Zonnepanelen Oude Tonge

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw solar installatie in Oude Tonge?

Lees dan vooral verder.

Vergelijksolar zorgt dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Oude Tonge verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Oude Tonge – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Oude Tonge gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Oude Tonge
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Oude Tonge gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Oude Tonge, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Den Bommel, Achthuizen en Sommelsdijk bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Oude Tonge

Er zijn een aantal redenen om te gaan investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Oude Tonge. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een lage Co2 uitstoot
 • panelen renderen tegenwoordig aanzienlijker dan ooit tevoren
 • een pand met zonnepanelen wordt vanzelf meer waard
 • kans tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aankoop en installatie

Het is dus het beste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je bijstaan met raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aankoop van solar Oude Tonge. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu effectief bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de verscheidene type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Oude Tonge en de tariefstelling hiervan om zo je keuze goed te kunnen maken. Hierna kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Oude Tonge

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Oude Tonge kopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen inkopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. En niet geheel onbelangrijk; de prijs voor zowel de panelen, als de materialen voor de plaatsing en natuurlijk de installatie zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is momenteel hoog, de levensduur van zonnepanelen lang echter hoe je het ook ziet, het blijft een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel kosten bezuinigen op zonnepanelen kopen in Oude Tonge als wel op de plaatsing kosten wanneer je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: De aankoop en installatie kosten zijn oprecht niet het enige waar je op moet letten. Kritisch letten op de deugdelijkheid van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minstens zo doorslaggevend. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantie ingeval je besluit om zonnepanelen te kopen in Oude Tonge.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Oude Tonge

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Oude Tonge die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Oude Tonge

Vele gemeenten en provincies hebben een veel plannen en doelstellingen om het klimaat zo gunstig denkbaar te houden. Hiermee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame manier van energie opwekken. Een van de schoonste methoden is via zonne energie en dus zonnepanelen. Om dit doel te bewerkstelligen doet de gemeente Oude Tonge er mogelijk ook alles aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun bedrijf te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de aanleiding dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van tegemoetkoming als je ervoor kiest om de zonnepanelen te plaatsen.

De subsidiebedragen kunnen aanzienlijk oplopen, zeker als je meerdere zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Oude Tonge voor het aanleggen van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Oude Tonge

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Oude Tonge

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelfstandig installeren. Dat is een klus die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de volgende 25 jaar (en wellicht wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Oude Tonge die geschikt is voor jouw klus. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

In de praktijk is het zo nu en dan lastig om een passende zonnepanelen installateur in Oude Tonge te vinden. Er bestaat immers nogal wat onderscheid tussen de verschillende panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Oude Tonge op de volgende aspecten:

 • Kosten van de zonnepanelen
 • Installatiekosten
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Eerdere klussen

Het is dan echt altijd handig om niet meteen met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren solar panelen uit te besteden aan een prof die bij je past en in elk geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Oude Tonge

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Oude Tonge en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Oude Tonge zonnepanelen laten installeren

Het inzetten van een goede installateur is zoals je zo kunt zien noodzakelijk om te komen tot een goed resultaat voor de zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van doorslaggevend belang om op bepaalde dingen te letten. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Aan de hand van deze gegevens kun je eenvoudig zien aan wat voor kosten je zult moeten denken voor de installatie. En verschaft het je inzicht in het verloop van de klus.

Een overige tip is om te overwegen of het handig is of je zelf reeds sommige voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het installeren van een additionele groep in je meterkast. Het is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten lager zullen uitvallen. Tot slot adviseren wij echt om verschillende begrotingen naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Onze offertemogelijkheid zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in de grootte van de klus.

Ben je er nu klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Oude Tonge.

Nu 3 offertes uit Oude Tonge vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Oude Tonge vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Oude Tonge

De tarieven en opbrengsten van zonnepanelen in Oude Tonge zijn sterk afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Deze zetten wij moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • Het terrein (geografisch gezien) waar je deze panelen wil plaatsen
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil plaatsen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je budget, merk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan snel nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Oude Tonge?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Oude Tonge, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in Oude Tonge – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Oude Tonge? Je ziet het vermoedelijk bij veel meer gebouwen in je buurt en anders is het totaal de moeite waard om trendsetter te zijn. Probeer voornamelijk om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit type projecten. Gelukkig zijn er ook in Oude Tonge voldoende professionele partijen die de expertise bezitten in het installeren van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je rendement. Wanneer je je goed laat informeren kun je in Oude Tonge met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen Oude Tonge – een groener Nederland

Veel mensen weten wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint uiteraard met de zon. Zonnepanelen werken door middel van zonnecellen die hitte opnemen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Dit kan later worden gebruikt om elektrische ladingen van energie te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je verschillende leveranciers met elkaar vergelijken voor een aantrekkelijk tarief! Via de gemeente kun je navragen of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Wellicht kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er compleet klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Oude Tonge

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Oude Tonge. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Oude Tonge die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Oude Tonge

Gespecialiseerd werk geleverd voor een net bedrag

22 april 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de aanleg door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Het weer betrok gedurende de plaatsing maar de monteurs waren in een allerbest humeur (in tegenstelling tot eerdere ervaringen met andere monteurs).

- Manon Scholten

Het hele proces is begeleid

17 april 2024

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. We dachten namelijk dat het een langdurig en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was netjes. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg informatief en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Rogier Molenaar

Flinke investering keurig geregeld

8 april 2024

Als omvangrijke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat genoeg zou opbrengen.
Door dat we via Vergelijksolar snel offertes in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een schappelijke prijs.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen specialist die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons begrijpelijk een pluspunt. Zeer content over het traject.

- Martin Boer

Gewoon top

26 maart 2024

Alles in orde en snel geregeld. gewoon prima.

- Marjolein de Leeuw

Na lang twijfelen behoorlijk tevreden

21 maart 2024

Ik twijfelde of ik de investering direct of later wilde maken.
Toch offertes aangevraagd en na een aanbeveling door de deskundige evenwel besloten om solar panelen te laten plaatsen. Nu heel blij dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Pieter Kramer

Geplaatst in volledige goedkeuring

15 maart 2024

We waren nieuwsgierig of de berekening van de opwek die we zouden kunnen verwezelijken overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Annemarie Jacobs

Snelle levering, goede prijs

3 maart 2024

11 panelen besteld na de offertes en zijn gelukkig over de snelheid en prijs. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Marije Kuijpers

In korte tijd na de bestelling had ik solar panelen

27 februari 2024

Heel erg tevreden. Alles ging enorm vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen een maand had ik al zonne energie.

- Laura Jonker

Tevreden over de installatie

18 februari 2024

De plaatsing ging vlot en soepel en de schatting van opwek vooraf klopt best aardig dus tevreden.

- Adriaan Smit

Uitgelichte installateurs uit Oude Tonge

Sprong Installatiebedrijf

Boezemweg 18
3255 MC Oude-Tonge
Nederland

0187 641 458
http://www.sprong-installatietechniek.nl/

IslandSolar

Eisenhowerlaan 30
3255 VB Oude-Tonge
Nederland

06 57547507
https://islandsolar.nl/producten/

Heijkoop Installatietechniek

Zonnekracht 6
3255 SC Oude-Tonge
Nederland

06 22732910
http://www.heijkoopinstallatietechniek.nl/