Nuon zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Nuon staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Nuon-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Nuon biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Nuon kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Nuon zonnepanelen?

Zonnepanelen van Nuon zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Nuon biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Nuon voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Nuon zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Nuon biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Nuon?

De panelen van Nuon variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Nuon panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Nuon zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Nuon zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Prima prijs, klantvriendelijk

22 februari 2024

Zoals gezegd, de prijs was prima en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Diana Groen

Gevonden via forum

11 februari 2024

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Tim van Dijk

erg betaalbaar

8 februari 2024

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Vergelijksolar een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline de Boer

Installateur met verstand van zaken!

23 januari 2024

Stefan nam na de aanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een aantrekkelijke korting voor mijn overige panden.
Ik had eigenhandig wat research gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Echt goed.

- Cornelis Boer

Grote investering prima geregeld

20 januari 2024

Daar we een aantal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke expertise.
En niet geheel onbeduidend, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met onroerendgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pluspunt. Zeer content over het traject.

- Catharina van de Veen

De kosten gering, ervaring hoog!

13 januari 2024

In de eerste instantie was ik wat aarzelend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Nicole van den Heuvel

Ziet er best aantrekkelijk uit

4 januari 2024

Ergens was ik bang dat het afschuwelijk zou zijn, solar panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk sjiek.

- Femke Veenstra

Betrouwbaar bedrijf

30 december 2023

Naar volle tevredenheid de zonnepanelen laten aanleggen.

- Marloes van der Laan

Betrouwbaar bedrijf

20 december 2023

Helemaal tevreden over kosten, advies en plaatsing.

- Franciscus de Vos

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!