Zonnepanelen Lelystad

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw solar installatie in Lelystad?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Lelystad verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Lelystad – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Lelystad gezocht?

Een installateur in Lelystad vinden

Zonnepanelen Lelystad
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lelystad gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lelystad, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Urk, Luttelgeest en Marknesse bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lelystad

Er zijn diverse redenen waarom het een goed idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Het belangrijkste is uiteraard dat de solar panelen je flink wat geld kunnen opleveren. Door het opwekken van de energie zal je jouw energierekening op een relatief simpele manier omlaag kunnen halen. Op jaarbasis kan dit in bepaalde gevallen tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat zonnepanelen waardevermeerderend zijn voor een woning of bedrijfspand. Elke duurzame belegging in een woning zorgt namelijk ervoor dat het meer waard wordt. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de komende jaren te verhuizen dan zal dit absoluut van pas komen.

Wat voor een aantal mensen juist weer enorm doorslaggevend is, is het ecologische karakter van solar. Door eigenhandig energie op te wekken hoeft er landelijk minder elektriciteit te worden opgewekt. Als je kiest voor solar draag jij echt bij aan een schonere toekomst. Dankzij subsidie opties is het een van de voornaamste en voordeligste keuzes die men maar kan maken voor een duurzamer Nederland. Straks laten we je meer zien over de prijzen die van toepassing zijn op het bewerkstelligen van de panelen.

Zonnepanelen kopen Lelystad

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Lelystad aankopen! Je moet aan een hoop dingen denken indien je zonnepanelen gaat aankopen. Daarom helpen wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opleveren. Want ongeacht dat het rendement momenteel hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een belegging die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Lelystad als wel op de plaatsing kosten wanneer je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Even een stukje eerlijk advies: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn minstens zo doorslaggevend. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Lelystad.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lelystad

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lelystad die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lelystad

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves wanneer je besloten hebt om eigenhandig je energie op te wekken in Lelystad. Je hoeft hier niet direct een deskundige in te zijn, maar het helpt indien je weet welke belastingen je retour kunt vragen en welke kosten je kunt maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Lelystad.

Ook is het handig om al een indicatie te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te installeren zonnepanelen. Denk na of je voor een volledige vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je hier nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je huis of bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Lelystad om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die snapt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Lelystad

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lelystad

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelfstandig aanbrengen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dat uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Lelystad. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het af en toe lastig om een passende zonnepanelen installateur in Lelystad te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat onderscheid tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Lelystad op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De tijd van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lelystad

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lelystad en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lelystad zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het noodzakelijk om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van beslissend belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze gegevens kan je eenvoudig zien aan wat voor tariefstelling je zal moeten denken voor de installatie. Dat geeft je iets meer duidelijkheid over het uiteindelijke resultaat van de klus.

Ook kun je rustig overleggen of het nuttig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hierbij moet je onder andere denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen immers nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet steevast op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lelystad.

Nu 3 offertes uit Lelystad vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lelystad vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Lelystad

Voor welke tarieven en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Lelystad hangt van een een bepaald dingen af. Deze zetten we even voor je onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je deze panelen wil installeren
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn uiteraard ondergeschikt van je begroting, handelsmerk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lelystad?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lelystad, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Lelystad – de juiste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten installeren van zonnepanelen in Lelystad. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je circa moet denken na contact met een specialist. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Lelystad – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel echt? Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het licht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in elektriciteit. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi tarief! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Indien je dit hebt uitgezocht kun je samen met de deskundige op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een afspraak plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lelystad

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lelystad. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lelystad die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lelystad

Een besparing van bijna 25%!

19 april 2024

Ik had het niet verwacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog positiever uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van ongeveer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Heel tevreden dus.

- Angelique Molenaar

Snelle levering, goede prijs

12 april 2024

Na het opvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Wegens de snelheid en prijs komen we ook terug als we een nieuwe duurzame investering zouden gaan doen.

- Antonius van de Veen

De specialist gevonden en een mooi tarief

25 maart 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitstekend. De monteurs waren op tijd en de installatie was vlot gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Mark de Graaf

Precies de goede installateur gevonden!

20 maart 2024

Snel het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Fatsoenlijke prijs en een expert! Super!

- Wilhelmus van der Linden

Prijs iets hoger maar ook top kwaliteit

10 maart 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het installeren. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit project. Daarom hebben we iets meer kosten gemaakt, de service en opbrengst was voor ons het belangrijkste. Compleet tevreden.

- Mark de Vries

De informatie verstrekking en begeleiding was fantastisch

3 maart 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een pluim voor hen.

- Hendrikus Dekker

Voor onze toekomst is duurzame elektriciteit benodigd

25 februari 2024

Niet lang hoeven na te denken na mijn wijkbewoners met succes zonnepanelen installeerden. Vanuit Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer solar energie. Dank jullie wel!

- Jacobus Willemsen

Ziet er best aantrekkelijk uit

21 februari 2024

Ik dacht dat panelen op mijn pand niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Caroline van Vliet

Enigszins meer betaald, top service

12 februari 2024

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het plaatsen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. Daarom hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het belangrijkste. Zeker content.

- Charlotte van de Veen

Uitgelichte installateurs uit Lelystad

EnShared

Schoepenweg 51A
8243 PX Lelystad
Nederland

088 644 1717
http://www.enshared.nl/

ZON7

Zuiveringweg 94
8243 PE Lelystad
Nederland

085 301 0023
http://www.zon7.nl/

R.J.M. Installatietechniek

Pauwenburg 147
8226 TV Lelystad
Nederland

06 21806706
http://www.rjminstallatie.nl/