Glas-Glas Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Glas-Glas staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Glas-Glas-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Glas-Glas biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Glas-Glas kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Glas-Glas zonnepanelen?

Zonnepanelen van Glas-Glas zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Glas-Glas biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Glas-Glas voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Glas-Glas zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Glas-Glas biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Glas-Glas?

De panelen van Glas-Glas variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Glas-Glas panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Glas-Glas zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Glas-Glas zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Het installatie is niveau hoog

24 juni 2024

Van de eerste aanbod tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Robertus van de Ven

Erg content over traject

18 juni 2024

Daar we een tal grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
En niet geheel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met grote aantallen zonnepanelen. Tevreden met de gang van zaken.

- Astrid Verbeek

Besparen op energie gaat aardig

10 juni 2024

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot plaatsing). Het opwekken van solar energie gaat goed.

- Erik van de Berg

Eerlijke prijs, goede diensten

6 juni 2024

De prijs was fatsoenlijk opgemaakt en duidelijk uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Robin Mulder

Dit werkt fijn

29 mei 2024

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Vergelijksolar heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilona de Ruiter

De kosten laag, ervaring hoog!

19 mei 2024

In de eerste instantie was ik wat terughoudend over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed raad door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Sabrina Koster

Fijn!

15 mei 2024

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marjolein Hermans

Verstand van zaken plus goede prijs

8 mei 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Wendy Post

Vergelijken is weten!

29 april 2024

We hebben uiteindelijk vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. We kregen zelfs advies over de subsidies wat erg welkom was.
Hiermee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Catharina van de Berg

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!