Zonnepanelen Leiderdorp

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur uit Leiderdorp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Leiderdorp verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Leiderdorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Leiderdorp gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Leiderdorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 85 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leiderdorp gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leiderdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Benthuizen, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leiderdorp

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Leiderdorp. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het effect van solar panelen is beter dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • je hebt eventueel aanspraak op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je assisteren middels raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Leiderdorp. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Leiderdorp en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Uiteraard krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend meteen meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Leiderdorp

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Leiderdorp aanschaffen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen kopen. Laten we vooral zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Ook wil je natuurlijk de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! En daarvoor is een vergelijking zeer doorslaggevend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een investering die je gaat maken. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Leiderdorp

Even een stukje ongeveinsd advies: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te onderzoeken als je tot aankoop in Leiderdorp over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leiderdorp

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leiderdorp die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leiderdorp

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Leiderdorp er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Leiderdorp voor het installeren van zonnepanelen. Er zijn immers misschien voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Leiderdorp

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leiderdorp

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Leiderdorp. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een passende zonnepanelen installateur in Leiderdorp te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Leiderdorp op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leiderdorp

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leiderdorp en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leiderdorp zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van beslissend belang om op bepaalde dingen te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de installatie. Het geeft je wat meer zekerheid over het definitieve resultaat van het project.

Een overige tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om verschillende prijsopgaves naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks allerlei offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leiderdorp.

Nu 3 offertes uit Leiderdorp vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leiderdorp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Leiderdorp

Omdat zonnepanelen van vele dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook zoveel tarieven zijn. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je wil. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt boeken! Dit maakt het een super investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leiderdorp?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leiderdorp, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Leiderdorp – een slimme investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Leiderdorp. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Leiderdorp dan staan wij uiteraard altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Leiderdorp – milieu voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Via de gemeente kun je navragen of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leiderdorp

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leiderdorp. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leiderdorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leiderdorp

Professional met verstand van zaken!

9 maart 2023

Na de aanvragen was ik snel in contact met Pieter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsverlaging daarvoor.
Ik had zelfstandig wat research gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Zeer voldaan dus.

- Hendrikus Kuiper

Super geregeld

3 maart 2023

Alles in klasse en vlot geregeld. gewoon prima.

- Bram van Dam

Blij met de investering inclusief korting

25 februari 2023

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we snel contact.
Snelle communicatie en datum!

- Bram van Dongen

De informatie verstrekking en begeleiding was super

14 februari 2023

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en begrijpen van de app.
Een pluim voor hen.

- Ilona Bosman

Iets meer betaald, top service

7 februari 2023

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit project. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Volledig content.

- Peter van Doorn

20 panelen en blij

1 februari 2023

Uitstekende service, gunstige plaatsing en ook nog eens erg netjes geinstalleerd. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de afspraken. De deskundigheid van Jan Peter was erg welkom.

- Elisabeth de Lange

De kosten laag, ervaring hoog!

24 januari 2023

In de eerste instantie was ik wat gesloten over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek onnodig. Ik ben voorzien van prima advies door Vergelijksolar maar ook door de bedrijven van de offertes. Op basis van het gesprek de keuze gemaakt en ondanks dat ik me niet heb laten leiden door alleen de prijs heb ik niet het idee dat ik teveel heb betaald.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Jeffrey van de Berg

Snelle levering, goede prijs

18 januari 2023

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Maria de Bruijn

Begeleiding en toelichting is geweldig

9 januari 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het doornemen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs gedienstig met het installeren en begrijpen van de app.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Adriaan Prins

Uitgelichte installateurs uit Leiderdorp

Installatiebedrijf van der Poel B.V.

Doctor Kortmannstraat 65a
2381 BJ Zoeterwoude
Nederland

071 341 6808
http://www.installatiebedrijf-vanderpoel.nl/

Technisch Installatie Bedrijf De Boer Hazerswoude B.V.

Rijndijk 3A
2394 AA Hazerswoude-Rijndijk
Nederland

071 341 9117
https://www.tibdeboer.nl/

Enetec Duurzame Installaties

Rooseveltstraat 4B
2321 BM Leiden
Nederland

071 303 0939
http://www.enetec.nl/