Zonnepanelen Onnen

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Onnen?

Dan ben je op de goede plek.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Onnen verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Onnen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Onnen gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Onnen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Onnen gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Onnen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Glimmen, Haren en Westerbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Onnen

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Onnen. We plaatsen ze even voor je in een overzicht.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het duurzame karakter
 • een gereduceerde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen hedendaags hoger dan ooit tevoren
 • een huis met solar wordt automatisch meer waard
 • je hebt mogelijk recht op subsidie
 • potentie tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het moment om je te verdiepen in solar energie. We ondersteunen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Onnen. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze investering voor langere termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu daadwerkelijk bij komt kijken.

Er zijn een aantal soorten zonnepanelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Je kunt meer lezen over de soorten solar in Onnen en de tarieven hiervan om zo je keuze prima te kunnen maken. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijk kunt maken.

Hierdoor kun je nóg flinker besparen op je energiekosten!

Zonnepanelen kopen Onnen

Jij hebt bedacht dat je wilt overgaan tot zonnepanelen inkopen in Onnen. Er komt behoorlijk wat kijken bij zonnepanelen kopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weloverwogen besluit kunt maken. En niet volkomen onbelangrijk; de prijs voor ook de panelen, als de materialen voor de plaatsing en natuurlijk de plaatsing zelf. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opleveren. Want ondanks dat het rendement tegenwoordig hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het natuurlijk een investering die je gaat maken. Indien je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Onnen

Even een stukje openhartig advies: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kijk overwegend ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opleveren als je hierin nu investeert. Vergeet gelijktijdig niet de garantievoorwaarden te bekijken als je tot kopen in Onnen over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Onnen

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Onnen die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Onnen

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of ook belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om zelf je energie op te wekken in Onnen. Je hoeft hier niet meteen een specialist in te zijn, maar het helpt indien je weet welke belastingen je terug kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Onnen.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen variant waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Indien je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later tijdstip besluiten om nog meer panelen bij te laten plaatsen. Hou hier wel rekening mee wanneer je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog meer kosten (bijv. een aangepaste omvormer) moet maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is gepast om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere mogelijkheden in de regio van Onnen om via zonnepanelen energie op te wekken. Ook wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een flink expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Onnen

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Onnen

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten installeren ten aanzien van het eigenhandig aanbrengen bekend. Behalve als je veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden raden wij je af om eigenhandig aan de slag te gaan. Het aanbrengen van solar panelen op jouw huis is immers een klus die net even wat anders is dan overige klussen. Wat zijn de aanleidingen om een bekwaam bedrijf in te schakelen? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een specialist is gewend aan diverse soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelf het huis op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk extra risico’s.

Daar komt bij dat een gespecialiseerd bedrijf in staat is om de panelen op de juiste manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierin een significante rol. Door deze optimale aanleg weet je zeker dat je het allerhoogst mogelijke rendement zult behalen voor jouw panelen. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. De relatief gereduceerde kosten voor de installatie maken dit dé keuze om te maken als je solar panelen wilt laten plaatsen bij jou op het dak. Voor je het weet heb je jouw woning ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dit moment. Maak daarom de keuze voor geschikte zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Onnen

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Onnen en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Onnen zonnepanelen laten installeren

Indien je van tevoren een aantal dingen helder hebt, scheelt dat al erg in het voorkomen van onrust. Met een budget, een concept over de vormgeving van het ontwerp en wetende wat je wilt plaatsen ben je heel aardig op weg. Als inspiratie helpt het om te kijken naar andere vergelijkbare projecten. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je ook via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat zonnepanelen veel vaker geplaatst worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er genoeg voorbeeldmateriaal te vinden. En het belangrijkste is dat je het niet zelf hoeft op te lossen!

Wil je advies van iemand die weet hoe je in Onnen zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk erg helpen als je wat minder technisch begaafd bent. Het helpt dan om begeleiding van professionals te krijgen. Als je kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je meteen contact met meerdere partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij bovendien even naar belastingvoordeel en mogelijke subsidies! Zo weet je zeker dat je uiterst voorbereid aan je project kunt beginnen!

Klaar voor zonne energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Onnen.

Nu 3 offertes uit Onnen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Onnen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Onnen

Voor welke prijzen en de opbrengsten je komt te staan door zonnepanelen in Onnen hangt van een een bepaald dingen af. Die zetten wij daarom voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je deze panelen wil installeren
 • De manier waarop de wind tussen je panelen kan waaien
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De kwantiteit zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De kwaliteit/kosten verhouding (icm opbrengst)

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk afhankelijk van je begroting, merk en type zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk dan snel nog jouw uitkomst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Onnen?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Onnen, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar uit Onnen – de beste investering

Via deze site kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Onnen. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke kosten je ruwweg moet denken na contact met een vakkundige. De specialisten waar we mee samenwerken zorgen voor scherpe tarieven! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Onnen – een groener Nederland

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in elektriciteit. Via een omvormer kan deze stroom geconverteerd worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Onnen

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Onnen. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Onnen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Onnen

Gevonden wat we zochten!

20 juni 2024

Direct het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Veel kennis van zaken en een prijs! Prima!

- Marijke van de Brink

Begeleiding van het hele proces

15 juni 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn verder nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en welgemanierd. Ook hielpen ze meedenken in de installatie op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Marije van de Velden

Voor onze toekomst is solar energie noodzakelijk

7 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes solar panelen installeerden. Ik kon bij Vergelijksolar snel aanbiedingen krijgen en in minder dan no time had ik ze in ieder geval. Dank jullie zeer!

- Paul Meijer

Begeleiding en toelichting is prima

28 mei 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Eerst Vergelijksolar totaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. Bij de installatie waren de monteurs erg vriendelijk en hielpen me zelfs met de app om mijn energie te bekijken.
Dikke 10 voor deze kerels.

- Nancy van Doorn

Flinke investering goed geregeld

25 mei 2024

Daar we een hoeveelheid grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
Door dat we via Vergelijksolar snel aanbiedingen in huis hadden, konden we deze ook nog eens leggen tegen een tamelijke prijs.
Een vakkundige gesproken die ervaring had in onze bedrijfstak en met flinke aantallen zonnepanelen. Content met de gang van zaken.

- Petra Koning

Ziet er best smaakvol uit

13 mei 2024

Ik dacht dat solar panelen op mijn woonhuis niet erg mooi zou staan maar valt me alles mee.

- Jeroen Schouten

Prachtige zonnepanelen, woonhuis meer waard

6 mei 2024

Door de mooie en duurzame solar panelen gaf de makelaar aan dat mijn huis nu gestegen is in waarde. Grandioos!

- Maria de Ruiter

De informatie verstrekking en begeleiding was formidabel

3 mei 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs nuttig met het installeren en begrijpen van de app.
Dikke 10 voor deze mannen.

- Tom Hoekstra

Getwijfeld maar erg voldaan met resultaat panelen

26 april 2024

Ik twijfelde of ik de investering nu of straks wilde maken.
Evengoed maar offertes opgevraagd en na contact met een expert besloten ervoor te gaan. Nu erg opgelucht dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de zonnepanelen.

- Judith Blom

Uitgelichte installateurs uit Onnen

Euracon B.V.

Burgemeester J.G. Legroweg 98d
9761 TD Eelde
Nederland

050 309 3290
http://www.euracon-eelde.nl/

TIB bv totaal-installateurs

Felland Noord 1A
9753 TB Haren
Nederland

050 534 9902
http://www.tib.nl/

Technisch Installatieburo Smid

Rijksstraatweg 64
9756 AH Glimmen
Nederland

050 406 1362
http://www.smidglimmen.nl/