Zonnepanelen Anderen

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw solar installatie in Anderen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Anderen verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Anderen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Anderen gezocht?

Een installateur uit Anderen vinden

Zonnepanelen Anderen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Anderen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Anderen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oudemolen, Anloo en Gasteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Anderen

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Anderen. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het effect van solar panelen is aanzienlijker dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We helpen je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Anderen. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een lange termijn belegging betreft, is het raadzaam om direct alle ins en outs van solar alvast te leren.

Er zijn talloze soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Anderen en de prijzen hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Uiteraard krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend meteen enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Anderen

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen kopen in Anderen. Je moet aan een boel zaken denken indien je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we met name zorgen dat je de volledige informatie hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Nu is het relevant om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot installatie! En daarvoor is een vergelijking erg beslissend. Het rendement is hedendaags hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen aanschaffen in Anderen als wel op de installatie kosten als je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kijk grotendeels ook even kritisch naar de kwaliteit van de zonnepanelen alsmede naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Anderen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Anderen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Anderen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Anderen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besloten hebt om zelf je energie op te wekken in Anderen. Je kunt hier niet meteen een specialist in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke onkosten je kunt maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Anderen.

Ook is het slim om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel wederom installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens handig om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Ook niet volkomen onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Anderen om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Anderen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Anderen

Je wilt je panelen logischerwijs niet zelfstandig op je huis prutsen. Aangezien solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Anderen. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het af en toe moeilijk om een handige zonnepanelen installateur in Anderen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Anderen op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Anderen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Anderen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Anderen zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een aardig resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van cruciaal belang om op bepaalde zaken te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de overhandigde info kun je simpel zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor de aanleg. En brengt het je inzicht in het verloop van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het installeren van een nieuwe groep in je meterkast. Het is uiteraard niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij daadwerkelijk om allerlei begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, alhoewel ze er echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je uitgebreider inzicht krijgt in de omvang van het project.

Klaar voor solar energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Anderen.

Nu 3 offertes uit Anderen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Anderen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Anderen

Het is lastig om een richtlijn te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste factor is het soort zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Anderen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Anderen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Anderen – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Anderen. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten snel contact met je op. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De experts waar we mee werken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Anderen – we verduurzamen samen

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar elektriciteit voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de installatie van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Anderen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Anderen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Anderen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Anderen

Eerlijke prijs, goede diensten

20 februari 2024

De prijs was netjes opgesteld en overzichtelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Astrid de Haan

Prima service

13 februari 2024

Tevreden, vlot contact na offerte en datum ook vlot gepland.

- Natascha van Wijk

Eigen energieleverancier spelen

9 februari 2024

Eigenlijk wilde ik dit al heel lang, niet meer (volledig) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Door zonnepanelen! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies van subsidie opvragen was heel bruikbaar. Uitstekend.

- Bram van Vliet

Het installatie is niveau hoog

24 januari 2024

Door het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met iemand te maken die dit frequenter had volbracht. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Maria Schipper

Flinke investering goed geregeld

21 januari 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we dit ook nog eens regelen tegen een redelijke prijs.
Een expert gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Hoogst tevreden over het traject.

- Pascal Hoekstra

Bezuinigen op energie gaat goed

9 januari 2024

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot installatie). De opwek gaat tevens uitstekend dus tevreden.

- Wilhelmus de Vries

Eerlijke kosten, goede service

3 januari 2024

Zoals gezegd, de prijs was mooi en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Hendrikus Meijer

Haast 25% besparing op elektriciteit

29 december 2023

Een leuke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de calculatie kwam er een besparing van ruwweg 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Enorm tevreden met het resultaat!

- Arjan Vos

Kosten iets meer maar ook top kwaliteit

24 december 2023

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het plaatsen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. Hierdoor hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het hoofdzaak. Zeer blij mee.

- Martine Mulder

Uitgelichte installateurs uit Anderen

Bloemert Installatietechniek

Annerstreek 100
9468 AS Annen
Nederland

06 38512514
http://www.bloemertinstallatie.nl/

Dijkema Installatietechniek

De Hullen 14
9468 TE Annen
Nederland

0592 273 855
http://www.dijkema-vrieling.nl/

RN Installatietechniek

Exportweg 4
9482 WP Tynaarlo
Nederland

0592 544 306
http://www.rninstallatietechniek.nl/