Zonnepanelen Venray

Wil jij een top zonnepanelen installateur in Venray?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Venray verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Venray – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Venray gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Venray
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Venray gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Venray, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Smakt, Merselo en Veulen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Venray

Er zijn namelijk talloze redenen waarom panelen bij jou thuis de moeite van het overwegen waard zijn. Het belangrijkste is uiteraard dat de panelen je behoorlijk wat geld kunnen opleveren. Door eigenhandig stroom op te wekken, hoef je minder stroom van je leverancier af te nemen, waardoor je jaarlijkse stroomkosten minder hoog worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Verder zullen zonnepanelen ervoor zorgen dat de waarde van je woning zal toenemen. Iedere belegging brengt namelijk een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om binnen 20 jaar te verhuizen, kan dit absoluut van pas komen.

Wat voor sommige mensen juist weer zeer beslissend is, is het ecologische karakter van solar. Door zelfstandig te zijn in je energiebehoefte, hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt via de traditionele opwekmethodes. Door te kiezen voor panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een beter milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het ook een fijne investering. Later laten we je meer zien over de tarieven die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de panelen.

Zonnepanelen kopen Venray

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Venray kopen! Je moet aan een boel dingen denken indien je zonnepanelen gaat aankopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van volledige informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En hiervoor is een vergelijking zeer beslissend. Want ondanks dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een investering die je gaat doen. Wanneer je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Venray

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de prijs in aankoop en installatie. Kijk grotendeels ook even goed naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsook naar het op te leveren rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Vergeet alsmede niet de garantievoorwaarden te bekijken wanneer je tot aankoop in Venray over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Venray

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Venray die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Venray

Meerdere steden en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo gezond mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Het kan voorts zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Venray kun je meer info terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Venray

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Venray

Je wilt je zonnepanelen logischerwijs niet eigenhandig op je huis prutsen. Dat is een karwei die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Venray. Je wilt een installateur van zonnepanelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een verstandige zonnepanelen installateur in Venray te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Venray op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de solar panelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen solar panelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in ieder geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Venray

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Venray en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Venray zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je moet denken. Het geeft je iets meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van de klus.

Een overige tip is om te overwegen of het verstandig is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een extra groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten lager zullen uitvallen. De finale tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de site vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Venray.

Nu 3 offertes uit Venray vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Venray vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Venray

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Venray zijn erg afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je woont
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, merk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Venray?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Venray, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Venray – de juiste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Venray? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het helemaal de moeite waard om trendsetter te worden. Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Venray zat professionele bedrijven die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Venray met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Venray – de voordelen

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel echt werkt. Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt ontvangen? Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de specialist op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Venray

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Venray. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Venray die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Venray

Mooie prijs, klantgericht

27 mei 2024

Zoals genoemd, de prijs was mooi en we zijn degelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

- Richard van Vliet

Besparen op elektriciteit gaat prima

24 mei 2024

Het traject liep soepel (van prijsopgave tot plaatsen). Het opwekken van solar energie gaat prima.

- Matthijs van den Heuvel

De specialist gevonden en een gunstig tarief

14 mei 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de aanleg was snel gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Angela van Dam

Voldaan met expertise

5 mei 2024

Stefan nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een aantrekkelijke prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ik had eigenhandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangepast advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Enorm goed.

- Peter Dekker

Professional met kennis van zaken!

4 mei 2024

Stefan nam na de aanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een interessante prijsverlaging voor mijn overige panden.
Ondanks mijn eigen research kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor niet zoveel geld aan solar panelen.
Uitermate content dus.

- Sabrina van Vliet

Prijs iets hoger maar ook top kwaliteit

25 april 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het installeren. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen complicatie, er werd ook met ons meegedacht. Daardoor hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Zeker tevreden.

- Barry Willemsen

Super service

16 april 2024

Tevreden, vlot contact na offerte en datum ook rap gepland.

- Gerardus Dekker

Blij met deskundigheid

10 april 2024

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een mooie prijsvermindering voor mijn overige panden.
Ongeacht mijn eigen onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor niet zoveel geld aan zonnepanelen.
Uiterst tevreden dus.

- Saskia Sanders

Voor ons toekomstperspectief is solar energie noodzakelijk

25 maart 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn wijkbewoners met succes solar panelen installeerden. Via Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer duurzame elektriciteit. Dankbaar!

- Claudia Smits

Uitgelichte installateurs uit Venray

Elektro van Goch BV

Keizersveld 40
5803 AN Venray
Nederland

0478 510 545
http://www.elektrovangoch.nl/

Technisch Installatiebedrijf H. de Bruijn B.V.

Leunseweg 14
5802 CH Venray
Nederland

0478 584 763
http://www.hdebruyn.nl/

Van Gemert Installatiegroep BV

Oploseweg 12B
5825 HN Overloon
Nederland

0478 507 171
https://www.vangemertbv.nl/