke investering prima geregeld

6 februari 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen expert die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons uiteraard een pre. Erg tevreden over het traject.

- Danny Dekker

Deels zelfvoorzienend in elektriciteit

27 januari 2024

Eigenlijk wilde ik dit al heel lang, niet meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Door zonnepanelen! Alles gauw en netjes gegaan via deze pagina. Zeer content!

- Jacobus Peters

Besparen op energie gaat prima

19 januari 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsen). De opwek gaat ook voortreffelijk dus tevreden.

- Matthijs van de Brink

Duurzame en zeker waardevolle investering

11 januari 2024

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe tariefstellingen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende applicatie kon ik gelijk zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Nicole Mol

Nette reductie gekregen door vergelijken

3 januari 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Glasheldere uitleg en begroting gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Tevreden.

- Diana de Graaf

Voor ons toekomstperspectief is solar elektriciteit nodig

28 december 2023

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Ik kon vanuit Vergelijksolar vlug offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dankbaar!

- Martine de Boer

Vergelijken is echt verstandig!

21 december 2023

Door het aanvragen van de offertes waren we snel in contact met de bedrijven die zonnepanelen leveren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Arjan Janssen

Uitgelichte installateurs uit Holwierde

Kuipers installatiebedrijf

Farmsumerweg 38
9932 BB Delfzijl
Nederland

06 53130027
http://www.kuipersinstallatiebedrijf.nl/

JKverwarming

Simonszand 64
9931 AT Delfzijl
Nederland

06 23908626
http://www.jkverwarming.nl/

DoeHetSolar, Otto Technische Ondersteuning

Borgsingel 5
9906 PZ Bierum
Nederland

06 40746672
http://www.doehetsolar.nl/