Zonnepanelen Lomm

Zoek jij een topper voor jouw solar installatie in Lomm?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Lomm verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Lomm – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Lomm gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen Lomm
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Lomm gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Lomm, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Lottum, Grubbenvorst en Arcen bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Lomm

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je wilt investeren in panelen; oftewel solar Lomm. We zetten ze even voor je op een rijtje.

 • je persoonlijke portemonnee
 • vanwege het ecologische karakter
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • panelen renderen hedendaags aanzienlijker dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het pand waar de solar panelen op liggen
 • je hebt wellicht recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We begeleiden je graag door met je mee te denken en je te adviseren bij de aanschaf van solar Lomm. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en duurzame belegging; je gaat (deels) je eigen energieleverancier zijn. Aangezien deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten solar panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over allerlei soorten solar in Lomm en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je ook daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de aantrekkelijkste prijsstelling om zo nog meer te besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen Lomm

Het besluit is er, je gaat zonnepanelen in Lomm aankopen! Je moet aan een hoop dingen denken wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we bovenal zorgen dat je de juiste gegevens hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je situatie past. Tevens wil je natuurlijk de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het belangrijk om het volledige proces door te gaan lopen van aanbieding tot plaatsing! Het vergelijken van de panelen (en plaatsing) kan echt mooie voordelen opbrengen. Want ongeacht dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog liggen blijft het uiteraard een belegging die je gaat doen. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Lomm

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aankoop en plaatsing. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de opbrengst van de panelen zijn minstens zo beslissend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opleveren. Bekijk ook de garantie indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Lomm.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Lomm

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Lomm die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Lomm

Indien je besluit om zelf je energie op te wekken door zonne energie Lomm, krijg je te maken met mogelijke meerdere belastingen en subsidies. Je kunt hier niet gelijk een expert in te worden, maar het helpt indien je weet welke heffingen je terug kunt vragen en welke onkosten je moet maken tijdens je onderzoek voor zonne energie Lomm.

Ook helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Denk na of je voor een volledige opwek van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Wanneer je kiest voor een gedeeltelijke opwek van zonne energie, kun je altijd op een later ogenblik besluiten om nog meer panelen bij te laten installeren. Hou hier wel rekening mee indien je kiest voor bepaalde belangrijke onderdelen zoals omvormers. Dit voorkomt immers dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een project wat past bij je behoeften, maar ook bij je mogelijkheden. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Lomm om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het natuurlijk belangrijk dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt realiseren en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Lomm

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Lomm

Je wilt je panelen uiteraard niet zelf op je dak prutsen. Dit is een taak die je aan een professional wilt over laten, ze liggen er namelijk voor de volgende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Lomm die passend is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je klus.

In de praktijk is het af en toe lastig om een geschikte zonnepanelen installateur in Lomm te vinden. Er bestaat namelijk tamelijk wat onderscheid tussen de diverse solar panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Lomm op de volgende componenten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelf kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Ervaringen van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd slim om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen zonnepanelen uit te besteden aan een pro die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dan ook nog eens aangenaam geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Lomm

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Lomm en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Lomm zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het noodzakelijk om een goede installateur te vinden voor het plaatsen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het noodzakelijk dat je scherp bent op een aantal zaken. Bekijk in eerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Via deze info weet je onmiddellijk aan wat voor installatiekosten je moet denken. En brengt het je inzicht in de ontwikkeling van het project.

Tevens kun je even overleggen of het praktisch is om zelf alvast een en ander aan voorbereidingen te treffen. Zoals het aanbrengen van een additionele groep in je meterkast. Het moet overigens niet, maar kan je wel schelen in uiteindelijke kosten. De allerlaatste tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle kosten worden altijd op offertes vermeld, terwijl ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je nu diverse offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor duurzame energie? Regel dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Lomm.

Nu 3 offertes uit Lomm vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Lomm vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Lomm

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Lomm hangt van een aantal zaken af. Deze zetten we daarom voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, anders)
 • Het getal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De deugdelijkheid van de zonnepanelen

De kosten van de gewenste zonnepanelen zijn natuurlijk ondergeschikt van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Nieuwsgierig naar de concrete opbrengsten die je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Lomm?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Lomm, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Lomm – een slimme investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Lomm? Je ziet het tegenwoordig voortdurend meer de trend worden en zo niet, begin er eentje! Voor zoals met veel zaken zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je hebt gelukkig de keuze uit meerdere partijen met de passende expertise voor het kopen en leveren van zonnepanelen. Het is raadzaam om je te laten inlichten over de mogelijkheden voor belasting teruggaaf en mogelijke subsidies. En dan kun je met zonnepanelen in Lomm werkelijk de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Lomm – top energie

Hoe werkt een zonnepaneel eigenlijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke bron: de zon! Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, wat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te zetten in stroom. Via een omvormer kan deze stroom omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn diverse soorten zonnepanelen op de markt welke je met elkaar kunt vergelijken. Ook kun je meerdere leveranciers met elkaar vergelijken voor een mooi prijs! Via de gemeente kun je informeren of je mogelijk in aanmerking komt voor een subsidie. Heb je eraan gedacht dat je mogelijk de belasting retour kunt ontvangen? Als je deze zaken uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten plaatsen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Lomm

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Lomm. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Lomm die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Lomm

Het installatie is niveau hoog

9 april 2024

Vanaf het eerste contact na de offertes was het helder, we hadden met een organisatie te maken die dit frequenter had gedaan. Zeer tevreden met het traject en de opwek.

- Nathalie de Lange

Gedeeltelijk zelfvoorzienend in elektriciteit

25 maart 2024

Heimelijk wilde ik dit al zeer lang, niet meer (volledig) afhankelijk zijn van mijn energieleverancier. Dankzij panelen! Alles gauw en knap afgehandeld via deze internerpagina. Grandioos.

- Anouk de Wit

Ziet er behoorlijk smaakvol uit

22 maart 2024

Ik dacht dat panelen op mijn huis niet erg smaakvol zou staan maar valt me alles mee.

- Femke Schipper

Het hele traject is begeleid

14 maart 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Kortom tevreden!

- Christiaan van der Laan

Begeleiding van het hele traject

7 maart 2024

We zijn verwonderd over hoe compleet we zijn geholpen. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Daarnaast waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Nathalie Bosch

De informatie verstrekking en begeleiding was grandioos

25 februari 2024

Ik begreep eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat allemaal werkte. Na het lezen van deze site wel maar offertes
aangevraagd en toen durfde ik het wel aan. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en uitleggen van de app.
Een veer voor hen.

- Gerrit Scholten

Na een jaar nog geen spijt!

21 februari 2024

Het was de investering zeker waard, ook nu na een jaar nog! Zo prachtig om zonne energie op te wekken.

- Ramona van der Meer

Tevreden over de aanleg

16 februari 2024

We waren benieuwd of de schatting van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt goed ingeschat.

- Remco Sanders

Een besparing van praktisch 25%!

10 februari 2024

Ik had het niet bedacht maar de berekening die vooraf door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de calculatie kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Enorm tevreden met het resultaat!

- Nicole van den Heuvel

Uitgelichte installateurs uit Lomm

Installatiebedrijf J. van de Lisdonk

Sint Odastraat 11
5962 AV Melderslo
Nederland

077 398 1266
https://www.vdlisdonk.nl/

Christis Service & Onderhoud VOF

Kapelaan Nausstraat 29
5915 BA Venlo
Nederland

06 43008208
http://www.christisinstallatie.nl/

Perlot Installatie BV

De Gruisdonk 43
5928 RT Venlo
Nederland

06 39017277
http://perlotinstallatie.nl/