Zonnepanelen Ternaard

Behoefte aan een ijzersterke zonnepanelen installateur in Ternaard?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Ternaard verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Ternaard – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Ternaard gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Ternaard
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 131 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Ternaard gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Ternaard, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bornwird, Brantgum en Foudgum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Ternaard

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Ternaard. We plaatsen ze even voor je op een rij.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het effect van een zonnepaneel is aanzienlijker dan ooit
 • een pand met solar wordt automatisch meer waard
 • je hebt eventueel recht op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aanschaf- en aanlegkosten

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in zonne energie. We assisteren je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Ternaard. Je staat namelijk op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Er zijn talloze soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over diverse soorten solar in Ternaard en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Natuurlijk krijg je tevens de optie om vrijblijvend meteen meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Ternaard

Er zijn nog steeds mensen die menen dat zonnepanelen neerleggen in Ternaard geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Niets is minder waar! Juist aangezien we te maken hebben met de wisseling in het weer zijn we als land uitermate juist voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Ternaard 1600 zonne-uren. Dit houdt in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens bewolkt weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het zonlicht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Bedenk bovendien dat er meer dingen zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantie, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer bezuinigen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Ternaard

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Ternaard die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Ternaard

Meerdere steden en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Ternaard er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er denkbaar een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al gauw op. Het kan voorts zeker aantrekkelijk zijn om te bekijken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw plaats. Op de site van de gemeente Ternaard kun je meer informatie achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Er zijn namelijk misschien condities om daarvoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst opvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Ternaard

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Ternaard

Je wilt je solar panelen uiteraard niet zelf op je dak prutsen. Dat is een taak die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Ternaard die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een verstandige zonnepanelen installateur in Ternaard lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke klus worden. Er bestaat immers nogal wat ongelijkheid tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Ternaard op de volgende componenten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelf kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de karwei wordt ingezet
 • De periode van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een behoorlijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Ternaard

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Ternaard en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Ternaard zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een gespecialiseerde installateur is het van fundamenteel belang om op sommige dingen te letten. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt achterhalen. Aan de hand van de genoemde informatie kun je simpel zien aan wat voor tariefstelling je zult moeten denken voor de aanleg. Ook verschaft het je inzicht in het verloop van het project.

Een overige tip is om te overwegen of het slim is of je zelf alvast sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het installeren van een nieuwe groep in je meterkast. Het is logischerwijs niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten minder hoog zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij echt om diverse prijsopgaves naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de omvang van het karwei.

Klaar voor duurzame energie? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Ternaard.

Nu 3 offertes uit Ternaard vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Ternaard vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Ternaard

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de prijs van zonnepanelen, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. 1 van deze grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan ga je wat meer willen betalen, en staat daar tegenover dat je een beter rendement moet behalen. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als vuistregel kunnen geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze periode ga je winst maken. Aangezien de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan gaat je dit een hoop geld besparen. Wacht dus niet langer en check hoeveel aan opbrengst jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Ternaard?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Ternaard, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Ternaard – een verstandige investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft kennisgeving over zonnepanelen in Ternaard. Wij raden je echt aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de tarieven krijgen na contact met een expert. De schappelijke kosten maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw dak. Heb je vragen? Laat het weten! Onze specialisten staan voor je klaar!

Zonnepanelen Ternaard – we verduurzamen samen

Natuurlijk wil je ook een lagere rekening voor en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg profijtelijk tegenwoordig. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Ternaard is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Goed voor het klimaat en de portemonnee! De info die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het selecteren welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Meerdere dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de afname en de installatie van zonnepanelen in Ternaard zijn er tevens nog diverse dingen waar je rekening mee kan houden.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een mogelijke subsidie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aanschaf van zonnepanelen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Ternaard? Wederom zal het klimaat en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Ternaard

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Ternaard. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Ternaard die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Ternaard

Mooie prijsverlaging gekregen door vergelijken

23 februari 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we snel contact.
Overzichtelijke uitleg en berekening gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Tevreden.

- Wouter Blom

Een nette prijs en snel geplaatst

16 februari 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn tevreden over de snelheid en kosten. Gezien de snelheid en prijs komen we absoluut terug als we een nieuwe duurzame investering zouden willen doen.

- Rutger van de Berg

Vergelijken is eigenlijk een aanrader.

7 februari 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en hier kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus kosten uit. Helemaal de inspanning waard om
dit te doen dus. Gauw was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De gekoppelde app laat goed zien wat ze opwekken.

- Tamara van Veen

Het was de belegging waard

23 januari 2024

Mijzelf eerst fatsoenlijk ingelezen (fijne informatie hier op de pagina) en vervolgens direct maar offertes opgevraagd. De offertes hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke prijzen en evengoed was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Nadat ik gekozen had wie mocht installeren was de overeenkomst zo opgesteld en voor ik het wist waren de panelen neergelegd. En met een bijkomende app kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Mooie investering dus!

- Anna de Bruijn

Door de zonnepanelen is mijn huis gestegen in waarde

15 januari 2024

Door de prachtige en duurzame solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Bizar!

- Femke van den Heuvel

Het was de investering waard

13 januari 2024

Mezelf allereerst fatsoenlijk ingelezen (fijne info hier op de internetpagina) en vervolgens gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende applicatie kon ik onmiddellijk zien wat we zelfstandig opwekte etc. Mooie investering dus!

- Natasja de Bruijn

Vakkundig werk, nette prijs

1 januari 2024

Toevallig vertelde ik gister nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de plaatsing maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met verschillende monteurs).

- Margaretha de Haan

Ziet er behoorlijk mooi uit

28 december 2023

Ik dacht dat panelen op mijn pand niet erg fraai zou staan maar valt me alles mee.

- Mark Kuijpers

Tevreden over de plaatsing

24 december 2023

De plaatsing ging snel en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best aardig dus tevreden.

- Jasper Koning

Uitgelichte installateurs uit Ternaard

GDB Installaties

Janumerweg 9
9107 GG Jannum
Nederland

0519 820 202
http://gdb-installaties.nl/

Weidenaar Montage B.V.

Het Oogh 18
9137 SL Oosternijkerk
Nederland


http://www.weidenaarzonneenergie.nl/

DWD Service

Túnstrjitte 28
9123 JH Metslawier
Nederland

06 30403638
http://www.dwdservice.nl/