Zonnepanelen Finkum

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Finkum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Finkum verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Finkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar Finkum gezocht?

Laat je snel helpen

Zonnepanelen Finkum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 115 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Finkum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Finkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Oude Bildtzijl, Marrum en Hallum bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Finkum

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je wilt investeren in een zonnepaneel; oftewel solar Finkum. We plaatsen ze even voor je onder elkaar.

 • je wilt kosten besparen
 • het is duurzame energie
 • een kleinere ecologische voetafdruk
 • zonnepanelen renderen momenteel beter dan ooit tevoren
 • waardevermeerdering van het huis waar de solar panelen op liggen
 • je hebt mogelijkerwijs recht op subsidie
 • je kunt mogelijk btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We begeleiden je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Finkum. Je staat immers op het punt je eigen energieleverancier te worden, een bijzonder toekomstgerichte en ecologische investering. Aangezien deze investering voor toekomstige termijn is, doe je er goed aan om je te verdiepen in solar en wat er nu feitelijk bij komt kijken.

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over talloze soorten solar in Finkum en alles over de tarieven die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Vervolgens kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Op deze wijze krijg je de allerbeste prijs om zo nog flinker te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Finkum

Twijfel je nog over het voordeel van het aanschaffen van zonnepanelen in Finkum? Er is immers veel regenval in Nederland? Ondanks het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Finkum. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij daglicht! Het licht moet meteen op de panelen kunnen vallen voor de meeste opbrengst. Bedenk ook dat er meer zaken zijn om op te letten bij aankoop: levensduur, garantievoorwaarden, de terugverdientijd en deugdelijkheid. Door op meer zaken dan alleen de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Finkum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Finkum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Finkum

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besluit om persoonlijk je energie op te wekken in Finkum. Het is fijn als je daarom van te voren enigzins op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je volledig zelf gaat hebben voor het installeren van je zonnepanelen in Finkum.

Verder helpt het als je een schatting van je jaarverbruik hebt wat je met je solar panelen wilt gaan opwekken. Dit kan uiteraard je volledige energieverbruik op jaarbasis zijn, echter je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van volledige opwek. Feit blijft namelijk dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen neerleggen, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten uiteraard. Ook is het vervolgens slim om te bedenken dat je mogelijk andere benodigdheden waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten gaat maken.

Wat wel fundamenteel is is dat je kiest voor een ontwerp wat aansluit bij je behoeften, en ook bij je mogelijkheden. Niet elk overdekking is even geschikt voor het installeren van panelen, maar gelukkig zijn er ook vele andere mogelijkheden om zonne energie in Finkum op te wekken. Verder is het uiteraard fundamenteel dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt verwezenlijken en die met je meedenkt om je zonne energie zo goed mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit Finkum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Finkum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring eigenhandig plaatsen. Dit is een taak die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er wel voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Finkum. Een installateur van zonnepanelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over expertise inzake solar panelen, belasting van een dak, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het project.

Een geschikte zonnepanelen installateur in Finkum lijkt niet moeilijk te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke klus worden. Er bestaat namelijk behoorlijk wat ongelijkheid tussen de diverse zonnepanelen installateurs en ook op de offertes tussen zonnepanelen installateurs Finkum op de volgende componenten:

 • Hoeveel de zonnepanelen zelfstandig kosten
 • De tarieven van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De duur van opleveren
 • Ervaringen van klanten
 • Eerdere projecten

Het is dan echt altijd goed om niet direct met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het installeren panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in elk geval precies weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een fijn tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Finkum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Finkum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Finkum zonnepanelen laten installeren

Indien je vooraf een aantal dingen duidelijk hebt, scheelt dat reeds flink in het voorkomen van onrust. Wanneer je beschikt over een begroting, een duidelijk idee van wat je wilt laten neerleggen en hoe het project ongeveer vormgegeven moet worden, dan kom je al een heel eind. Laat je zeker vooral inspireren door anderen die een vergelijkbaar karwei hebben laten uitvoeren. Mogelijk wel je buurman of een familielid. En als alternatief kun je tevens via internet de nodige inspiratie op doen. Juist omdat zonnepanelen steeds vaker neergelegd worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er toereikend voorbeeldmateriaal beschikbaar. En het voornaamste is dat je het niet zelfstandig hoeft op te lossen!

Wil je advies van iemand die weet hoe je in Finkum zonnepanelen moet installeren? Dat kan namelijk aardig helpen als je enigszins geringer technisch begaafd bent. Vervolgens is het verstandig om wat onafhankelijk advies te krijgen van partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Dit doe je door simpel, kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen, je krijgt dan direct een aantal gevarieerde partijen die je van advies zullen voorzien. Tip: Vergeet zo’n partij ook vooral niet te vragen naar voordelen op belastingen of regelingen op subsidies! Zo ga je zo goedkoop en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er nu klaar voor? Vraag dan onmiddellijk je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Finkum.

Nu 3 offertes uit Finkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Finkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Finkum

Voor welke kosten en de opbrengsten je komt te staan met zonnepanelen in Finkum hangt van een een bepaald dingen af. Die zetten we daarom voor jou onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch gezien) waar je de panelen wil aanleggen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • De hoeveelheid zonnepanelen
 • +-
 • Moment in het jaar waarop je wil installeren
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De prijs van de geprefereerde zonnepanelen zijn natuurlijk afhankelijk van je begroting, merk en soort zonnepanelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten die je eigenhandig zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Finkum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Finkum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Finkum – de beste investering

Je bent hier aan het juiste adres wat betreft inlichting over zonnepanelen in Finkum. Wij raden je vanzelfsprekend aan om gebruik te maken van de offerte mogelijkheid. Door offertes aan te vragen kun je in 1 oog opslag een inschatting van de prijzen krijgen na contact met een specialist. De experts waar we mee werken letten voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Finkum – groen en duurzaam

Hoe werkt een zonnepaneel werkelijk? Het opwekken van zonne-energie begint bij de natuurlijke inspiratiebron: de zon! Zonnepanelen functioneren door middel van zonnecellen die warmte absorberen en daardoor worden de electra deeltjes (fotonen) geactiveerd en omgezet in elektriciteit. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar stroom voor in huis of in jouw bedrijf.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen op de markt die je met elkaar kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je nadien ook nog aanbieders vergelijken met elkaar voor een scherpe prijs. Denk ook eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Heb je eraan gedacht dat je wellicht de belasting terug kunt ontvangen? Wanneer je dit hebt uitgezocht kun je samen met de expert op dit gebied het proces van de plaatsing van jouw zonnepanelen een datum plannen!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Finkum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Finkum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Finkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Finkum

Flinke investering lekker geregeld

20 februari 2024

Als flinke vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou opleveren.
En niet geheel onbeduidend, met een mooie prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We kregen oa. een offerte van een zonnepanelen vakkundige die al ervaring had met vastgoed bedrijven en dat was
voor ons natuurlijk een pro. Hoogst tevreden over het traject.

- Daniëlle Koster

Een besparing van bijna 25%!

16 februari 2024

Ik had het niet verwacht maar de berekening die vantevoren door het installatie bedrijf (door Gert) is gedaan valt in het echt nog beter uit.
Ze hadden bedacht dat we zo’n 20% zouden besparen maar niets is minder waar. We zitten vandaag de dag op 24,6%! Zeer tevreden dus.

- Femke Verbeek

Eerlijke kosten, goede service

4 februari 2024

De prijs was ordelijk opgemaakt en gestructureerd uiteen gezet en de adviezen waren fatsoenlijk en vriendelijk.

- Iris Blom

Vakkundig werk, goede prijs

22 januari 2024

Gister had ik het er nog met de buurman over, ik ben erg blij met hoe de installatie door de monteurs is afgelopen (en de prijs!). Zelfs toen het ging miezeren was hun humeur goed en in contrast tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook bekwaam.

- Judith de Jonge

Blij over de service

20 januari 2024

We zijn blij met de installatie, kosten en hadden na de offertes snel advies.

- Raymond Evers

Zeker aan te raden om te vergelijken

8 januari 2024

Ik had voorafgaand bij verschillende experts al offertes aangevraagd maar daar kwamen wat chinese merken en hele afwijkende prijzen uit.
De aanvraag via Vergelijksolar leverde wel plausibelere prijzen uit. Vergelijken kan daarom oprecht uit. Vlot was de afspraak van installatie bekend en hebben we nu 4 mooie grote zonnepanelen op het dak liggen.
De app werkt ook degelijk.

- Martijn Bosch

Tevreden over de installatie

4 januari 2024

We waren benieuwd of de berekening van de opwek die we zouden kunnen bereiken overeen zou komen maar dit blijkt prima ingeschat.

- Mariska Smeets

Na een jaar nog geen spijt!

25 december 2023

Ben nu een jaar lang geholpen aan solar panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment spijt gehad van mijn belegging. Zo fijn om duurzame energie op te wekken.

- Irene Bosman

Inderdaad de passende installateur gevonden!

18 december 2023

Snel het bedrijf gevonden waar we mee wilden verder gaan! Flink kennis van zaken en een prijs! Geweldig!

- Rob Bakker

Uitgelichte installateurs uit Finkum

Technisch Installatiebedrijf Algera B.V.

Jonkersleane 14
9044 MS Bitgum
Nederland

058 253 1370
http://www.algera.nl/

Installatiebedrijf K. Veensma

Seefugel 6
9051 VC Stiens
Nederland

058 257 1215
http://www.veensma-installatie.nl/

Douma Installatie

Lytsedyk 4
9036 ML Menaam
Nederland

0518 451 270
http://www.doumainstallatie.nl/