Zonnepanelen Veendam

Behoefte aan een professionele zonnepanelen installateur uit Veendam?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Veendam verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Veendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Veendam gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Veendam
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 110 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Veendam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Veendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Nieuw Scheemda, Scheemda en Nieuwe Pekela bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Veendam

Er zijn namelijk meerdere redenen waarom zonnepanelen bij jou op het dak de moeite van het overwegen waard zijn. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen behoorlijk wat geld opleveren. Door zelfstandig energie op te wekken, hoef je minder stroom van je energiebedrijf te verbruiken, waardoor je jaarlijkse kosten lager worden. Zo’n besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat zonnepanelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Elke belegging brengt immers een waardeverhoging met zich mee. Mocht je van plan zijn om in minder dan 20 jaar te verhuizen, kan dit zeker van pas komen.

Naast de vele financiële voordelen is duurzaamheid een aanvullende drijfveer dat meer mensen zouden moeten kiezen voor panelen. Door zelf stroom op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel elektriciteit te worden opgewekt. Door te kiezen voor solar panelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Dankzij subsidie mogelijkheden is het een van de slimste en voordeligste keuzes die iemand maar kan maken voor een duurzamer Nederland. De tariefstellingen die het realiseren van solar in Veendam met zich meebrengen is een element wat zometeen aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Veendam

Er bestaan nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Veendam geen zin heeft. Het regent namelijk super vaak bij ons Veendam? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Veendam 1600 zonne-uren. 1600 uur aan winst te behalen dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het daglicht gelijk op de panelen moet kunnen vallen. Bedenk ook dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op lange termijn mogelijk nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Veendam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Veendam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Veendam

Als je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Veendam, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Het is fijn als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke kosten je totaal zelf gaat hebben voor het plaatsen van je zonnepanelen in Veendam.

Ook is het slim om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel nogmaals plaatsing kosten uiteraard. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aangezien die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk dak is even gepast voor het plaatsen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Veendam op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een groot expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste opwek uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Veendam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Veendam

Je wilt solar panelen niet zonder enige ervaring eigenhandig plaatsen. Omdat panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Veendam die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een passende zonnepanelen installateur in Veendam te vinden. Er bestaat wel nogal wat verschil tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Veendam op de volgende componenten:

 • Prijzen van de solar panelen
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Veendam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Veendam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Veendam zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een goede installateur is zoals je wel kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige zaken te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde info kan je makkelijk zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de aanleg. En verschaft het je inzicht in het verloop van het project.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het aanbrengen van een nieuwe groep in je meterkast. Het is logischerwijs niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om allerlei begrotingen naast mekaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je nu verschillende offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Veendam.

Nu 3 offertes uit Veendam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Veendam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Veendam

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Veendam zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Check vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Veendam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Veendam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Veendam – een top investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Veendam. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de tarieven krijgen na contact met een expert. De specialisten waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Veendam – milieu voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Hierdoor zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Veendam is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Goed voor het milieu en de centen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze webpagina. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Veendam.

Vergeet ook niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie afspraak is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten plaatsen. Of kun je wellicht belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in Veendam? 1 ding is vaststaand, je portemonnee en het milieu zullen je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Veendam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Veendam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Veendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Veendam

Gewoon top

19 april 2024

Tevreden over alles. gewoon prima.

- Petronella de Bruijn

Voor onze toekomst is solar energie noodzakelijk

7 april 2024

Niet lang hoeven na te denken toen mijn buren met succes zonnepanelen installeerden. Ik kon via Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank jullie zeer!

- Erik Groen

Domweg top

25 maart 2024

Alles in orde en snel geregeld. Goed geregeld..

- Maaike van de Pol

Besparen op energie gaat prima

19 maart 2024

Het traject liep gemakkelijk (van aanbod tot plaatsen). De opwek gaat tevens goed dus tevreden.

- Ruben de Boer

Uitermate tevreden over traject

15 maart 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met grote aantallen zonnepanelen. Hoogst tevreden over het traject.

- Erik de Wit

Eerlijke prijs, goede service

4 maart 2024

Zoals gezegd, de prijs was prima en we zijn goed te woord gestaan en geïnformeerd.

- Judith van den Broek

Eerlijke kosten, goede service

29 februari 2024

Zoals genoemd, de prijs was super en we zijn prima te woord gestaan en geïnformeerd.

- Niels Molenaar

Na een jaar nog geen enkel berouw!

18 februari 2024

Het was de belegging zeker waard, ook nu na een jaar nog! Helemaal geweldig om zelfvoorzienend te zijn.

- Annemarie Dekker

Domweg top

12 februari 2024

Alles in orde en vlot geregeld. gewoon prima.

- Sabrina Sanders

Uitgelichte installateurs uit Veendam

GFD Engineering

Van Stolbergweg 28-M
9641 HL Veendam
Nederland

06 48974943
http://www.gfd-engineering.nl/

A&A Installatietechniek

Nijverheidsstraat 86 A
9648 JE Wildervank
Nederland

0598 690 805
http://www.aenainstallatietechniek.nl/

C.V. WarmtePlus

Hereweg 49
9651 AB Meeden
Nederland

0598 633 144
http://www.cvwarmteplus.nl/