Zonnepanelen Burgwerd

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Burgwerd?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Burgwerd verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Burgwerd – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Burgwerd gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Burgwerd
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 119 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Burgwerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Burgwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Waaksens, Lollum en Wolsum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Burgwerd

Er zijn verschillende redenen waarom het een goed idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het voornaamste is natuurlijk dat de solar panelen je aanzienlijk wat geld kunnen opleveren. Door zelf energie op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse energiekosten lager worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat panelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Iedere belegging brengt namelijk een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder stroom te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Als je kiest voor solar draag jij ook bij aan een schonere toekomst. Door eventuele subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een slimme investering. De tariefstellingen die het bewerkstelligen van solar in Burgwerd met zich meebrengen is een aspect wat later aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Burgwerd

Er bestaan nog altijd mensen die menen dat zonnepanelen neerleggen in Burgwerd geen zin heeft. Het regent namelijk super regelmatig bij ons Burgwerd? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Burgwerd 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Gelukkig werken zonnepanelen prima bij daglicht! Het daglicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Burgwerd

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Burgwerd die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Burgwerd

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves wanneer je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in Burgwerd. Het is fijn als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat maken voor het neerleggen van je zonnepanelen in Burgwerd.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten plaatsen. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk dak is even geschikt voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Burgwerd op te wekken. Ook wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Burgwerd

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Burgwerd

Je wilt zonnepanelen niet zonder enkele ervaring zelfstandig installeren. Dit is een klus die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Burgwerd die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een geschikte zonnepanelen installateur in Burgwerd te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat verschil tussen de verscheidene zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Burgwerd op de volgende componenten:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd goed om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Burgwerd

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Burgwerd en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Burgwerd zonnepanelen laten installeren

Indien je van tevoren een paar zaken helder hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust. Met een begroting, een idee over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel aardig op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar overige gelijkwaardige projecten. Mogelijkerwijs wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd nog via internet de nodige informatie en inspiratie opdoen. Voornamelijk omdat panelen een steeds bekender begrip zijn geworden in de samenleving, zijn er steeds vaker projecten verricht in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is steevast begeleiding als dat noodzakelijk is!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je graag eerst eens met iemand die verstand heeft van het in Burgwerd zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Dit doe je door eenvoudig, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal gevarieerde partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij in ieder geval even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Dan weet je zeker weten dat je uiterst voorbereid aan je karwei kunt beginnen!

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Burgwerd.

Nu 3 offertes uit Burgwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Burgwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Burgwerd

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Burgwerd zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rij:

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de geprefereerde zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, merk en type zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Burgwerd?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Burgwerd, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Burgwerd – de beste investering

Zonnepanelen in Burgwerd is de hoogst duurzame investering die je kunt maken. Je ziet het vermoedelijk bij veel meer woningen in je wijk en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Je maakt gelukkig de keuze uit vele partijen met de juiste expertise voor het aanschaffen en neerleggen van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Burgwerd met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Burgwerd – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van elektriciteit te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een goed prijs! Via de gemeente kun je informeren of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting terug kunt krijgen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Burgwerd

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Burgwerd. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Burgwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Burgwerd

Een degelijk advies is goud waard

24 februari 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten plaatsen.

- Martijn Jonker

Prima geregeld

12 februari 2024

Vergenoegd over alles. gewoon prima.

- Marco de Groot

Een besparing van haast 25%!

6 februari 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit haast 25% te zijn! Heel erg tevreden met het resultaat!

- Catharina Bosch

Ziet er behoorlijk fraai uit

27 januari 2024

Eigenlijk was ik angstig dat het afschuwelijk zou zijn, zonne panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best sjiek.

- Niels Martens

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

18 januari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de prijs, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een opperbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Jan van Vliet

Verstand van zaken en goede prijs

12 januari 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Barbara Kuiper

Het was de investering waard

5 januari 2024

Mezelf eerst aardig ingelezen (fijne info hier op de website) en aansluitend direct maar offertes opgevraagd. De offertes hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe tarieven en desondanks was ik opgelucht dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht installeren was de overeenkomst zo gemaakt en voordat ik het wist waren de zonnepanelen geplaatst. En met een bijkomende applicatie kon ik meteen zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Wendy van der Laan

De specialist gevonden en een mooi tarief

26 december 2023

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gereed tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Sandra Jacobs

Vergelijken is werkelijk een aanrader.

24 december 2023

Na mijn eerdere aanvragen bij individuele organisaties kreeg ik minder geloofwaardige prijzen en aparte merken qua zonnepanelen.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Zeker de inspanning waard om
dit te doen dus. Aansluitend was de afspraak tot installatie zo vervaardigd en inmiddels krijgen we 4 mooie zonnepanelen op ons dak.
De gekoppelde app laat prima zien wat ze opwekken.

- Charlotte de Lange

Uitgelichte installateurs uit Burgwerd

F.R.T. Installatiebedrijf

Singel 8-A
8765 LL Tjerkwerd
Nederland

06 21284675
http://tsjerkwert.nl/bedrijven/frt-installatiebedrijf/

Installatiebedrijf Van der Pol BV

De Ward 39
8701 MB Bolsward
Nederland

0515 572 780
http://www.v-d-pol.nl/

TIGER Offgrid Energy V.O.F. kleinezonnepanelen.nl

De Marne 232b
8701 MH Bolsward
Nederland

0515 233 098
https://www.kleinezonnepanelen.nl/