Zonnepanelen Sauwerd

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Sauwerd?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Sauwerd verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Sauwerd – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Sauwerd gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Sauwerd
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Sauwerd gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Sauwerd, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Rottum, Stitswerd en Warffum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Sauwerd

Er zijn allerlei redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Sauwerd. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het ecologische karakter
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • het rendement van solar panelen is aanzienlijker dan ooit
 • een pand met zonnepanelen wordt standaard meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt wellicht btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. Laat ons je helpen middels advies en toelichting over alles wat er komt kijken bij de koop van solar Sauwerd. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze belegging voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog meerdere dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Sauwerd en de prijzen hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Sauwerd

Er bestaan nog altijd mensen die menen dat zonnepanelen neerleggen in Sauwerd geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een fikse regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Sauwerd. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens bewolkt weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Het daglicht moet rechtstreeks op de panelen kunnen vallen voor de grootste opbrengst. Kijk met name ook even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog vaker meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Sauwerd

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Sauwerd die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Sauwerd

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves indien je besluit om zelf je energie op te wekken in Sauwerd. Het is fijn als je hierdoor van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je totaal zelf gaat hebben voor het installeren van je zonnepanelen in Sauwerd.

Ook helpt het als je een leidraad van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Bedenk of je voor een gehele vervanging van je energie verbruik wilt gaan of dat je een gedeelte van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft immers dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen installeren, al betaal je dan wel nogmaals plaatsing kosten uiteraard. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt namelijk dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je huis of bedrijf. Niet elk overdekking is even geschikt voor het neerleggen van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Sauwerd op te wekken. Verder is het natuurlijk bepalend dat je met iemand in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Sauwerd

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Sauwerd

Je wilt je zonnepanelen uiteraard niet zelf op je dak prutsen. Omdat zonnepanelen voor 25 jaar op je dak liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Sauwerd die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

In de praktijk is het zo nu en dan moeilijk om een praktische zonnepanelen installateur in Sauwerd te vinden. Er bestaat namelijk tamelijk wat ongelijkheid tussen de verschillende solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Sauwerd op de volgende componenten:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt ingezet
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere projecten

Het kan dan ook iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Sauwerd

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Sauwerd en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Sauwerd zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het neerleggen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt terugvinden. Via deze informatie weet je onmiddellijk aan wat voor kosten je moet denken. En geeft het je inzicht in de vooruitgang van het project.

Een andere tip is om te overleggen of het verstandig is of je zelf al sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hierbij moet je onder andere denken aan het maken van een nieuwe groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke tarieven minder hoog zullen uitvallen. Tenslotte adviseren wij echt om verschillende offertes naast elkaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat kosten bij kijken die niet iedere keer op de internetpagina vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je snel diverse offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Sauwerd.

Nu 3 offertes uit Sauwerd vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Sauwerd vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Sauwerd

Aangezien zonnepanelen van talloze dingen afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel prijzen zijn. De belangrijkste element is het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer willen betalen, en staat hier tegenover dat je een hoger rendement moet verkrijgen. Kies je liever voor polykristal zonnepanelen, betaal je regelmatig iets minder echter kan het zijn dat het rendement vergeleken met monokristal panelen wat lager uitvalt.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Daar de zonnepanelen over het algemeen 25 jaar lang meegaan kan je dit een hoop geld opleveren. Wacht dus niet langer en check hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Sauwerd?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Sauwerd, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Sauwerd – een slimme investering

Via deze webpagina kun je veel lezen wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Sauwerd. Wij raden je zeker aan om gebruik te maken van de offerte gelegenheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een prognose van de prijzen krijgen na contact met een expert. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou denkbaar om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Sauwerd dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hierbij te helpen.

Zonnepanelen Sauwerd – de voordelen

Natuurlijk wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Hierdoor zijn de prijzen in de regel aanlokkelijk en het rendament per zonnepaneel groot. Dat is niet anders als wanneer je zonnepanelen in Sauwerd wilt plaatsen. Begrijpelijk dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keus is!

Goed voor het klimaat en de portemonnaie! De voorlichting die je kunt lezen over zonnepanelen assisteren je bij het kiezen welke zonnepanelen het beste bij jou passen. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden wanneer je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Sauwerd.

Vergeet tevens niet om te analyseren of er een mogelijke subsidie regeling is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten neerleggen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Sauwerd? 1 ding is onontkomelijk, je centen en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Sauwerd

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Sauwerd. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Sauwerd die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Sauwerd

De expert gevonden en een mooi tarief

29 mei 2024

Willem, enorm bedankt voor je begeleiding van de plaatsing van onze zonnepanelen. De monteurs waren op tijd en de aanleg was vlot gedaan tegen een goede prijs. Nu tijd om het geld terug te gaan verdienen haha!

- Charlotte Veenstra

Het installatie is niveau hoog

21 mei 2024

Van de eerste aanbod tot het daadwerkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Erg content met het project zo.

- Monique Bos

Uiterst tevreden over traject

17 mei 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet heel onbelangrijk, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar gauw de offertes in huis.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met omvangrijke aantallen zonnepanelen. Verheugd met de gang van zaken.

- Tamara van den Heuvel

Prima service

6 mei 2024

We zijn blij met de installatie, prijs en hadden na de offertes vlug bericht.

- Michael Willemsen

Blij met de duurzame investering inclusief korting

4 mei 2024

De communicatie ging gemakkelijk na het aanvragen van de offertes hadden we rap contact.
Snelle communicatie en afspraak!

- Kim Wolters

Content 20 zonnepanelen geplaatst

22 april 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Tevens zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. We hadden een zorg over de installatie
van de hoeveelheid panelen echter dit werd snel weggenomen in de conversaties. Jan Peter is een echte expert.

- Vanessa Veenstra

De vakman gevonden en een gunstig tarief

18 april 2024

De begeleiding en het advies van Willem was volmaakt. De monteurs waren op tijd en de aanleg was vlot gedaan tegen een goede prijs. Kom maar op met deze gratis zonne energie!

- Robertus Veenstra

Een besparing van bijna 25%!

9 april 2024

Een leuke verrassing toen we meer bespaarden dan op voorhand uitgerekend.
Ze hadden verwacht dat we zo’n 20% zouden bezuinigen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer blij met het resultaat!

- Renate Verbeek

Eerlijke prijs, goede diensten

26 maart 2024

De prijs was netjes opgemaakt en gestructureerd uiteen gezet en de adviezen waren eerlijk en hartelijk.

- Sylvia van Wijk

Uitgelichte installateurs uit Sauwerd

Scheepstra Installatiebedrijf

Het Aanleg 11
9951 SJ Winsum
Nederland

0595 422 360
http://www.scheepstra-installatiebedrijf.nl/

Coolman Elektro & Techniek

Oude Dijk 19
9781 BL Bedum
Nederland

050 301 6025
http://www.coolman.nl/

Energie Remmers

Langs de Tocht 4
9771 BS Sauwerd
Nederland

06 55802631
http://www.energieremmers.nl/