Zonnepanelen Bergen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Bergen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Bergen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Bergen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Bergen gezocht?

Een installateur in Bergen vinden

Zonnepanelen Bergen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 109 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Bergen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Bergen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Heijen, Gennep en Meerlo bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Bergen

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Bergen. We zetten ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzame energie
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • solar panelen renderen hedendaags hoger dan ooit tevoren
 • een pand met solar wordt vanzelfsprekend meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne stroom. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Bergen. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn belegging is, is het zinnig om meteen alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in Bergen en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes op te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Bergen

Er bestaan nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Bergen geen zin heeft. Het regent toch erg regelmatig bij ons Bergen? Ongeacht het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Bergen. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Bergen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Bergen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Bergen

Meerdere gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit einddoel te realiseren doet de gemeente Bergen er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan tevens zeker interessant zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw gebied. Op de webpagina van de gemeente Bergen kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Bergen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Bergen

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig installeren. Dat is een taak die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Bergen. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Bergen lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een grote karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Bergen op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen zonnepanelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Bergen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Bergen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Bergen zonnepanelen laten installeren

Wanneer je van tevoren een aantal zaken duidelijk hebt, scheelt dat reeds aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een helder idee van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het project pakweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten verrichten. Zoals iemand in de nabijheid of een van je familieleden. Zo niet, kun je altijd via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Met name omdat panelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds vaker projecten verricht in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is steevast begeleiding indien dat benodigd is!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je bij voorkeur allereerst eens met een individu die verstand heeft van het in Bergen zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om raad van professionals te krijgen. Dit doe je door simpel, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen, je krijgt dan rechtstreeks een aantal gevarieerde partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Bergen.

Nu 3 offertes uit Bergen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Bergen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Bergen

Omdat zonnepanelen van meerdere zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er ook evenveel tarieven zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je iets meer, maar daar zit dan wel vaak een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder echter kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze termijn heb je alle kosten er uit mogen halen en ga je pure netto opbrengst vastleggen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Bergen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Bergen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Bergen – de juiste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten installeren van zonnepanelen in Bergen. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts snel contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de tarieven krijgen na contact met een specialist. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten installeren van de zonnepanelen in Bergen dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Bergen – een groene beslissing

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen mogen installeren. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend tegenwoordig. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Bergen is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het milieu en de portemonnee! De info die je kunt vinden over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Vele dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Bergen zijn er tevens nog verscheidene zaken waar je rekening mee kunt houden.

Vergeet tevens niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten plaatsen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Bergen? Alweer zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Bergen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Bergen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Bergen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Bergen

Inderdaad de geschikte installateur ontdekt!

18 februari 2024

Vlug het bedrijf gevonden waar we mee wilden plaatsen! Behoorlijk kennis van zaken en een prijs! Super!

- Arjan de Leeuw

Het oog wil ook wat

12 februari 2024

Eigenlijk was ik bang dat het lelijk zou zijn, solar panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk sjiek.

- Esther de Ruiter

Binnen een maand had ik panelen op mijn overkapping

9 februari 2024

Erg voldaan. Het ging enorm snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen afzienbare tijd was er al een installatie afspraak.

- Jacoba Smits

Vakkundig werk, goede prijs

26 januari 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de plaatsing maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Ruud Mulder

Professional met verstand van zaken!

20 januari 2024

Peter nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een prachtige korting voor mijn andere panden.
Ik had zelfstandig wat research gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Oprecht goed.

- Renate Post

In korte tijd na de offerteaanvraag had ik panelen

10 januari 2024

Absoluut gelukkig. Soepel en met duidelijk veel expertise is het traject van offerte tot plaatsing gedaan. Binnen een maand had ik al solar energie.

- Bastiaan de Jong

Super service

2 januari 2024

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en kregen na de offertes snel raad.

- Bas Bos

Geplaatst in alle goedkeuring

27 december 2023

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Elisabeth van den Heuvel

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

22 december 2023

Uitstekende service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg zorgvuldig geplaatst. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de conversaties. Jan Peter is een echte expert.

- Adrianus Sanders

Uitgelichte installateurs uit Bergen

Electro-Theeuwen

Bargapark 81
5854 HE Bergen
Nederland

06 10894062
http://electro-theeuwen.nl/

Giesen Installatiebedrijf BV

Rijksweg 11 B
5854 AR Bergen
Nederland

0485 348 050
http://www.giesen-installatie.nl/

GH Techniek

Provincialeweg 2
5827 AB Vortum-Mullem
Nederland


http://www.ghtechniek.com/