Zonnepanelen Venlo

Behoefte aan een top zonnepanelen installateur in Venlo?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Venlo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Venlo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2021 en verder.

Solar Venlo gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Venlo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Venlo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Venlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Baarlo, Grubbenvorst en Lottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Venlo

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Venlo. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt kosten besparen
  • vanwege het duurzame karakter
  • een kleinere ecologische voetafdruk
  • het rendement van zonnepanelen is hoger dan ooit
  • een perceel met solar wordt automatisch meer waard
  • je hebt soms aanspraak op subsidie
  • kans tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je bijstaan middels advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Venlo. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Venlo en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Venlo

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen neerleggen in Venlo geen zin heeft. Het regent toch super regelmatig bij ons Venlo? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Venlo. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Venlo

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Venlo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Venlo

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Venlo. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Venlo.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten natuurlijk. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Venlo om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Venlo

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Venlo

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van panelen ten opzichte van het eigenhandig aanbrengen. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van panelen op jouw huis is immers een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die deskundige aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je zelf het huis op gaat om erop te klussen.

Verder is een specialistisch bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk gereduceerde kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen straks de beste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Venlo

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Venlo en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Venlo zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een paar zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust. Met een begroting, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere vergelijkbare projecten. Misschien wel je buurman of een familielid. En anders kun je ook via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat solar panelen steeds vaker neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal beschikbaar. En het voornaamste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je bij voorkeur voorafgaand eens met een individu die verstand heeft van het in Venlo zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Als je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen contact met gevarieerde partijen. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je project kunt starten!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Venlo.

Nu 3 offertes uit Venlo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Venlo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Venlo

Omdat zonnepanelen van vele dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van deze grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan wel regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Venlo?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Venlo, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Venlo – een verstandige investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Venlo? Je ziet het hedendaags alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Gelukkig bestaan er ook in Venlo zat professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Venlo echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Venlo – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt krijgen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Venlo

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Venlo. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Venlo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Venlo

Het hele proces is begeleid

18 juli 2021

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Ingrid van Veen

Blij over de service

9 juli 2021

Tevreden, snel contact na offerte en datum ook snel gepland.

- Laura Verhoeven

Prijs iets meer maar ook top kwaliteit

1 juli 2021

Voor mijn instantie was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden hebben. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een overeenkomstig advies kregen. Zeer blij mee.

- Jeroen van der Horst

Grote investering degelijk geregeld

23 juni 2021

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou besparen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens doen tegen een schappelijke prijs.
Een expert gesproken die ervaring had in onze branche en met flinke aantallen zonnepanelen. Tevreden met de gang van zaken.

- Margaretha Sanders

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

18 juni 2021

Voor mijn bedrijf was het vooral bepalend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Thomas van Beek

Tevreden over de plaatsing

11 juni 2021

De plaatsing ging snel en soepel en de berekening van opwek vooraf klopt best aardig dus tevreden.

- Hanneke Mol

Getwijfeld maar heel content met resultaat solar panelen

5 juni 2021

Ik twijfelde of ik de investering meteen of straks wilde maken.
Toch prijsopgaves aangevraagd en na een advies door de professional evengoed besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. Later opgelucht dat we het aan hebben gedurfd op onze gebouwen en daardoor wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Thomas Verbeek

Domweg top

25 mei 2021

Alles in orde en vlot geregeld. Klasse geregeld..

- Ingrid de Wit

Voldaan met expertise

20 mei 2021

Stefan nam na de offerteaanvraag contact met ons op en kregen bovendien nog eens een aantrekkelijke korting voor mijn andere panden.
Ik had zelfstandig wat onderzoek gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Echt goed.

- Ruud Peters

Uitgelichte installateurs uit Venlo

Christis Service & Onderhoud VOF

Kapelaan Nausstraat 29
5915 BA Venlo
Nederland

06 43008208
http://www.christisinstallatie.nl/

Perlot Installatie BV

De Gruisdonk 43
5928 RT Venlo
Nederland

06 39017277
http://perlotinstallatie.nl/

InstalCenter Wijnhoven

Rijksweg 83A
5941 AB Velden
Nederland

077 472 1607
https://www.instalcenter.nl/vestigingen/velden/