Feenstra Zonnepanelen

Direct alle informatie over jouw nieuwe zonnepanelen

✓ Lokale installateurs
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Bereken direct wat zonnepanelen jou gaan kosten en opleveren
Feenstra staat al lang bekend om zijn duurzame praktijken en inzet voor een groen leven. Het Feenstra-initiatief voor zonnepanelen is nog maar één manier waarop het bedrijf werkt aan het behoud van onze planeet. Zonnepanelen zijn een schone en hernieuwbare energiebron, en Feenstra biedt ze nu aan tegen een zeer concurrerende prijs. Met panelen van Feenstra kun je geld besparen op jouw energierekening terwijl je jouw steentje bijdraagt aan de bescherming van het milieu.Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en worden geleverd met alle benodigde hardware. Je kunt ze in een mum van tijd in gebruik nemen en ze beginnen meteen stroom op te wekken. Zonnepanelen hebben ook een garantie van 25 jaar, zodat je zeker bent dat ze nog jaren meegaan

Wat zijn Feenstra zonnepanelen?

Zonnepanelen van Feenstra zijn een soort hernieuwbare energiebron die gebruikt kan worden om jouw huis of bedrijf van stroom te voorzien. Zonnepanelen bestaan uit fotovoltaïsche cellen, die zonlicht omzetten in elektriciteit. Feenstra biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Waarom zou je zonnepanelen overwegen?

Er zijn vele redenen om zonnepanelen van Feenstra voor je woning of bedrijf te overwegen. Zonnepanelen kunnen je helpen geld te besparen op je elektriciteitsrekening, en ze zijn ook goed voor het milieu. Feenstra zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder de kosten te drukken. Feenstra biedt verschillende opties voor zonnepanelen, waaronder systemen op het dak en op de grond.

Hoeveel kosten zonnepanelen van Feenstra?

De panelen van Feenstra variëren in prijs, afhankelijk van het type en de grootte van het paneel dat je kiest. Deze zonnepanelen zijn echter over het algemeen betaalbaarder dan andere soorten zonnepanelen op de markt.

Zijn deze panelen de moeite waard?

Feenstra panelen zijn een prima investering voor wie geld wil besparen op zijn elektriciteitsrekening en het milieu wil helpen. Feenstra zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan. Zonnepanelen van Feenstra zijn dus een geweldige manier om geld te besparen op je elektriciteitsrekening en het milieu te helpen. Deze zonnepanelen zijn eenvoudig te installeren en vergen weinig onderhoud, waardoor ze een goede optie zijn voor wie groen wil gaan zonder veel geld uit te geven. Zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar, dus je kunt er zeker van zijn dat ze nog jaren meegaan. 

Bereken uw investering & terugverdientijd


4,200

Aantal zonnepanelen nodig: 0

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Ook na een jaar nog zo blij met mijn panelen

19 februari 2024

Het was de investering zeker waard, ook nu na een jaar nog! Helemaal geweldig om zelfstandig te zijn.

- Eveline Vos

Dit werkt fijn

16 februari 2024

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Vergelijksolar heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Björn Jonker

Lang leve google

10 februari 2024

Een korte zoektocht op google bracht me naar Vergelijksolar. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen de Graaf

Bezuinigen op elektriciteit gaat prima

24 januari 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsing). De opwek gaat daarnaast top dus tevreden.

- Frank van der Meulen

De kosten gering, ervaring hoog!

21 januari 2024

Oprecht gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben oprecht goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
specialisten. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Jolanda de Bruijn

Ziet er best smaakvol uit

14 januari 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn woonhuis niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Peter Veenstra

Vergelijken is echt raadzaam!

5 januari 2024

We hebben uiteindelijk vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Michel van de Pol

Uiterst content over traject

29 december 2023

Omdat we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar werkelijke expertise.
En niet heel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Sharon Groen

Begeleiding van het hele proces

21 december 2023

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bijvoorbeeld waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Samengevat tevreden!

- Marjolein van Wijk

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Heel duurzaam! Wanneer je stroom opwekt via zonnepanelen gaat dit zonder restproduct (afval), zonder geluid en zonder uitstoot van Co2. Je maakt gebruik van 1 van de meest natuurlijke bronnen: De zon, zonder dat je zelf iets verbruikt tijdens de opwek. Ontvang nu snel ook een offerte om jouw steentje bij te dragen aan een beter milieu.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!