Zonnepanelen Helmond

Behoefte aan een top zonnepanelen installateur uit Helmond?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Helmond verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Helmond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Solar Helmond gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Helmond
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Helmond gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Helmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bakel, Mariahout en Beek en Donk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Helmond

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Helmond. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen tegenwoordig beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in solar stroom. We assisteren je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de koop van solar Helmond. Je staat immers aan de rand van een ecologische en belangrijke investering; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier zijn. Omdat het een langere termijn investering blijft, is het slim om direct alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Er zijn verschillende soorten solar panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Helmond en de tariefstelling hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Logischerwijs krijg je bovendien de optie om vrijblijvend onmiddellijk een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Helmond

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Helmond aanschaffen! Je moet aan een hoop zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Laten we bovenal zorgen dat je de juiste gegevens hebt om te beslissen wat het beste bij jou en je situatie past. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de installatie en natuurlijk de installatie zelf. Nu is het relevant om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen aanschaffen in Helmond als wel op de plaatsing kosten als je ze laat plaatsen door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel oprecht: De aankoop en installatie onkosten zijn feitelijk niet het enige waar je op kunt letten. Kritisch letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn tenminste zo beslissend. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Vergeet tevens niet de garantievoorwaarden te bekijken indien je tot kopen in Helmond over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Helmond

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Helmond die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Helmond

Als je besloten hebt om zelf je energie op te wekken middels zonne energie Helmond, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet gelijk een deskundige in te worden, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke onkosten je kunt maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Helmond.

Ook is het handig om al een leidraad te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou gaan opwekken met je te installeren zonnepanelen. Bedenk of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je immer op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Ook niet heel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Helmond om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk fundamenteel dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt bewerkstelligen en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Helmond

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Helmond

Niet iedereen weet wat de voordelen zijn van het laten plaatsen van panelen ten opzichte van het eigenhandig plaatsen. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om zelfstandig aan de slag te gaan. Het plaatsen van panelen op jouw huis is namelijk een karwei die net even wat verschillend is dan andere klussen. Wat zijn de redenen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een expert is gewend aan verschillende soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Dat is uiteraard veiliger dan wanneer je eigenhandig het huis op gaat om erop te klussen.

Tevens is een gespecialiseerd bedrijf in staat om een optimale montage voor je panelen te realiseren. Hier wordt onder meerdere rekening gehouden met de ventilatieruimte. Door deze optimale installatie weet je zeker dat je het hoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw solar panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Aangezien de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dat dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van solar panelen op je huis. En zo liggen binnenkort de allerbeste zonnepanelen uit de industrie ook op jouw huis geld op te leveren. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Helmond

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Helmond en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Helmond zonnepanelen laten installeren

Het inschakelen van een juiste installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een fijn resultaat voor de zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het concern via het internet kunt achterhalen. Aan de hand van deze gegevens kun je simpel zien aan wat voor kosten je zal moeten denken voor de aanleg. Dit geeft je wat meer geruststelling over het uiteindelijke resultaat van het project.

Ook kun je even overleggen of het nuttig is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het is logischerwijs niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet iedere keer op de site vermeld staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je extra inzicht krijgt in de grootte van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Helmond.

Nu 3 offertes uit Helmond vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Helmond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Helmond

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Helmond zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten wij daarom voor jou onder elkaar.

 • De geografische locatie (oosten of westen) waar je woont
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De kwaliteit/prijs verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het merk en het model panelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check vandaag nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Helmond?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Helmond, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Helmond – een slimme investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Helmond? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het volstrekt de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort investeringen. Gelukkig bestaan er ook in Helmond zat professionele bedrijven die de deskundigheid bezitten in het plaatsen van zonnepanelen. Het is verstandig om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Helmond met zonnepanelen een eersterangs investering doen.

Zonnepanelen Helmond – top energie

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Er zijn veel aanbieders en bedrijven die de zonnepanelen mogen aanleveren. Hierdoor zijn de tarieven in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Helmond wilt plaatsen. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Helmond.

Vergeet alsmede niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten plaatsen. Of kun je misschien belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Helmond? Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Helmond

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Helmond. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Helmond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Helmond

Blij met deskundigheid

7 maart 2023

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen daarnaast nog eens een interessante prijsvermindering voor mijn andere panden.
Ondanks mijn eigen onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Dat was prima want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Echt goed.

- Eva van Leeuwen

Persoonlijk energieleverancier zijn

28 februari 2023

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, nooit meer (echt) afhankelijk zijn van mijn leverancier. Door zonnepanelen! Alles vlot en keurig geregeld via deze internerpagina. Heel erg content!

- Jacqueline Willemsen

Buitengewoon tevreden over traject

26 februari 2023

Daar we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met vastgoed organisaties en dat was
voor ons begrijpelijk een pluspunt. Content met de gang van zaken.

- Angelique van de Velden

Kosten en ervaring was goed!

15 februari 2023

In de eerste instantie was ik wat gereserveerd over het aanvragen en vergelijken van de offertes maar dit bleek nodeloos. Ik ben voorzien van goed advies door Vergelijksolar maar ook door de organisaties van de offertes. Naar aanleiding daarvan bedacht met wie ik in zee wilde.
Nu tijd om terug te gaan verdienen!

- Ruud van de Veen

Content met deskundigheid

9 februari 2023

Na de aanvragen was ik vlug in contact met Stefan en konden we meteen in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsvermindering daarvoor.
Ik had zelf wat research gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Werkelijk goed.

- Wilhelmus van Dijk

Begeleiding van het hele proces

4 februari 2023

We zijn verwonderd over hoe volledig we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Paulus Hendriks

20 panelen en blij

28 januari 2023

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Ook zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de conversaties. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Sylvia van der Laan

De elektriciteit besparing klopt

19 januari 2023

Het traject liep soepel (van prijsopgave tot installatie). De opwek gaat tevens goed dus tevreden.

- Eva Willems

Wat meer betaald, top service

11 januari 2023

Voor mijn bedrijf was het vooral bepalend dat we geen last van de installatie zouden hebben. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Totaal tevreden.

- Bram Molenaar

Uitgelichte installateurs uit Helmond

DIAS Duurzaam B.V.

Beekerheide 6c
5741 HC Beek en Donk
Nederland

0492 700 293
http://diasduurzaam.nl/

Installatiebedrijf Van Heugten B.V.

Ambachtweg 16
5731 AG Mierlo
Nederland

0492 664 345
http://www.vanheugtenserviceenonderhoud.nl/

Althuizen Solar Technology

Bosscheweg 78
5735 GW Aarle-Rixtel
Nederland

06 45075701
http://www.althuizensolar.nl/