Zonnepanelen Venlo

Behoefte aan een top zonnepanelen installateur in Venlo?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Venlo verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Venlo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Venlo gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Venlo
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Venlo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Venlo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Baarlo, Grubbenvorst en Lottum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Venlo

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Venlo. We plaatsen ze voor je op een rij:

  • je wilt kosten besparen
  • vanwege het duurzame karakter
  • een kleinere ecologische voetafdruk
  • het rendement van zonnepanelen is hoger dan ooit
  • een perceel met solar wordt automatisch meer waard
  • je hebt soms aanspraak op subsidie
  • kans tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat informatie over zonnepanelen te vinden. Laat ons je bijstaan middels advies en toelichting over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Venlo. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Venlo en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Daarna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Venlo

Er bestaan nog altijd mensen die denken dat zonnepanelen neerleggen in Venlo geen zin heeft. Het regent toch super regelmatig bij ons Venlo? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Venlo. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Venlo

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Venlo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Venlo

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Venlo. Het is fijn als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat maken voor het plaatsen van je zonnepanelen in Venlo.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel nogmaals installatie kosten natuurlijk. Ook is het dan slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een nieuwe omvormer) kunt maken.

Wat wel belangrijk is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Venlo om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je uiteraard met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Venlo

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Venlo

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten aanbrengen van panelen ten opzichte van het eigenhandig aanbrengen. Tenzij je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van panelen op jouw huis is immers een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die deskundige aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Specialisten weten hoe zij bij jou op het huis moeten klimmen en hoe er veilig gewerkt moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je zelf het huis op gaat om erop te klussen.

Verder is een specialistisch bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst denkbare rendement zult behalen voor jouw panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De betrekkelijk gereduceerde kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen straks de beste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor bekwame zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Venlo

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Venlo en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Venlo zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een paar zaken inzichtelijk hebt, scheelt dat alvast flink in het voorkomen van onrust. Met een begroting, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere vergelijkbare projecten. Misschien wel je buurman of een familielid. En anders kun je ook via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat solar panelen steeds vaker neergelegd worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal beschikbaar. En het voornaamste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je bij voorkeur voorafgaand eens met een individu die verstand heeft van het in Venlo zonnepanelen te laten aanleggen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Als je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen contact met gevarieerde partijen. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je project kunt starten!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Venlo.

Nu 3 offertes uit Venlo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Venlo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Venlo

Omdat zonnepanelen van vele dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van deze grootste factoren is het soort paneel wat je kiest. Kies je voor een hogere prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan wel regelmatig een hoger rendement aan vast. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen iets lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een mooie investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Venlo?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Venlo, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Venlo – een verstandige investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Venlo? Je ziet het hedendaags alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type investeringen. Gelukkig bestaan er ook in Venlo zat professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Venlo echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Venlo – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Dit kan daarna worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je eventueel de belasting retour kunt krijgen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Venlo

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Venlo. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Venlo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Venlo

Blij met de service

14 april 2024

Content, vlug contact na offerte en afspraak ook rap gepland.

- Robertus Prins

De kosten laag, ervaring hoog!

10 april 2024

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima raad door Vergelijksolar maar ook door de mensen van de offertes. Op basis van het verhaal de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb doen leiden door alleen de kosten heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Suzanne Peeters

Het oog wil ook wat

26 maart 2024

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn pand niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Thijs Dijkstra

Tevreden over de installatie

19 maart 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Vanessa Hoekstra

Erg tevreden over traject

13 maart 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we dit ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Zeer content over het traject.

- Elizabeth Meijer

Het oog wil ook wat

7 maart 2024

Ergens was ik angstig dat het afschuwelijk zou zijn, zonne panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat best sjiek.

- Judith Kok

Prima geregeld

2 maart 2024

Tevreden over alles. gewoon top.

- Hendrikus van der Linden

Ook na een jaar nog zo verheugd met mijn zonnepanelen

23 februari 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn belegging. Volkomen grandioos om zelfstandig te zijn.

- Jeroen Mulder

Flinke investering prima geregeld

11 februari 2024

Daar we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte deskundigheid.
En niet geheel onbeduidend, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een kenner gesproken die ervaring had in onze branche en met grote aantallen zonnepanelen. Tevreden met de gang van zaken.

- Jolanda Mulder

Uitgelichte installateurs uit Venlo

Christis Service & Onderhoud VOF

Kapelaan Nausstraat 29
5915 BA Venlo
Nederland

06 43008208
http://www.christisinstallatie.nl/

Perlot Installatie BV

De Gruisdonk 43
5928 RT Venlo
Nederland

06 39017277
http://perlotinstallatie.nl/

InstalCenter Wijnhoven

Rijksweg 83A
5941 AB Velden
Nederland

077 472 1607
https://www.instalcenter.nl/vestigingen/velden/