Zonnepanelen Vaals

Wil jij een betaalbare zonnepanelen installateur uit Vaals?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Vaals verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Vaals – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Vaals gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Vaals
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Vaals gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Vaals, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kerkrade, Simpelveld en Bocholtz bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Vaals

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Vaals. We plaatsen ze even voor je op een rij.

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • het rendement van solar panelen is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • je hebt misschien aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We begeleiden je bij voorkeur door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Vaals. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog enkele dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over aparte soorten solar in Vaals en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om vrijblijvend onmiddellijk enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Vaals

Twijfel je nog over het voordeel van het aankopen van zonnepanelen in Vaals? Het regent namelijk super regelmatig bij ons Vaals? Niks is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Vaals. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de grootste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Vaals

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Vaals die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Vaals

Diverse plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Vaals er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de oorzaak dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting teruggave aanwezig is in jouw gebied. Op de webpagina van de gemeente Vaals kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Vaals

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Vaals

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van zonnepanelen ten opzichte van het zelf plaatsen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het plaatsen van solar panelen op jouw dak is immers een taak die net even wat verschillend is dan andere klussen. Maar waarom wil je nou precies die expert aan het werk zetten? Op de allereerste plaats is het een stuk veiliger. Een specialist is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is natuurlijk veiliger dan wanneer je eigenhandig het dak op gaat om erop te klussen.

Tevens is een specialistisch bedrijf in staat om een optimale montage voor je zonnepanelen te realiseren. Hier wordt onder andere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Vanwege een optimale installatie zul je profiteren van een zo groot mogelijk rendement. De allerlaatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dat dé keuze om te maken als je panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. En zo liggen straks de allerbeste panelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Vaals

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Vaals en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Vaals zonnepanelen laten installeren

Als je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat al flink in het voorkomen van onrust. Met een budget, een idee over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt neerleggen ben je heel leuk op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere vergelijkbare klussen. Bijvoorbeeld iemand in de nabijheid of een van je familieleden. En als alternatief kun je zeker via internet de benodigde inspiratie op doen. Vooral omdat zonnepanelen een almaar bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er steeds vaker projecten uitgevoerd in de afgelopen tijd. En onthou goed: er is altijd begeleiding indien dat nodig is!

Wil je advies van een persoon die weet hoe je in Vaals zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel erg helpen als je iets geringer technisch begaafd bent. Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Indien je gratis en vrijblijvend een prijsopgave aanvraagt, krijg je direct contact met meerdere partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien zeker niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor zonne energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Vaals.

Nu 3 offertes uit Vaals vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Vaals vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Vaals

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Vaals hangt van een aantal dingen af. Deze zetten wij even voor jou onder elkaar.

 • De geografische ligging (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard afhankelijk van je budget, handelsmerk en soort zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt maken met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Vaals?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Vaals, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Vaals – de beste investering

Zonnepanelen in Vaals is de meest duurzame investering welke je kunt bewerkstelligen. Je ziet het momenteel alsmaar meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Je hebt gelukkig de keuze uit vele partijen met de passende expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten inlichten over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Vaals feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Vaals – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Via de gemeente kun je informeren of je misschien in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je misschien de belasting terug kunt krijgen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Vaals

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Vaals. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Vaals die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Vaals

Een besparing van bijna 25%!

18 april 2024

Ik had het niet bedacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel erg blij met het resultaat!

- Marc van de Velde

De elektriciteit besparing klopt

7 april 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsing). De opwek gaat daarnaast goed dus tevreden.

- Peter de Jonge

Het hele proces is begeleid

30 maart 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Christiaan van der Horst

Het was de investering waard

20 maart 2024

Mezelf eerst flink ingelezen (fijne informatie hier op de internetpagina) en hierna meteen maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ongeacht de al scherpe prijzen.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is heel aangenaam, kan exact zien wat ik opwek. Voldane klant dus!

- Wendy van de Velden

Erg voldaan over traject

12 maart 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opbrengen.
En niet geheel onbelangrijk, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar snel de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met vastgoed organisaties en dat was
voor ons uiteraard een pre. Erg tevreden over het traject.

- Peter Prins

20 panelen en content

5 maart 2024

Super service, voorspoedige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. Daar we er 20 wilde waren we wat bezorgd over hoe dit neergelegd kon worden (en eruit zou zien) maar dit was overbodig. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Hendrik Jansen

Tevreden over de aanleg

27 februari 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Joris Bosch

Verstandige en absoluut waardevolle investering

23 februari 2024

Na een periode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en meteen offertes aangevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een aardig prijsverschil in ongeacht de al scherpe tariefstellingen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende applicatie kon ik direct zien wat we zelfstandig opwekte etc. Prachtige investering dus!

- Joyce Jacobs

Persoonlijk leverancier zijn

12 februari 2024

Heimelijk wilde ik dit al heel lang, nooit meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Door panelen! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie opvragen was enorm fijn. Erg blij!

- Edwin Mol

Uitgelichte installateurs uit Vaals

Caumon Installatiebedrijf

Kloosterraderstraat 70
6461 CD Kerkrade
Nederland

045 535 1304
http://www.caumon.nl/

Hajnadi Installatietechniek B.V.

Langheckweg 13
6468 EL Kerkrade
Nederland

045 545 1200
http://www.hajnadi.nl/

Thewissen installaties

Kerkeveld 29
6351 LA Bocholtz
Nederland

06 55724883
http://www.thewissen-installaties.nl/