Zonnepanelen Stiens

Ben jij opzoek naar een top zonnepanelen installateur in Stiens?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Stiens verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Stiens – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Stiens gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Zonnepanelen Stiens
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 134 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Stiens gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Stiens, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Vrouwenparochie, Oude Bildtzijl en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Stiens

Er zijn allemaal redenen waarom het een goed idee is om zonnepanelen te overwegen voor bij jou thuis. Op de eerste plaats zullen de zonnepanelen aanzienlijk wat geld opleveren. Door zelfstandig elektriciteit op te wekken, hoef je minder energie van je leverancier te verbruiken, waardoor je jaarlijkse kosten minder hoog worden. Elk jaar kan dit in enkele situaties tot wel enkele honderden euro’s schelen.

Op de tweede plaats zullen solar panelen ervoor zorgen dat de waarde van je woning zal vermeerderen. Iedere investering brengt tenslotte een waardevermeerdering met zich mee. Mocht je van plan zijn om in de aanloop naar de volgende jaren je huis te verkopen dan zal dit met name van pas komen.

Naast de talrijke financiële voordelen is duurzaamheid nog een aanleiding dat meer mensen zouden moeten kiezen voor zonnepanelen. Door zelf energie op te wekken hoeft er landelijk niet zoveel stroom te worden opgewekt. Door te kiezen voor zonnepanelen ben je in staat om jouw steentje bij te dragen en om te zorgen voor een aantrekkelijker milieu in ons land. Door mogelijke subsidies en belasting teruggave is het daarnaast een goede investering. De tariefstellingen die het realiseren van solar in Stiens met zich meebrengen is een aspect wat verderop aan bod komt.

Zonnepanelen kopen Stiens

Er zijn nog steeds mensen die denken dat zonnepanelen plaatsen in Stiens geen zin heeft. Het regent namelijk super regelmatig bij ons Stiens? Niks is minder kloppend! Met name aangezien we te maken hebben met de wisseling in het klimaat zijn we als land buitengewoon geschikt voor zonnepanelen. Gemiddeld we in Stiens 1600 zonne-uren. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er dus wel rekening mee dat het zonlicht direct op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Hierdoor bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Stiens

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Stiens die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Stiens

Vele gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het klimaat zo voordelig denkbaar te houden. Zij hebben als doel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten plaatsvinden. Zonnepanelen is een absolute wijze voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en organisaties aan om zonnepanelen te laten installeren. Daarom heb je ook een grote kans dat er mogelijk een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aanschaf van zonnepanelen.

Wanneer je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Stiens kun je meer info achterhalen met betrekking tot de subsidie voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Stiens

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Stiens

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Dit is een klus die je aan een pro wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Stiens. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je project.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Stiens lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een behoorlijke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Stiens op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen zelf kosten
 • Installatiekosten
 • Wat valt er allemaal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd slim om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Stiens

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Stiens en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Stiens zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het raadzaam om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het raadzaam dat je scherp bent op een meerdere zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van deze informatie kan je gemakkelijk zien aan wat voor tariefstelling je zult moeten denken voor de installatie. Verder brengt het je inzicht in het verloop van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het handig is of je zelf reeds sommige voorbereidingswerkzaamheden verricht. Zoals het installeren van een nieuwe groep in je meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Er komen namelijk nog wel eens wat onkosten bij kijken die niet constant op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je onmiddellijk diverse offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Stiens.

Nu 3 offertes uit Stiens vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Stiens vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Stiens

De prijs en opbrengsten van zonnepanelen in Stiens zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. We zetten even enkele van deze factoren op een rijtje:

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je deze panelen wil neerleggen
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, handelsmerk en type zonnepanelen. Wil je aanvullende concrete antwoorden over de uitkomst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Stiens?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Stiens, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Stiens – de beste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Stiens? Je ziet het waarschijnlijk bij veel meer gebouwen in je wijk en anders is het absoluut de moeite waard om trendsetter te zijn. Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig zijn er ook in Stiens zat professionele bedrijven die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Stiens feitelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Stiens – de voordelen

Uiteraard wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de prijzen in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Stiens wilt plaatsen. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het klimaat en de centen! Om een juiste keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de inlichting op deze site. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Stiens zijn er ook nog diverse zaken waar je rekening mee mag houden.

Vergeet ook niet om te bekijken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Wellicht kun je ook belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. 1 ding is vaststaand, je centen en het klimaat zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Stiens

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Stiens. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Stiens die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Stiens

Vergelijken is weten!

25 juli 2024

We hebben tenslotte vlug contact gehad met de leveranciers van zonnepanelen via Vergelijksolar. Ook kregen we aanvullende adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de gemeente.
Na dat gedaan te hebben was onze investering helemaal afgerond, het was nog aantrekkelijker om zonnepanelen te laten plaatsen. Vergelijken is dus weten!

- Angela Jonker

Specialistisch werk geleverd met een net bedrag

18 juli 2024

Gisteren had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in contrast tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Willem van de Brink

Voor onze toekomst is duurzame energie benodigd

8 juli 2024

Nadat mijn buren behoorlijk verheugd waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Ik kon vanuit Vergelijksolar direct offertes krijgen en in minder dan no time had ik ze ook. Dank jullie zeer!

- Hanneke Vink

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

4 juli 2024

Toevallig vertelde ik gisteren nog aan mijn collega hoe gelukkig ik was met het werk (maar ook de kosten, niet onbelangrijk!)
van de monteurs. Het weer betrok tijdens de aanleg maar de monteurs waren in een uitstekend humeur (in contrast tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Kelly Verbeek

Een mooie prijs en snel geinstalleerd

25 juni 2024

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Tamara van der Horst

Blij met deskundigheid

18 juni 2024

Na de aanvragen was ik snel in contact met Peter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsverlaging daarvoor.
Ondanks mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan panelen.
Enorm goed.

- Adriaan de Haan

Nagenoeg 25% besparing op elektriciteit

12 juni 2024

Een aantrekkelijke verrassing toen we extra bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Bij de berekening kwam er een besparing van circa 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Zeer content met het resultaat!

- Sharon de Haan

Installateur met kennis van zaken!

5 juni 2024

Na de aanvragen was ik snel in contact met Peter en konden we gelijk in gesprek over al mijn panden, ik kreeg ook een prijsverlaging daarvoor.
Ongeacht mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf bedacht.
Uitermate content dus.

- Johanna van de Velden

Vergelijken is weten!

29 mei 2024

Door het aanvragen van de offertes waren we rap in contact met de organisaties die zonnepanelen installeren. Ook kregen we completere adviezen zoals bijvoorbeeld het aanvragen van een mogelijke subsidie van de stad.
Daarmee was de investering nog interessanter. Vergelijken is dus weten!

- Marije van de Wal

Uitgelichte installateurs uit Stiens

Zon Zeker Friesland

De Tolve 44
9084 BJ Goutum
Nederland

06 30026758
http://www.zonzekerfriesland.nl/

Installatiebedrijf K. Veensma

Seefugel 6
9051 VC Stiens
Nederland

058 257 1215
http://www.veensma-installatie.nl/

Technisch Bedrijf Ynema

Parrehôf 9
9041 GD Berlikum
Nederland

06 10161562
http://www.technischbedrijfynema.nl/