Zonnepanelen Wissenkerke

Zoek jij een professional voor jouw solar installatie in Wissenkerke?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Wissenkerke verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Wissenkerke – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2023 en verder.

Solar Wissenkerke gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Wissenkerke
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 91 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Wissenkerke gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Wissenkerke, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Kamperland, Geersdijk en Kortgene bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Wissenkerke

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in solar panelen; oftewel solar Wissenkerke. We plaatsen ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame energie
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • het rendement van panelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame energie. Laat ons je bijstaan middels advies en uitleg over al wat er komt kijken bij de aankoop van solar Wissenkerke. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een prachtige toekomstgerichte en ecologische investering. Omdat het een langere termijn belegging is, is het zinnig om direct alle ins en outs van zonne energie alvast te leren.

Er zijn meerdere soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over aparte soorten solar in Wissenkerke en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Uiteraard krijg je tevens de mogelijkheid om vrijblijvend meteen een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg uitgebreider besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Wissenkerke

Er zijn nog altijd mensen die menen dat zonnepanelen installeren in Wissenkerke geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Niets is minder waar! Met name omdat we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land buitengewoon juist voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Wissenkerke 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij licht! Houd er vanzelfsprekend wel rekening mee dat het zonlicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Daarom bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Wissenkerke

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Wissenkerke die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Wissenkerke

Meerdere gemeenten en provincies hebben een aantal plannen en doelstellingen om het klimaat zo voordelig denkbaar te houden. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten plaatsen. Daarom heb je ook een omvangrijke kans dat er wellicht een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Deze subsidiebedragen kunnen flink stijgen, helemaal als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de webpagina van de gemeente Wissenkerke kun je meer info achterhalen met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Er zijn immers mogelijk voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Wissenkerke

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Wissenkerke

Je wilt je panelen uiteraard niet zelf op je dak prutsen. Dat is een taak die je aan een prof wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Wissenkerke die passend is voor jouw taak. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een verstandige zonnepanelen installateur in Wissenkerke te vinden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat onderscheid tussen de verscheidene zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Wissenkerke op de volgende componenten:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan ook altijd handig om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het aanbrengen panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens fijn geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Wissenkerke

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Wissenkerke en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Wissenkerke zonnepanelen laten installeren

Wanneer je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds aanzienlijk in het voorkomen van onrust. Als je beschikt over een budget, een begrijpelijk concept van wat je wilt laten neerleggen en hoe het ontwerp min of meer vormgegeven moet worden, dan kom je al een aardig eind. Laat je verder vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar project hebben laten verrichten. Wellicht wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je zeker via internet de nodige inspiratie op doen. Vooral omdat solar panelen een almaar bekender begrip zijn geworden in de maatschappij, zijn er veel meer projecten uitgevoerd in de afgelopen jaren. En onthou goed: er is steevast begeleiding als dat benodigd is!

Ben je niet zo technisch onderlegd of wil je het liefste allereerst eens met iemand die verstand heeft van het in Wissenkerke zonnepanelen te laten plaatsen? Vervolgens is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dat doe je door makkelijk, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan direct een aantal diverse partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij in ieder geval voornamelijk niet te informeren naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo weet je zeker weten dat je optimaal voorbereid aan je project kunt beginnen!

Klaar voor solar energie? Vraag dan direct je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Wissenkerke.

Nu 3 offertes uit Wissenkerke vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Wissenkerke vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Wissenkerke

Het is ingewikkeld om een richtlijn te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt tevens voor het rendement van de panelen. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je voor de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een beter rendement kunt behalen. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Wel is het zo dat we als vuistregel mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze termijn heb je alle kosten er uit kunnen halen en ga je pure netto winst vastleggen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld besparen. Dit maakt het een prachtige investering om te maken.

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Wissenkerke?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Wissenkerke, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Wissenkerke – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Wissenkerke? Je ziet het momenteel doorlopend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Probeer hoofdzakelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de volledige expertise voor het kopen en neerleggen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat inlichten kun je in Wissenkerke met zonnepanelen een top investering doen.

Zonnepanelen Wissenkerke – een groener Nederland

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint natuurlijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Ook kun je verscheidene leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er helemaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Wissenkerke

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Wissenkerke. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Wissenkerke die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Wissenkerke

Enigszins meer betaald, top service

20 mei 2023

Mijn bedrijf moest door kunnen draaien tijdens het installeren. Dit ook doorgegeven bij het contact na de offertes en dit was geen probleem, er werd zelfs met ons meegedacht. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Volledig tevreden.

- Pieter van der Horst

Dankzij de solar panelen is mijn woonhuis gestegen in waarde

12 mei 2023

Enorm prachtige panelen en mijn woonhuis is ook nog eens veel meer waard nu. Bedankt.

- Joris Driessen

Vakkundig werk, goede prijs

3 mei 2023

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Zelfs toen het ging regenen was hun stemming goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Sylvia van den Bosch

Na lang twijfelen zeer tevreden

24 april 2023

Ik twijfelde of ik de investering direct of later wilde maken.
Toch offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de expert uiteindelijk besloten om panelen te laten aanleggen. Nu heel tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Jessica de Jong

Begeleiding van het hele traject

19 april 2023

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten immers dat het een langdurig en ingewikkeld iets zou zijn. De prijs was zo overeenkomen en was netjes. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te krijgen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en beleefd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Marijke Kuiper

Iets meer betaald, top service

13 april 2023

Voor mijn bedrijf was het vooral belangrijk dat we geen last van de installatie zouden krijgen. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken vervaardigd over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste daar het
proces voor ons belangrijker was en we een passend advies kregen. Zeer blij mee.

- Arie Blom

Vergelijken is weten!

9 april 2023

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de organisaties die zonnepanelen installeren. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Hiermee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Tamara Brouwer

Na lang twijfelen erg gelukkig

29 maart 2023

Dankzij de groei aan informatie over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Toch maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Nu behoorlijk content dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Wilhelmus van Beek

Begeleiding van het hele proces

17 maart 2023

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. We dachten namelijk dat het een langaanhoudend en gecompliceerd iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was netjes. Ook kregen we nog advies om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Samengevat tevreden!

- Franciscus de Wit

Uitgelichte installateurs uit Wissenkerke

RHB Techniek

Oude Kade 1
4471 AR Wolphaartsdijk
Nederland

0113 405 002
http://www.rhbtechniek.nl/

HVG Installatietechniek

De Steeg 1
4458 AD 's-Heer Arendskerke
Nederland

0113 564 461
https://www.hvginstallatietechniek.nl/

Installatiebedrijf Zuid B.V.

Het Rip 1
4493 RL Kamperland
Nederland

0113 372 873
http://www.ibz.nu/