Zonnepanelen Rijen

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in Rijen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Rijen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Rijen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Rijen gezocht?

Een installateur in Rijen vinden

Zonnepanelen Rijen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Rijen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Rijen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit De Moer, Waspik en Sprang Capelle bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Rijen

Er zijn diverse redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Rijen. We zetten ze voor je op een rijtje:

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een verminderde Co2 uitstoot
 • het rendement van panelen is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de zonnepanelen op liggen
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aankoop- en installatiekosten

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je assisteren middels raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de koop van solar Rijen. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Omdat deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, mogelijkheden bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Rijen en de kosten hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Natuurlijk krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend meteen enkele offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Daardoor kun je nóg meer besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Rijen

Er bestaan nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen plaatsen in Rijen geen zin heeft. Er is wel veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met vaak te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de mooiste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Rijen. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Zonnepanelen werken ook tijdens grijs weer, al is de winst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat het daglicht meteen op de panelen moet kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Hierdoor bespaar je op langere termijn wellicht nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Rijen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Rijen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Rijen

Diverse plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Een van de schonere methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit einddoel te realiseren doet de gemeente Rijen er mogelijk ook alles aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een omvangrijke kans dat er eventueel een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Indien je meerdere panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al vlug op. Het kan tevens zeker interessant zijn om te onderzoeken of er een mogelijke belasting restitutie aanwezig is in jouw gebied. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Rijen voor het plaatsen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Rijen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Rijen

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelf aanbrengen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit uiteraard uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Rijen. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

In de praktijk is het soms ingewikkeld om een verstandige zonnepanelen installateur in Rijen te vinden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Rijen op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat voor de taak wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er nodig is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Rijen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Rijen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Rijen zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Indien je een professional inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Aan de hand van de genoemde info kan je gemakkelijk zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de aanleg. Ook geeft het je inzicht in het verloop van de klus.

Een overige tip is om te overleggen of het handig is of je zelf reeds bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het is uiteraard niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke kosten lager zullen uitvallen. Als laatste adviseren wij echt om allerlei offertes naast mekaar te leggen. Er komen immers nog wel eens wat kosten bij kijken die niet steeds op de internetpagina genoemd staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je snel diverse offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor solar energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Rijen.

Nu 3 offertes uit Rijen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Rijen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Rijen

Omdat zonnepanelen van vele zaken ondergeschikt zijn kun je bedenken dat er tevens evenveel tarieven zijn. 1 van de grootste factoren is het type paneel wat je voorkeur heeft. Kies je dan de monokristallen panelen dan zal je wat meer moeten betalen, en staat hier tegenover dat je een hoger rendement moet verkrijgen. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Wel is het zo dat we als gemiddelde mee geven dat je de investering in zonnepanelen na 8 tot 10 jaar hebt terugverdiend. Na deze tijdsperiode heb je alle kosten er uit mogen halen en ga je zuivere netto opbrengst boeken. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel winst je kunt behalen! Wacht dus niet langer en bekijk hoeveel aan rendement jij kunt behalen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Rijen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Rijen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Rijen – de juiste investering

Op zoek naar de uiterst duurzame investering in Rijen? Je ziet het hedendaags steeds meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Gelukkig bestaan er ook in Rijen zat professionele bedrijven die de expertise hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je rendement. En dan kun je met zonnepanelen in Rijen eigenlijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Rijen – top energie

Duurzame en lagere kosten voor je electra, natuurlijk wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt kopen. Daarom zijn de prijzen in de regel aantrekkelijk en het rendament per zonnepaneel hoog. En ook voor het plaatsen van zonnepanelen in Rijen is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze site. Er zijn meerdere zaken om rekening mee te houden indien je overweegt om zonnepanelen aan te schaffen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Rijen.

Ook kun je bij je gemeente navragen of er een optionele tegemoetkoming of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Of kun je mogelijk belasting terug vragen over de aanschaf van zonnepanelen in Rijen? 1 ding is vaststaand, je beurs en het milieu zullen je erkentelijk zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Rijen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Rijen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Rijen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Rijen

Snelle levering, goede prijs

21 april 2024

Na het aanvragen van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten afleveren en installeren. Zullen zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Mariska van Leeuwen

De kosten gering, ervaring hoog!

16 april 2024

Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben echt goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
specialisten. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen stroom opwekken!

- Martijn Jansen

Het installatie is niveau hoog

8 april 2024

Van de eerste aanbieding tot het werkelijk zien van de opwek in de app ging zeer profi. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Remco Brouwer

Zeer tevreden over traject

26 maart 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opleveren.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we die ook nog eens leggen tegen een redelijke prijs.
Een specialist gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met grote aantallen zonnepanelen. Hoogst content over het traject.

- Manon Peeters

Absoluut aan te raden om te vergelijken

23 maart 2024

Na mijn eerdere verzoeken bij individuele bedrijven kreeg ik minder geloofwaardige kosten en aparte merken qua zonnepanelen.
Toen de offertes hier aangevraagd en daar kwamen gelukkig wel plausibele offertes en dus prijzen uit. Toch de inspanning waard om
dit te regelen dus. Snel was de afspraak van plaatsing bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook goed.

- Paul Bosch

Na een jaar nog geen enkel berouw!

12 maart 2024

Het was de investering beslist waard, ook nu na een jaar nog! Zo goed om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Leonie van Wijk

Ontdekt wat we zochten!

8 maart 2024

Razendsnel het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Flink wat kennis van zaken en een messcherpe aanbieding! Super!

- Manon Kuipers

Professional met verstand van zaken!

1 maart 2024

Na de aanvragen was ik gauw in contact met Pieter en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een prijsverlaging daarvoor.
Ik had eigenhandig wat research gedaan maar ik ontving een aangescherpt advies. Bleek dat we nog meer konden opwekken voor niet zoveel geld aan zonnepanelen.
Echt goed.

- Edwin de Graaf

Bijna 25% besparing op elektriciteit

18 februari 2024

Ik had het niet bedacht maar de calculatie die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niks is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Heel tevreden dus.

- Irene van Dam

Uitgelichte installateurs uit Rijen

Van Abeelen Koeltechniek B.V.

Dorpenbaan 18
5121 DG Rijen
Nederland

0161 230 052
http://www.vanabeelen-koeltechniek.nl/

Walther Appels Klimaatbeheersing

Aalstraat 42
5126 CP Gilze
Nederland

0161 456 190
http://www.waltherappels.nl/

AK Service

Everdenberg 351
4902 TT Oosterhout
Nederland

088 881 0000
https://www.akservice.nl/