Zonnepanelen De Knipe

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw solar installatie in De Knipe?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen De Knipe verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle zonnepanelen installateurs uit De Knipe – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Solar De Knipe gezocht?

Schakel direct hulp in

Zonnepanelen De Knipe
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in De Knipe gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in De Knipe, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Luinjeberd, Gersloot en Tjalleberd bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar De Knipe

Er zijn verschillende redenen om te gaan investeren in zonnepanelen; oftewel solar De Knipe. We zetten ze even voor je in een overzicht.

 • je eigen portemonnee
 • het is duurzaam
 • een gereduceerde Co2 uitstoot
 • panelen renderen tegenwoordig beter dan eens tevoren
 • een huis met zonnepanelen wordt automatisch meer waard
 • mogelijkheid tot subsidie (verschillend per gemeente)
 • mogelijkheid tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Het is dus het allerbeste moment om wat voorlichting over zonnepanelen te vinden. We begeleiden je liever door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar De Knipe. Je staat immers aan de rand van een ecologische en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn belegging betreft, is het zinnig om meteen alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Er zijn meerdere soorten zonnepanelen, manieren van installatie en andere zaken om rekening mee te houden, zoals belasting en subsidie. Bij Vergelijksolar lees je meer over verschillende soorten solar in De Knipe en alles over de tariefstelling die hierbij komen kijken, voor een ideale keuze. Aansluitend kun je ervoor kiezen om offertes aan te vragen zodat je tevens daarin een vergelijk kunt maken.

Daardoor kun je nóg flinker besparen op je energienota!

Zonnepanelen kopen De Knipe

Jij hebt besloten dat je wilt overgaan tot zonnepanelen inkopen in De Knipe. Je moet aan een hoop zaken denken wanneer je zonnepanelen gaat aanschaffen. Laten we met name zorgen dat je de volledige gegevens hebt om te besluiten wat het beste bij jou en je omstandigheden past. Tevens wil je uiteraard de beste prijs en begrijpen waar je aan toe bent voor, tijdens en na de installatie. Laten we eens eerlijk kijken naar het proces van A tot Z(onnepaneel). En hiervoor is een vergelijking zeer relevant. Want ongeacht dat het rendement hedendaags hoog is, de levensduur van zonnepanelen ook erg hoog zijn blijft het uiteraard een investering die je gaat maken. Indien je de vergelijking doet kun je dan ook financieel gezien mooi kosten besparen op zowel de installatie als het de panelen zelfs van de zonnepanelen in De Knipe

Heel oprecht: Laat je niet enkel leiden door de kosten in aanschaf en plaatsing. Kijk grotendeels ook even kritisch naar de deugdelijkheid van de zonnepanelen alsmede naar het op te brengen rendement van de zonnepanelen. Dit gaat je namelijk op de terugverdientijd meer opbrengen als je hierin nu investeert. Vergeet tevens niet de garantievoorwaarden te onderzoeken indien je tot aankoop in De Knipe over gaat.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in De Knipe

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit De Knipe die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie De Knipe

Je kunt te maken krijgen met bepaalde subsidies of zelfs belasting teruggaves ingeval je besloten hebt om persoonlijk je energie op te wekken in De Knipe. Het is prettig als je daarom van te voren een beetje op de hoogte bent welke dit dan zijn en welke onkosten je helemaal zelf gaat maken voor het installeren van je zonnepanelen in De Knipe.

Ook is het handig om al een schatting te bezitten van je jaarverbruik (elektra) en wat je zou willen opwekken met je te plaatsen zonnepanelen. Denk na of je voor een gehele vervanging van je stroom verbruik wilt gaan of dat je een stuk van je huidige energie verbruik wilt gaat opwekken. Feit blijft toch dat je altijd later nog aanvullende panelen zou kunnen plaatsen, al betaal je dan wel weer installatie kosten uiteraard. Ook is het vervolgens slim om te overdenken dat je mogelijk andere materialen waaronder de omvormer nodig hebt, omdat die op een zeker vermogen draait. Als je daar nu al rekening mee houdt voorkomt dit dat je later nog aanvullende kosten (bijv. een nieuwe omvormer) zou moeten maken.

Ook niet geheel onbelangrijk om aan te denken zijn de opties die je hebt om je eigen energie op te wekken. Denk bijvoorbeeld aan je dak, want niet elk dak is geschikt om daar zonnepanelen op te leggen. Gelukkig zijn er veel andere opties in de regio van De Knipe om via zonnepanelen energie op te wekken. Verder is het uiteraard bepalend dat je met een organisatie in zee gaat die begrijpt wat je wilt bereiken en die met je meedenkt om je zonne energie zo optimaal mogelijk op te wekken.

Alle zonne energie installateurs uit De Knipe

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur De Knipe

Je wilt panelen niet zonder enkele ervaring eigenhandig installeren. Dit is een taak die je aan een pro wilt uitbesteden, ze liggen er immers voor de komende 25 jaar (en mogelijk wel langer) op. Je bent dus op zoek naar een zonnepanelen installateur in De Knipe die geschikt is voor jouw karwei. Je wilt een installateur van solar panelen die je advies kan geven, die met je meedenkt en die voldoende ervaring heeft wanneer het gaat over solar panelen, dakbelasting en alle technische en elektronische eigenschappen van je project.

Een geschikte zonnepanelen installateur in De Knipe lijkt niet lastig te vinden, maar toch kan dit in de praktijk nog een flinke karwei worden. De ene zonnepanelen installateur is de andere namelijk niet en je ziet op offertes een aantal verschillen tussen zonnepanelen installateurs De Knipe op de volgende gebieden:

 • Kosten van de solar panelen
 • Installatiekosten
 • Wat er allemaal bij de installatiekosten inbegrepen zit
 • Het type materiaal wat voor de klus wordt gebruikt
 • Oplevertijd
 • Recensies of reviews van klanten
 • Ervaring

Het kan dan tevens iedere keer uit om te vergelijken tussen verschillende installateurs, zodat je project iemand krijgt die weet wat er benodigd is om alles tot een geslaagd einde te brengen. En dan ook nog eens prettig geprijsd.

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit De Knipe

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit De Knipe en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

De Knipe zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het raadzaam om een goede installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Indien je een specialist inhuurt, is het belangrijk dat je scherp bent op een meerdere zaken. Bekijk in allereerste instantie of je ervaringen met het concern via het web kunt herleiden. Via deze informatie weet je direct aan wat voor installatiekosten je moet denken. Verder geeft het je inzicht in de ontwikkeling van het karwei.

Een overige tip is om te overwegen of het handig is of je zelf alvast bepaalde voorbereidingswerkzaamheden uitvoert. Zoals het plaatsen van een extra groep in je meterkast. Het moet natuurlijk niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke kosten. Tot slot adviseren wij echt om verschillende prijsopgaves naast mekaar te leggen. Er komen namelijk nog wel eens wat kosten bij kijken die niet constant op de website vermeld staan, denk aan materiaalkosten of bepaalde arbeidskosten. Via onze offertetool krijg je meteen verschillende offertes die eenvoudig met elkaar te vergelijken zijn.

Ben je er al klaar voor? Krijg dan vandaag nog je zonnepanelen offerte!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes De Knipe.

Nu 3 offertes uit De Knipe vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit De Knipe vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen uit De Knipe

Het is moeilijk om een indicatie te geven voor de kosten van zonnepanelen, dit geldt ook voor het opwek (hoeveelheid opbrengst) van de panelen. De belangrijkste element is het soort zonnepaneel wat je wil. Kies je voor een hoger prijsklasse (vaak type monokristal) dan betaal je wat meer, maar daar zit dan wel regelmatig een hoger rendement aan vast. Voor de polykristal panelen is dit precies omgekeerd.

Gemiddeld is de terugverdientijd van zonnepanelen 8 tot 10 jaar. Na deze duur ga je winst behalen. Daar waar de meeste zonnepanelen een levensduur bezitten van ruim 25 jaar kun je snel uitrekenen hoeveel winst je kunt behalen! Wacht daarom niet langer en check hoeveel aan opbrengst jij kunt verkrijgen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in De Knipe?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio De Knipe, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Solar in De Knipe – een top investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in De Knipe? Je ziet het hedendaags continu meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Voor zoals met veel dingen zo is, is goedkoop dan ook duurkoop. Zo ook met zonnepanelen. Je maakt gelukkig de keuze uit meerdere bedrijven met de passende expertise voor het aanschaffen en leveren van zonnepanelen. Laat je informeren over belasting en subsidies en over het optimaliseren van je opbrengst. Wanneer je je goed laat informeren kun je in De Knipe met zonnepanelen een geweldige investering doen.

Zonnepanelen De Knipe – een groene beslissing

Duurzame en lagere tarieven voor je energie, natuurlijk wil je dat! Er zijn vele leveranciers en bedrijven die de zonnepanelen kunnen leveren. Omdat er meerdere aanbieders zijn zijn de prijzen over het algemeen goed en de opbrengst per zonnepaneel is erg rendabel hedendaags. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in De Knipe is dat zo. Het moment om te gaan investeren in zonnepanelen is nu!

Dus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in De Knipe zijn er alsmede nog diverse dingen waar je rekening mee mag houden.

Vergeet alsmede niet om te onderzoeken of er een mogelijke subsidie overeenkomst is in de regio/gemeente waar je de zonnepanelen wil laten installeren. Of kun je misschien belasting terug vragen over de afname van zonnepanelen in De Knipe? 1 ding is onontkomelijk, je beurs en het klimaat zal je dankbaar zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

De Knipe

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit De Knipe. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio De Knipe die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in De Knipe

Begeleiding van het hele project

20 februari 2024

Vol verwondering hebben we een enorm goede ervaring gehad. Op de eerste plek: de prijs viel binnen ons budget. Maar we zijn ook nog gewezen
op de belasting teruggaaf die mogelijk was en subsidies via onze gemeente. Bovendien waren de monteurs meedenkend met bv. waar de zonnepanelen
moesten komen maar ook met hoe we het rendement konden inzien etc. Top service en hier een tevreden klant dus.

- Roy de Leeuw

Prima geregeld

11 februari 2024

Tevreden over alles. Prima geregeld..

- Bas van Dam

Getwijfeld maar zeer tevreden met resultaat zonnepanelen

8 februari 2024

Ik twijfelde of ik de investering nu of straks wilde maken.
Toch offertes aangevraagd en na een advies door de professional toch besloten om panelen te laten plaatsen. Nu behoorlijk tevreden dat we het gedaan hebben op onze locaties en we wekken nu zo’n 15% op met de solar panelen.

- Anne Janssen

Slimme en zeker waardevolle belegging

23 januari 2024

Na een tijdsperiode van zelfstandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en onmiddellijk offertes aangevraagd. De aanbiedingen hadden eigenlijk stuk voor stuk wel scherpe prijzen en desondanks was ik blij dat ik kon vergelijken, het scheelde toch iets.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En de app die erop kwam is buitengewoon prettig, kan nauwkeurig zien hoeveel ik opwek. Blije klant dus!

- Jacob Hoekstra

Het was de belegging waard

18 januari 2024

Na een tijdsperiode van eigenhandig lezen en leren kwam ik bij Vergelijksolar en gelijk offertes aangevraagd. Ten opzichte van mekaar zat er een gunstig prijsverschil in ondanks de al scherpe tarieven.
Direct geplaatst na een keuze gemaakt te hebben. En met een bijkomende app kon ik meteen zien wat we zelfstandig opwekte etc. Voldane afnemer dus!

- Margaretha Maas

Blij met de duurzame investering incluis korting

10 januari 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we vlot contact.
Glasheldere toelichting en berekening gekregen en toen ook nog vlot de installatie datum. Content.

- Joyce Meijer

Prima service

1 januari 2024

Content, snel contact na offerte en afspraak ook snel gepland.

- Marjolein Schipper

Grote investering klasse geregeld

25 december 2023

Daar we een reeks grote gebouwen wilde verduurzamen waren we zoekende naar echte expertise.
En niet geheel onbeduidend, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlug de offertes in huis.
We ontvingen oa. een offerte van een zonnepanelen kenner die al ervaring had met onroerendgoed organisaties en dat was
voor ons uiteraard een pre. Content met de gang van zaken.

- Judith Driessen

De informatie verstrekking en begeleiding was formidabel

21 december 2023

Mijn kennis over zonnepanelen was erg laag. Eerst Vergelijksolar helemaal doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en uitleggen van de app.
Een pluim voor hun.

- Martijn van den Broek

Uitgelichte installateurs uit De Knipe

B. Rikkers Techniek

Sickengastraat 9
8471 BN Wolvega
Nederland

06 10038633
http://www.rikkerstechniek.nl/

Installatiebedrijf Groen B.V.

Grindweg 127
8471 EJ Wolvega
Nederland

0561 615 302
http://www.groeninstallaties.nl/

Mooglik bv

Hasker Utgongen 3
8465 SJ Oudehaske
Nederland

085 401 5060
http://www.mooglik.nl/