Zonnepanelen Zwaanshoek

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Zwaanshoek?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Zwaanshoek verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Zwaanshoek – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2022 en verder.

Solar Zwaanshoek gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Zwaanshoek
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 60 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Zwaanshoek gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Zwaanshoek, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Beinsdorp, Nieuw Vennep en Cruquius bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Zwaanshoek

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Zwaanshoek. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is schone energie
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het effect van solar panelen is hoger dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en aanleg

Het is dus het voornaamste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We assisteren je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Zwaanshoek. Je staat namelijk op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een lange termijn belegging betreft, is het zinnig om direct alle ins en outs van duurzame stroom alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog veel meer dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over aparte soorten solar in Zwaanshoek en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Natuurlijk krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend meteen enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijs om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Zwaanshoek

Twijfel je nog over het voordeel van het kopen van zonnepanelen in Zwaanshoek? Het regent weliswaar super regelmatig bij ons Zwaanshoek? Niks is minder waar! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Zwaanshoek. 1600 uur aan winst te maken dus met zonnepanelen! Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Bedenk tevens dat er meer dingen zijn om op te letten bij aanschaf: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer dingen dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Zwaanshoek

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Zwaanshoek die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Zwaanshoek

Diverse steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Zwaanshoek er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van toelage als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

Wanneer je diverse panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan tevens zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Op de site van de gemeente Zwaanshoek kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Zwaanshoek

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Zwaanshoek

Je wilt je solar panelen natuurlijk niet zelf op je dak prutsen. Dit is een karwei die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de komende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Zwaanshoek die passend is voor jouw klus. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het soms lastig om een praktische zonnepanelen installateur in Zwaanshoek te vinden. Er bestaat wel behoorlijk wat ongelijkheid tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Zwaanshoek op de volgende componenten:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt ingezet
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd verstandig om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Zwaanshoek

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Zwaanshoek en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Zwaanshoek zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het bepalend om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van doorslaggevend belang om op sommige zaken te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het concern via het internet kunt herleiden. Aan de hand van de genoemde info kan je eenvoudig zien aan wat voor tarieven je zal moeten denken voor de installatie. Verder verschaft het je inzicht in de vooruitgang van het karwei.

Verder kun je rustig overleggen of het handig is om zelf al een en ander aan voorbereidingen te regelen. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een nieuwe groep in de meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke tarieven. De laatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de website genoemd staan, denk aan materiaalkosten of sommige arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je meteen verschillende offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Zwaanshoek.

Nu 3 offertes uit Zwaanshoek vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Zwaanshoek vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Zwaanshoek

Aangezien zonnepanelen van meerdere zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je kiest. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een hoger rendement moet behalen. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder maar kan het zijn dat de opbrengst vergeleken met monokristal panelen wat lager is.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze termijn heb je alle onkosten er uit kunnen halen en ga je zuivere netto opbrengst boeken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van minimaal 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel winst je kunt boeken! Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Zwaanshoek?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Zwaanshoek, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Zwaanshoek – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Zwaanshoek? Je ziet het momenteel alsmaar meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort projecten. Je hebt gelukkig de keuze uit vele bedrijven met de juiste expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten informeren over de opties voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Zwaanshoek eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Zwaanshoek – top energie

Veel mensen weten prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en geconverteerd in elektriciteit. Dit kan vervolgens worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting terug kunt krijgen? Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Zwaanshoek

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Zwaanshoek. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Zwaanshoek die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Zwaanshoek

Content 20 zonnepanelen geplaatst

30 december 2021

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes geplaatst. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de gesprekken. De expertise van Jan Peter was erg welkom.

- Matthijs Scholten

Het hele proces is begeleid

22 december 2021

We zijn verbaasd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Dave de Lange

Besparen op energie gaat aardig

15 december 2021

De procedure van aanbieding aanvragen tot de installatie afspraak ging prima. De opwek gaat ook goed dus tevreden.

- Roy van der Linden

Dankzij de panelen is mijn huis gestegen in waarde

8 december 2021

Door de prachtige en ecologische zonnepanelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Grandioos!

- Kelly de Jong

Een nette prijs en snel geplaatst

30 november 2021

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Wegens de snelheid en prijs komen we beslist terug als we een nieuwe duurzame investering zouden willen doen.

- Melanie Smits

Het oog wil ook wat

27 november 2021

Ik dacht dat zonnepanelen op mijn woonhuis niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Frank Huisman

Enigszins meer betaald, top service

21 november 2021

Mijn bedrijf moest door kunnen lopen tijdens het aanleggen. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd ook met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Ronald Wolters

Tevreden over de installatie

9 november 2021

We waren nieuwsgierig of de schatting van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt klasse ingeschat.

- Bas de Groot

Vergelijken is weten!

1 november 2021

Door het aanvragen van de offertes waren we vlot in contact met de mensen die zonnepanelen installeren. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Daarmee was de investering nog interessanter. Het kan dus werkelijk uit om te vergelijken.

- Suzanne Huisman

Uitgelichte installateurs uit Zwaanshoek

V.O.F. Brouwer Installatiebedrijf

Satellietbaan 15-D
2181 MG Hillegom
Nederland

0252 525 819
https://www.brouwerinstallatiebedrijf.nl/

Kolk Techniek

Zuiderpoort 12
2152 RG Nieuw-Vennep
Nederland

06 40709141
http://kolktechniek.nl/

Funcke Installatietechniek

Himera 57
2182 RC Hillegom
Nederland

06 46218661
http://funcke-installatietechniek.nl/