Nuon zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Nuon staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Nuon-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Nuon biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Nuon kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Nuon zonnepanelen?

Zonnepanelen van Nuon zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Nuon biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Nuon voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Nuon zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Nuon biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Nuon?

De panelen van Nuon variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Nuon panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Nuon zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Nuon zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Blij met de investering inclusief korting

28 juni 2024

De gesprekken die volgden na offerte aanvraag waren razendsnel gevoerd.
Snelle communicatie en afspraak!

- Christiaan Hofman

Prijs iets hoger maar ook top kwaliteit

20 juni 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het plaatsen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. Daarom hebben we iets meer betaald, de service en opbrengst was voor ons het hoofdzaak. Uitermate blij mee.

- Tamara van de Pol

Blij met de service

13 juni 2024

We zijn blij met de installatie, prijs en hadden na de offertes vlot raad.

- Sanne Verhoeven

Nauwlettend de goede installateur gevonden!

3 juni 2024

In minder dan enkele minuten had ik onmiddellijk de juiste installateur gevonden! Goede prijs en een specialist! Geweldig!

- Björn Jacobs

Snelle offerte

1 juni 2024

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein van de Velde

Voldaan met expertise

24 mei 2024

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ongeacht mijn persoonlijke research kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Uiterst content dus.

- Diana Blom

zeer rap geholpen

17 mei 2024

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via vergelijksolar.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Irene van de Ven

Een betrouwbaar advies is goud waard

9 mei 2024

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten aanleggen.

- Lisette de Graaf

Vakkundig werk, nette prijs

4 mei 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn teamgenoot hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging miezeren was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Judith Sanders

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 132 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!