Zonnepanelen Dokkum

Zoek jij een expert voor jouw solar installatie in Dokkum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Vergelijksolar zorgt dat jij die zoekt naar zonnepanelen Dokkum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle installateurs uit Dokkum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Dokkum gezocht?

Een installateur in Dokkum vinden

Zonnepanelen Dokkum
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Dokkum gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Dokkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Bornwird, Hantum en Hiaure bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Dokkum

Er zijn een aantal redenen te bedenken waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Dokkum. We zetten ze voor je op een rij:

 • je wilt kosten besparen
 • vanwege het duurzame karakter
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • het rendement van zonnepanelen is beter dan ooit
 • waardevermeerdering van het perceel waar de solar panelen op liggen
 • potentie tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • je kunt eventueel btw belasting terugvragen op de aankoop- en aanlegkosten

Samengevat; het tijdstip om je te verdiepen in duurzame stroom. Laat ons je begeleiden door raadgeving en uitleg over alles wat er komt kijken bij de aanschaf van solar Dokkum. Je staat namelijk aan de rand van een ecologische en belangrijke belegging; je gaat (gedeeltelijk) je eigen energieleverancier worden. Omdat deze belegging voor lange termijn is, doe je er verstandig aan om je te verdiepen in solar en wat er nu werkelijk bij komt kijken.

Er zijn meerdere soorten panelen, manieren van installatie en overige zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Dokkum en alles over de kosten die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Logischerwijs krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend snel een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze handelwijze krijg je de beste prijsstelling om zo nog flinker te besparen op de jaarafrekening van je leverancier!

Zonnepanelen kopen Dokkum

Het besluit is daar, je gaat zonnepanelen in Dokkum aankopen! Je moet aan een boel dingen denken indien je zonnepanelen gaat kopen. Daarom assisteren wij je met je voorzien van volledige inlichting zodat je een weldoordacht besluit kunt maken. Daarnaast wil je uiteraard de beste prijs en weten waar je aan toe bent voor, tijdens en na de plaatsing. Laten we eens goed kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En daarvoor is een vergelijking zeer beslissend. Want ondanks dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het natuurlijk een investering die je gaat doen. Indien je de gelijkenis doet kun je dan ook financieel gezien prima kosten besparen op zowel de plaatsing als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in Dokkum

Even een stukje oprecht advies: De aanschaf en plaatsing kosten zijn feitelijk niet het enige waar je op zou moeten letten. Kritisch letten op de kwaliteit van de zonnepanelen en de winst van de panelen zijn minimaal zo beslissend. Op lange termijn gaat dat je dat namelijk meer opbrengen. Bekijk ook de garantie wanneer je besluit om zonnepanelen te kopen in Dokkum.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Dokkum

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Dokkum die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Dokkum

Wanneer je besloten hebt om zelf je energie op te wekken door zonne energie Dokkum, krijg je te maken met mogelijke verschillende belastingen en subsidies. Je kunt hier niet gelijk een expert in te zijn, maar het helpt indien je weet welke heffingen je retour kunt vragen en welke kosten je moet maken gedurende je onderzoek voor zonne energie Dokkum.

Ook is het slim om al een leidraad te hebben van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Dit kan natuurlijk je gehele energieverbruik op jaarbasis zijn, maar je kunt ook kiezen voor een tussen versie waarbij je kiest voor een gedeeltelijke in plaats van gehele opwek. Feit blijft toch dat je altijd later nog meer panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel wederom plaatsing kosten uiteraard. Ook is het dan slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, aldaar die op een zeker vermogen draait. Dit voorkomt toch dat je in de toekomst nog aanvullende kosten moet maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bv. aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te plaatsen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van Dokkum om via zonnepanelen energie op te wekken. Tevens wil je natuurlijk met iemand zaken doen die een aanzienlijk expertise heeft en met je mee wil denken om zo het meeste rendement uit je nieuwe zonnepanelen te halen.

Alle zonne energie installateurs uit Dokkum

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Dokkum

Je wilt zonnepanelen niet zonder enige ervaring eigenhandig aanbrengen. Dat is een taak die je aan een professional wilt uitbesteden, ze liggen er namelijk voor de komende 25 jaar (en misschien wel langer) op. Je zoekt dus een geschikte panelen installateur in Dokkum. Een installateur van solar panelen die met je meedenkt, je advies kan geven en die beschikt over deskundigheid inzake solar panelen, belasting van een huis, hellingsgraden en de technische en elektronische kant van het ontwerp.

Een passende zonnepanelen installateur in Dokkum lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dat in de praktijk nog een flinke taak worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere immers niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs Dokkum op de volgende gebieden:

 • Prijzen van de zonnepanelen
 • De prijzen van de plaatsing
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten ingesloten zit
 • Het soort materiaal wat er gebruikt wordt
 • De periode van opleveren
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het is dan echt altijd goed om niet zo maar met de eerste de beste in zee te gaan, maar een belangrijk project als het plaatsen solar panelen uit te besteden aan een professional die bij je past en in ieder geval exact weet wat jouw project nodig heeft. En dat ook nog eens tegen een scherp tarief.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Dokkum

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Dokkum en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Dokkum zonnepanelen laten installeren

Een goede voorbereiding is het halve werk om in Dokkum zonnepanelen te laten aanbrengen. Indien je beschikt over een begroting, een tastbaar idee van wat je wilt laten aanbrengen en hoe het project ruwweg vormgegeven moet worden, dan kom je al een enorm eind. Als inspiratie helpt het om te kijken naar meerdere gelijkwaardige projecten. Wellicht wel je buurman of een familielid. Zo niet, kun je ook via internet de nodige kennis en inspiratie opdoen. Juist omdat zonnepanelen veel vaker geplaatst worden omdat mensen er de toegevoegde waarde van zien, is er voldoende voorbeeldmateriaal te vinden. En het voornaamste is dat je het niet eigenhandig hoeft op te lossen!

Ben je wat minder technisch aangelegd of wil je graag voorafgaand eens met een persoon die inzicht heeft van het in Dokkum zonnepanelen te laten plaatsen? Het helpt dan om advies van professionals te krijgen. Wanneer je gratis en vrijblijvend een offerte aanvraagt, krijg je onmiddellijk contact met verschillende partijen. Tip: Informeer bij zo’n partij tevens even naar belastingvoordeel en regionale subsidies! Zo ga je zo voordelig en geïnformeerd mogelijk aan het werk!

Ben je er al klaar voor? Vraag dan meteen je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Dokkum.

Nu 3 offertes uit Dokkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Dokkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit Dokkum

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Dokkum zijn erg afhankelijk van een tal bepalende factoren. Deze zetten we even voor je onder elkaar.

 • Het gebied (geografisch bekeken) waar je de panelen wil plaatsen
 • De richting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het soort zonnepanelen (mono, poly, afwijkend)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het jaargetijde
 • De kwaliteit van de zonnepanelen

De kosten van zonnepanelen zijn vooral afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Benieuwd naar de concrete opbrengsten welke je zelf zou kunnen voortbrengen met zonnepanelen? Check dan gauw nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Dokkum?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Dokkum, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen in Dokkum – de juiste investering

Via deze site kun je alles vinden wat je wilt weten over het laten plaatsen van zonnepanelen in Dokkum. Je kunt gebruiken maken van het opvragen van offertes. Daarmee nemen [aantaloffetes-c] experts snel contact met je op. Het aanvragen van deze offertes doen je direct inzien aan welke prijzen je circa moet denken na contact met een expert. De experts waar we mee werken zorgen voor scherpe prijzen! Heb je vragen? Laat het weten! Onze experts staan voor je klaar!

Zonnepanelen Dokkum – een groene keuze

Veel mensen begrijpen wel hoe een zonnepaneel er uit ziet, maar niet hoe een zonnepaneel eigenlijk werkt. Zonne-energie begint begrijpelijk met de zon. Zonnepanelen (ook wel “PV panelen” genoemd) worden gebruikt om het daglicht van de zon, dat bestaat uit energiedeeltjes die “fotonen” worden genoemd, om te genereren in stroom. Via een omvormer kan deze elektriciteit omgezet worden naar energie voor in huis of in jouw organisatie.

Er zijn verscheidene soorten zonnepanelen die je kunt vergelijken. Heb je dit voltooid kun je daarna ook nog aanbieders vergelijken met elkaar vanwege een scherpe prijs. Denk tevens eens aan mogelijke subsidies via de gemeente. Mogelijk kun je zelfs BTW terugvragen. Als je deze dingen uit hebt gezocht ben je er volledig klaar voor om jouw zonnepanelen te laten installeren!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Dokkum

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Dokkum. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Dokkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Dokkum

Voldaan met deskundigheid

27 juli 2024

Na de aanvragen was ik direct in contact met Peter en konden we direct in gesprek over al mijn panden, ik kreeg zelfs een korting daarvoor.
Ondanks mijn eigen research kreeg ik aanvullend advies. Bleek dat we nog uitgebreider konden opwekken voor minder geld aan solar panelen.
Zeer tevreden dus.

- Michael de Boer

Het was de belegging waard

20 juli 2024

Na een termijn van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel aantrekkelijke prijzen en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch een beetje.
Nadat ik gekozen had wie mocht installeren was de afspraak zo opgesteld en alvoor ik het wist waren de zonnepanelen geplaatst. En de applicatie die erop kwam is erg leuk, kan exact zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Johan Postma

Getwijfeld maar zeer tevreden met resultaat solar panelen

10 juli 2024

Dankzij de toename aan info over zonnepanelen wist ik toch niet zeker of ik deze investering direct wilde maken.
Evengoed maar aanbiedingen opgevraagd en na contact met een specialist besloten ervoor te gaan. Achteraf content dat we het aan hebben gedurfd op onze panden en vandaar wekken we nu zo’n 15% op daar.

- Ellen Blom

Voor ons toekomstperspectief is ecologische elektriciteit nodig

2 juli 2024

Toen mijn buren heel opgetogen waren met hun panelen en de opbrengst wilde ik ook. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer solar elektriciteit. Dank!

- Petronella de Vries

Na een jaar nog geen enkel spijt!

24 juni 2024

Ben nu een jaar lang geholpen aan solar panelen door een installateur via Vergelijksolar en heb nog geen moment berouw gehad van mijn belegging. Volstrekt grandioos om zelfstandig te zijn.

- Petronella van der Laan

Ecologische energie is het vooruitzicht

20 juni 2024

Niet lang hoeven na te denken nadat mijn wijkbewoners met succes panelen installeerden. Via Vergelijksolar razendsnel op weg geholpen naar meer ecologische elektriciteit. Dank jullie zeer!

- Nienke van de Veen

Voldaan met deskundigheid

10 juni 2024

Pieter nam na de aanvraag contact met ons op en kregen ook nog eens een aantrekkelijke korting voor mijn overige panden.
Ongeacht mijn persoonlijke onderzoek kreeg ik bijkomend advies. Dat was top want de besparing die we konden maken bleek nog groter dan zelf gedacht.
Echt goed.

- Vincent Timmermans

Super geregeld

2 juni 2024

Alles in klasse en snel geregeld. gewoon top.

- Jasper Mulder

Blij over de service

29 mei 2024

We zijn gelukkig met de installatie, prijs en hadden na de offertes vlug advies.

- Björn Koning

Uitgelichte installateurs uit Dokkum

Installatiebedrijf Wielinga

Doorvaart 14H
9101 RE Dokkum
Nederland

0511 420 697
http://www.installatiebedrijf-wielinga.nl/

S.Wiersma Installaties

De Moarrewei 9
9104 LA Damwâld
Nederland

06 30409024
http://www.wiersma-installaties.nl/

Koninklijke Damstra Installatietechniek B.V.

Kolkensloane 4
9114 AG Driezum
Nederland

0511 424 500
http://damstra.nl/