Zonnepanelen Heerenveen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Heerenveen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Heerenveen verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Heerenveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Heerenveen gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Heerenveen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Heerenveen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Heerenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Haskerdijken, Nijehaske en Oudehaske bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Heerenveen

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Heerenveen. We zetten ze even voor je op een rijtje.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen momenteel hoger dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de zonnepanelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Kortom; het moment om je te verdiepen in zonne stroom. We helpen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Heerenveen. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn verschillende soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over verschillende soorten solar in Heerenveen en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Uiteraard krijg je daarnaast de optie om vrijblijvend meteen een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Heerenveen

Er bestaan nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen plaatsen in Heerenveen geen zin heeft. Er is immers veel regenval in Nederland? Niks is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land bijzonder juist voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Heerenveen. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de opbrengst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het licht moet direct op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Heerenveen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Heerenveen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Heerenveen

Wanneer je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Heerenveen, krijg je te maken met mogelijke verscheidene belastingen en subsidies. Je hoeft hier niet direct een deskundige in te zijn, maar het helpt wanneer je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Heerenveen.

Ook helpt het als je een leidraad van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later ogenblik besluiten om nog aanvullende panelen bij te laten installeren. Ook is het dan handig om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de mogelijkheden die je hebt om je eigen energie op te wekken. Niet elk overdekking is even handig voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook talloze andere opties om zonne energie in Heerenveen op te wekken. Verder is het uiteraard doorslaggevend dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Heerenveen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Heerenveen

Je wilt je panelen uiteraard niet zelfstandig op je huis prutsen. Dit is een karwei die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte zonnepanelen installateur in Heerenveen. Je wilt een installateur van solar panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Heerenveen lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke taak worden. Er bestaat immers tamelijk wat ongelijkheid tussen de verschillende zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Heerenveen op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de solar panelen zelfstandig kosten
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Heerenveen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Heerenveen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Heerenveen zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Heerenveen zonnepanelen te laten installeren. Indien je beschikt over een begroting, een duidelijk concept van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een gelijksoortig karwei hebben laten uitvoeren. Wellicht wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Voornamelijk omdat panelen een steeds bekender concept zijn geworden in de maatschappij, zijn er veel vaker projecten verricht in de afgelopen jaren. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch onderlegd of wil je graag eerst eens met een individu die inzicht heeft van het in Heerenveen zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Als je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je rechtstreeks contact met gevarieerde partijen. Tip: Vergeet zo’n partij bovendien vooral niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan de slag!

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Heerenveen.

Nu 3 offertes uit Heerenveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Heerenveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Heerenveen

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste factor is het soort zonnepaneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet verkrijgen. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je vaak iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat lager is.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de belegging in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze termijn heb je alle onkosten er uit mogen halen en ga je zuivere netto winst vastleggen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te doen.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Heerenveen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Heerenveen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Heerenveen – de beste investering

Je bent hier aan het goede adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Heerenveen. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je onmiddellijk inzien aan welke kosten je ongeveer moet denken na contact met een specialist. De specialisten waar we mee samenwerken letten voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Heerenveen – groen en duurzaam

Uiteraard wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen eerlijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig tegenwoordig. Dat is niet anders als indien je zonnepanelen in Heerenveen wilt leggen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Goed voor het milieu en de portemonnaie! De info die je kunt lezen over zonnepanelen helpen je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere dingen om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Heerenveen zijn er bovendien nog meerdere dingen waar je rekening mee mag houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Misschien kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Alweer zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Heerenveen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Heerenveen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Heerenveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Heerenveen

In korte tijd na de bestelling had ik solar panelen

26 mei 2024

Super geholpen. Alles ging erg snel en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Yvonne Smit

De informatie verstrekking en begeleiding was geweldig

21 mei 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg hartelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Een pluim voor hun.

- Jacqueline Kok

Begeleiding en toelichting is super

12 mei 2024

Mijn kennis over zonnepanelen was erg gering. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Michael Blom

Verstand van zaken en goede prijs

8 mei 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de installatie van onze zonnepanelen. Naderhand was de plaatsingsdatum snel bekend en de monteurs vlot ter plaatste. De prijs was gewoon rechtvaardig.. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Jasper Koster

Super geregeld

30 april 2024

Vergenoegd over alles. Prima geregeld..

- Anita Blom

De expert gevonden en een gunstig tarief

23 april 2024

De begeleiding en het advies van Willem was uitmuntend. De monteurs waren op tijd en de plaatsing was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met die gratis zonne energie!

- Dirk Scholten

Enigszins meer betaald, top service

15 april 2024

Voor mijn bedrijf was het vooral doorslaggevend dat we geen hinder van de installatie zouden krijgen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. Daarom hebben we iets meer betaald, de service en uitkomst was voor ons het hoofdzaak. Compleet content.

- Daniëlle de Groot

Gespecialiseerd werk geleverd met een net bedrag

12 april 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Bianca Bosch

Vergelijken is echt raadzaam!

26 maart 2024

We hebben uiteindelijk vlot contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Na dat gedaan te hebben was onze investering volledig besloten, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Het kan dus echt uit om te vergelijken.

- Jessica van den Heuvel

Uitgelichte installateurs uit Heerenveen

Mooglik bv

Hasker Utgongen 3
8465 SJ Oudehaske
Nederland

085 401 5060
http://www.mooglik.nl/

Elektromate Noord Nederland

Windas 11
8441 RC Heerenveen
Nederland

0513 201 018
http://www.elektromate.nl/

Installatiebedrijf Hoekstra Heerenveen B.V.

Mercurius 17
8448 GX Heerenveen
Nederland

0513 631 717
http://www.hoekstra-heerenveen.nl/