Zonnepanelen Leiderdorp

Wil jij een professionele zonnepanelen installateur uit Leiderdorp?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Leiderdorp verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Leiderdorp – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Leiderdorp gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Leiderdorp
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 76 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leiderdorp gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leiderdorp, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Benthuizen, Gelderswoude en Zoetermeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leiderdorp

Er zijn een aantal redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Leiderdorp. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het effect van solar panelen is beter dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • je hebt eventueel aanspraak op subsidie
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je assisteren middels raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de koop van solar Leiderdorp. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Leiderdorp en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Uiteraard krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend meteen meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Leiderdorp

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Leiderdorp aanschaffen! Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen kopen. Laten we vooral zorgen dat je de juiste voorlichting hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. Ook wil je natuurlijk de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! En daarvoor is een vergelijking zeer doorslaggevend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een investering die je gaat maken. Wanneer je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Leiderdorp

Even een stukje ongeveinsd advies: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo doorslaggevend. Op lange termijn gaat dat je dat immers meer opleveren. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te onderzoeken als je tot aankoop in Leiderdorp over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leiderdorp

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leiderdorp die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leiderdorp

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit doel te realiseren doet de gemeente Leiderdorp er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Daarom heb je ook een omvangrijke kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, zeker als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw regio. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Leiderdorp voor het installeren van zonnepanelen. Er zijn immers misschien voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Leiderdorp

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leiderdorp

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Omdat solar panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit logischerwijs uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Leiderdorp. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een passende zonnepanelen installateur in Leiderdorp te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes veel verschillen tussen zonnepanelen installateurs Leiderdorp op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het kaliber materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leiderdorp

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leiderdorp en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leiderdorp zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inzetten van een gespecialiseerde installateur is het van beslissend belang om op bepaalde dingen te letten. Kijk op de allereerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de installatie. Het geeft je wat meer zekerheid over het definitieve resultaat van het project.

Een overige tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het inrichten van een extra groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tenslotte adviseren wij echt om verschillende prijsopgaves naast elkaar te leggen. Niet alle kosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er wel zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks allerlei offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leiderdorp.

Nu 3 offertes uit Leiderdorp vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leiderdorp vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Leiderdorp

Omdat zonnepanelen van vele dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er ook zoveel tarieven zijn. De voornaamste factor is het type zonnepaneel wat je wil. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan immers regelmatig een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijd ga je winst maken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt boeken! Dit maakt het een super investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leiderdorp?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leiderdorp, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Leiderdorp – een slimme investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Leiderdorp. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke tarieven je plusminus moet denken na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Leiderdorp dan staan wij uiteraard altijd klaar om je hiermee te assisteren.

Zonnepanelen Leiderdorp – milieu voordelen

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Via de gemeente kun je navragen of je wellicht in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leiderdorp

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leiderdorp. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leiderdorp die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leiderdorp

Zeer bekwaam

5 november 2022

Van de eerste offerte tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg content met het traject zo.

- Anita de Haan

Begeleiding en toelichting is super

29 oktober 2022

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het doornemen van deze site toch maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de plaatsing waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Johanna van Dijk

Na lang twijfelen heel gelukkig

30 oktober 2022

Dankzij de toename aan informatie over zonnepanelen wist ik echter niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Desondanks maar offertes aangevraagd en na contact met een professional besloten ervoor te gaan. Nu erg blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Marinus van Wijk

Prima service

20 oktober 2022

We zijn gelukkig met de installatie, kosten en hadden na de offertes vlug bericht.

- Björn van de Velde

Na lang twijfelen erg tevreden

16 oktober 2022

Ik twijfelde of ik de investering nu of straks wilde maken.
Toch prijsopgaves aangevraagd en na een aanbeveling door de expert evengoed besloten om panelen te laten installeren. Later content dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en daarom wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Joost Maas

Flinke investering goed geregeld

6 oktober 2022

Daar we een aantal grote panden wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we dit ook nog eens doen tegen een redelijke prijs.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen deskundige die al ervaring had met vastgoed organisaties en dat was
voor ons begrijpelijk een pre. Zeer content over het traject.

- Wilhelmina Gerritsen

Vakkundig werk, goede prijs

29 september 2022

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Het weer betrok tijdens de installatie maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Sjoerd Hermans

Vakkundig werk, nette prijs

23 september 2022

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook handig.

- Marcel de Graaf

Man met verstand van zaken!

16 september 2022

Na de aanvragen was ik direct in contact met Stefan en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ik had eigenhandig wat research gedaan maar ik kreeg een aangepast advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor minder geld aan zonnepanelen.
Enorm goed.

- Dave van Loon

Uitgelichte installateurs uit Leiderdorp

Installatiebedrijf van der Poel B.V.

Doctor Kortmannstraat 65a
2381 BJ Zoeterwoude
Nederland

071 341 6808
http://www.installatiebedrijf-vanderpoel.nl/

Technisch Installatie Bedrijf De Boer Hazerswoude B.V.

Rijndijk 3A
2394 AA Hazerswoude-Rijndijk
Nederland

071 341 9117
https://www.tibdeboer.nl/

Enetec Duurzame Installaties

Rooseveltstraat 4B
2321 BM Leiden
Nederland

071 303 0939
http://www.enetec.nl/