Zonnepanelen Leidschendam

Ben jij opzoek naar een top zonnepanelen installateur uit Leidschendam?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Leidschendam verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Leidschendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Leidschendam gezocht?

Nu solar offertes vergelijken

Zonnepanelen Leidschendam
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Leidschendam gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Leidschendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Leidschendam

Er zijn allerlei redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Leidschendam. We plaatsen ze even voor je op een rij.

 • je wilt geld besparen
 • het is schone energie
 • een verminderde ecologische voetafdruk
 • solar panelen renderen hedendaags beter dan eens tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt soms aanspraak op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te zoeken. Laat ons je assisteren door raadgeving en uitleg over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Leidschendam. Je staat immers aan de rand van een toekomstgerichte en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Aangezien deze belegging voor langere termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in zonnepanelen en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal zaken om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij Vergelijksolar lees je meer over diverse soorten solar in Leidschendam en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijking kunt maken.

Op deze wijze krijg je de voornaamste prijs om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Leidschendam

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Leidschendam inkopen! Er komt nogal wat kijken bij zonnepanelen kopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van juiste informatie zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Ook wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Nu is het belangrijk om het hele proces door te gaan lopen van offerte tot installatie! Het vergelijken van de panelen (en installatie) kan echt mooie voordelen opbrengen. Het rendement is tegenwoordig hoog, de levensduur van zonnepanelen lang maar hoe je het ook bekijkt, het blijft een investering die je gaat doen. Door het goed vergelijken kun je zowel geld besparen op zonnepanelen kopen in Leidschendam als wel op de plaatsing kosten indien je ze laat leveren door het juiste bedrijf in jouw regio.

Heel eerlijk: Laat je niet alleen leiden door de kosten in aanschaf en installatie. Kijk vooral ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen evenals naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je immers op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Bekijk ook de garantievoorwaarden indien je besluit om zonnepanelen te kopen in Leidschendam.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Leidschendam

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Leidschendam die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Leidschendam

Diverse plaatsen en gemeenten in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Zij hebben als einddoel om zoveel mogelijk duurzame energie opwek te laten gebeuren. Zonnepanelen is een absolute manier voor schone en milieu vriendelijke energie. Om het klimaat zo vitaal mogelijk te houden sporen zij dan ook zoveel mogelijk huishoudens en bedrijven aan om zonnepanelen te laten installeren. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er denkbaar een subsidie aanwezig is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

Wanneer je enkele panelen of daken wil voorzien van zonnepanelen lopen deze subsidies al snel op. Nu het tevens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting terug te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Leidschendam voor het installeren van zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie opties, dit kan je daar allemaal op achterhalen.

Alle zonne energie installateurs uit Leidschendam

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Leidschendam

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring zelf plaatsen. Aangezien panelen voor 25 jaar op je huis liggen, wil je dit natuurlijk uitbesteden aan een partij die hier verstand van heeft. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in Leidschendam die passend is voor jouw klus. Je wilt een installateur van panelen die je begeleiding kan geven, die met je meedenkt en die genoeg ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische aspecten van je klus.

Een passende zonnepanelen installateur in Leidschendam lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een grote klus worden. Er bestaat immers nogal wat onderscheid tussen de diverse panelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Leidschendam op de volgende aspecten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen allemaal installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Leidschendam

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Leidschendam en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Leidschendam zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt inschatten is het van belang om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Als je een professional inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het bedrijf via het web kunt herleiden. Aan de hand van de genoemde informatie kun je eenvoudig zien aan wat voor prijzen je zal moeten denken voor de installatie. Verder verschaft het je inzicht in de vooruitgang van het karwei.

Een andere tip is om te overwegen of het slim is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden verricht. Dan moet je onder andere denken aan het creëren van een extra groep in de meterkast. Het is natuurlijk niet verplicht, maar het kan er wel voor zorgen dat de uiteindelijke onkosten lager zullen uitvallen. De ultieme tip is om echt gebruik te maken van een offertemogelijkheid. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, alhoewel ze er echt zijn. Via onze offertetool krijg je direct gevarieerde offertes die natuurlijk met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Leidschendam.

Nu 3 offertes uit Leidschendam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Leidschendam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen in Leidschendam

Omdat zonnepanelen van vele zaken afhankelijk zijn kun je bedenken dat er tevens zoveel tarieven zijn. De belangrijkste factor is het type zonnepaneel wat je kiest. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, echter daar zit dan wel veelal een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit juist andersom.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze tijdsduur heb je alle uitgaven er uit kunnen halen en ga je zuivere netto winst vastleggen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur hebben van minimaal 25 jaar kun je rap uitrekenen hoeveel opbrengst je kunt behalen! Wacht daarom niet langer en bekijk hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Leidschendam?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Leidschendam, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Leidschendam – de beste investering

Via deze webpagina kun je veel vinden wat je wilt weten over het laten aanleggen van zonnepanelen in Leidschendam. Je kunt gebruiken maken van het aanvragen van offertes. Hiermee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Het opvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je circa moet denken na contact met een deskundige. De specialisten waar we mee werken letten voor scherpe prijzen! Mocht je vragen hebben over het laten plaatsen van de zonnepanelen in Leidschendam dan staan we natuurlijk altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Leidschendam – groen en duurzaam

Veel mensen begrijpen prima hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel werkelijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in stroom. Dit kan hierna worden gebruikt om elektrische ladingen van stroom te voorzien.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit gedaan kun je vervolgens ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk bovendien eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Misschien kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er totaal klaar voor om jouw zonnepanelen te laten neerleggen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Leidschendam

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Leidschendam. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Leidschendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Leidschendam

Kosten iets hoger maar ook top kwaliteit

27 april 2024

Voor mijn organisatie was het vooral belangrijk dat we geen last van de installatie zouden hebben. Dit ook meegegeven in het contact
na de offerte aanvraag en er werden afspraken gemaakt over dit traject. We hebben niet gekozen voor de goedkoopste omdat het
proces voor ons belangrijker was en we een gepast advies kregen. Zeer blij mee.

- Sebastiaan Hendriks

Het hele traject is begeleid

15 april 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. En we zijn tevens nog gewezen
op de belasting teruggaaf die denkbaar was en subsidies via onze gemeente. Tevens waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het effect konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Karin de Vries

Een mooie prijs en snel geplaatst

13 april 2024

Na het bespreken van de offertes uiteindelijk 11 zonnepanelen laten brengen en installeren. Zouden zeker in de toekomst weer
hiernaar terug gaan.

- Ilse van Veen

20 panelen en content

27 maart 2024

Top georganiseerd de plaatsing en informatie verstrekking. Bovendien zijn de zonnepanelen netjes neergelegd. Omdat we er 20 wilde waren we wat bezorgd over hoe deze neergelegd kon worden (en eruit zou zien) echter dit was onnodig. De deskundigheid van Jan Peter was erg welkom.

- Ilse van der Laan

Vakkundig werk, nette prijs

20 maart 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Zelfs toen het ging regenen was hun stemming goed en in tegenstelling tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook vaardig.

- Frank Vermeulen

Ecologische energie is de toekomst

12 maart 2024

Toen mijn buren heel blij waren met hun zonnepanelen en het rendement wilde ik ook. Vanuit Vergelijksolar vlug op weg geholpen naar meer duurzame elektriciteit. Dankbaar!

- Linda van der Horst

Ook na een jaar nog zo gelukkig met mijn solar panelen

5 maart 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan zonne energie door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen dag berouw gehad van mijn investering. Zo fijn om duurzame elektriciteit op te wekken.

- Ruud Maas

Ecologische en ook waardevolle investering

29 februari 2024

Na een tijdsperiode van zelf lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk allemaal wel aantrekkelijke prijzen en desondanks was ik tevreden dat ik kon vergelijken, het scheelde toch enigszins.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik meteen zien wat we zelfstandig opwekte etc. Voldane klant dus!

- David van de Ven

Het was de belegging waard

18 februari 2024

Mezelf allereerst goed ingelezen (fijne informatie hier op de pagina) en daarna gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ondanks de al scherpe tariefstellingen.
Snel geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik onmiddellijk zien wat we zelf opwekte etc. Blije afnemer dus!

- Danny Willems

Uitgelichte installateurs uit Leidschendam

Solaris-Energiesystemen

Cypergras 213
2498 CB Den Haag
Nederland

06 45466498
http://solaris-energiesystemen.nl/

Oudshoorn Elektrotechniek

Hoefsmid 25
2631 RH Nootdorp
Nederland

015 310 7434
http://www.oudshoorn-elektrotechniek.nl/

Installatiebedrijf “Pepijn”

Appelgaarde 81
2272 TC Voorburg
Nederland

06 54728611
http://www.installatiebedrijfpepijn.nl/