Zonnepanelen Fochteloo

Behoefte aan een betaalbare zonnepanelen installateur uit Fochteloo?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar zonnepanelen Fochteloo verbonden wordt aan een zonnepanelen pro die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit Fochteloo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Fochteloo gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Fochteloo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Fochteloo gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Fochteloo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bakkeveen, Haulerwijk en Waskemeer bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Fochteloo

Er zijn meerdere redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar Fochteloo. We zetten ze even voor je op een rij.

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • het effect van een zonnepaneel is beter dan ooit
 • een huis met zonnepanelen wordt vanzelfsprekend meer waard
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt misschien btw belasting terugvragen op de aanschaf- en installatiekosten

Kortom; het moment om je te verdiepen in solar energie. Laat ons je begeleiden middels raadgeving en toelichting over al wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Fochteloo. Je staat immers op het punt je persoonlijke energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en duurzame investering. Aangezien deze investering voor lange termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu eigenlijk bij komt kijken.

Er zijn allerlei soorten panelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Fochteloo en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Natuurlijk krijg je daarnaast de optie om vrijblijvend onmiddellijk meerdere offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Hierdoor kun je nóg meer besparen op je jaarafrekening!

Zonnepanelen kopen Fochteloo

Er zijn nog altijd mensen die bedenken dat zonnepanelen neerleggen in Fochteloo geen zin heeft. Er is namelijk veel regenval in Nederland? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te doen krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt namelijk dat er vorig jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Fochteloo. Dit betekent in dat je 1600 uur winst hebt met je zonnepanelen. Zonnepanelen nemen ook licht en warmte op tijdens grijs weer, al is de uitkomst natuurlijk wel wat lager dan met mooier weer. Houd er dus wel rekening mee dat het zonlicht gelijk op de panelen moeten kunnen vallen. Kijk met name ook even goed naar een aantal overige zaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Daarom bespaar je op langere termijn denkbaar nog veel meer!

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Fochteloo

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Fochteloo die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Fochteloo

Diverse plaatsen en provincies in Nederland hebben doelstellingen op schone opwek van energie. Daarmee hopen zij vele huishoudens en bedrijven om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit einddoel te verwezenlijken doet de gemeente Fochteloo er mogelijk ook veel aan om de inwoners aan te sporen om duurzamer te gaan wonen of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Dit is dan ook de reden dat je mogelijk aanspraak hebt op bepaalde vormen van subsidie als je ervoor kiest om de zonnepanelen te installeren.

De subsidiebedragen kunnen flink stijgen, zeker als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het alsmede mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Neem daarom zeker even contact op met de gemeente van Fochteloo voor het aanleggen van zonnepanelen. Er zijn immers misschien voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen, dit kun je bij de gemeente en belastingdienst aanvragen.

Alle zonne energie installateurs uit Fochteloo

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Fochteloo

Je wilt panelen niet zonder enige ervaring zelfstandig aanbrengen. Dat is een taak die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de volgende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte solar panelen installateur in Fochteloo. Een installateur van panelen die met je meedenkt, je begeleiding kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Fochteloo lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke klus worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes allerlei verschillen tussen zonnepanelen installateurs Fochteloo op de volgende gebieden:

 • Hoeveel de panelen eigenhandig kosten
 • De kosten van de plaatsing
 • Wat valt er zoal onder de kosten van installatie
 • Het type materiaal wat er gebruikt wordt
 • De tijd van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens altijd uit om te vergelijken tussen diverse installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een succesvol einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Fochteloo

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Fochteloo en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Fochteloo zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Fochteloo zonnepanelen te laten installeren. Indien je beschikt over een begroting, een duidelijk concept van wat je wilt laten plaatsen en hoe het project ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar overige vergelijkbare klussen. Misschien wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je altijd via internet de benodigde informatie en inspiratie opdoen. Juist omdat solar panelen steeds meer geplaatst worden omdat mensen er de meerwaarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal aanwezig. En onthou goed: er is altijd begeleiding indien dat benodigd is!

Wil je advies van iemand die weet hoe je in Fochteloo zonnepanelen moet installeren? Dat kan wel flink helpen als je iets minder technisch begaafd bent. Dan is het slim om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die erin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door makkelijk, gratis en vrijblijvend een prijsopgave op te vragen, je krijgt dan direct een aantal diverse partijen die je van raad zullen voorzien. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Zo ga je zo betaalbaar en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Klaar voor zonne energie? Vraag dan rechtstreeks je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Fochteloo.

Nu 3 offertes uit Fochteloo vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Fochteloo vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Kosten en opbrengsten van zonnepanelen uit Fochteloo

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Fochteloo zijn sterk afhankelijk van een tal bepalende factoren. Die zetten we moeiteloos voor jou onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je woont
 • De manier hoe de wind onder je panelen kan waaien
 • Het type zonnepanelen (mono, poly, verschillend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil neerleggen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De uitgaven van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je persoonlijk zou kunnen genereren met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Fochteloo?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Fochteloo, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Fochteloo – een slimme investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Fochteloo. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] specialisten vlot contact met je op. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de prijzen krijgen na contact met een deskundige. De schappelijke prijzen maken het ook voor jou geoorloofd om zonnepanelen te laten plaatsen op jouw huis of bedrijf. Mocht je vragen hebben over het laten leggen van de zonnepanelen in Fochteloo dan staan we vanzelf altijd klaar om je hiermee te helpen.

Zonnepanelen Fochteloo – we verduurzamen samen

Natuurlijk wil je ook een lagere energierekening en duurzame energie! Vandaag de dag zijn er veel aanbieders op de markt waar je zonnepanelen kunt afnemen. Omdat er vele aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg lonend hedendaags. Dat is niet verschillend als indien je zonnepanelen in Fochteloo wilt installeren. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is meteen!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de info op deze site. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. Ook zijn er een aantal dingen waar je op dient te letten in het aanschaf- en installatieproces van zonnepanelen Fochteloo.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een optionele compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de aankoop van zonnepanelen. Wellicht kun je ook belasting terug vragen bij de aankoop van je zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blij zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Fochteloo

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Fochteloo. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Fochteloo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Fochteloo

Vakkundig werk, nette prijs

22 juli 2024

Gisteren had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg content met hoe de plaatsing door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in tegenstelling tot mijn ervaring met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Hanneke Hendriks

Een betrouwbaar advies is goud waard

20 juli 2024

Compleet tevreden over prijs, advies en plaatsing.

- Matthijs Mol

Gewoon top

8 juli 2024

Alles in orde en vlot geregeld. gewoon top.

- Pascal de Ruiter

De energie besparing klopt

3 juli 2024

Het traject liep prettig (van prijsopgave tot plaatsen). Het opwekken van zonne energie gaat prima.

- Marjolein Evers

Haast 25% besparing op elektriciteit

24 juni 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die voorafgaand door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Bij de berekening kwam er een besparing van min of meer 20% uit. In de praktijk blijkt dit bijna 25% te zijn! Zeer tevreden met het resultaat!

- Richard Willemsen

Binnen een maand had ik zonnepanelen op mijn dak

22 juni 2024

Absoluut voldaan. Alles ging aardig vlug en werd vakkundig duidelijk gemaakt. Binnen korte tijd was er al een installatie afspraak.

- Niels Boer

Tevreden 20 zonnepanelen geplaatst

15 juni 2024

Uitstekende service, gunstige plaatsing en ook nog eens erg keurig geinstalleerd. We hadden een zorg over de plaatsing
van de hoeveelheid panelen maar dit werd snel weggenomen in de conversaties. Jan Peter is een echte specialist.

- Cindy Kramer

Deels zelfvoorzienend in elektriciteit

2 juni 2024

Eigenlijk wilde ik dit al zeer lang, niet meer (helemaal) afhankelijk zijn van mijn energiebedrijf. Dankzij solar panelen! Vergelijksolar heeft hierbij geholpen! Oh en het advies voor subsidie aanvragen was heel fijn. Absoluut voldaan!

- Hanneke Vos

Bezuinigen op elektriciteit gaat goed

1 juni 2024

Het traject liep soepel (van aanbod tot plaatsing). De opwek gaat tevens prima dus tevreden.

- Sebastiaan Veenstra

Uitgelichte installateurs uit Fochteloo

Bakker BV Installatiebedrijf

Zoltstede 10
8431 HM Oosterwolde
Nederland

0516 513 841
http://www.installatiebedrijfbakkerbv.nl/

Totaal Install – Installatiebedrijf

Nijesteegde 6
8426 GT Appelscha
Nederland

06 36142335
http://www.totaal-install.nl/

Installatiebedrijf Oosterwolde

Venekoterweg 13B
8431 HG Oosterwolde
Nederland

0516 512 750
http://www.ibobv.nl/