Zonnepanelen Assendelft

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw solar installatie in Assendelft?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar zonnepanelen Assendelft verbonden wordt aan een solar pro die bij je past.

Het beste gedeelte?

Vergelijksolar doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle solar installateurs uit Assendelft – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Solar Assendelft gezocht?

Een installateur uit Assendelft vinden

Zonnepanelen Assendelft
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 126 reviews)
Zonnepanelen solar installatie duurzaam vandaag
Zonnepanelen solar installatie nieuws
Zonnepanelen solar installatie e8-solar
Zonne energie
Zonnepanelen rendement
Zonnepanelen solar installatie techniek installateur
beste zonnepanelen solar

zonnepanelen solar vergelijken

Vergelijken van solar installatie prijzen in Assendelft gaat heel gemakkelijk zoals je ziet. Meestal ontvang je dezelfde dag nog reactie! We helpen niet alleen mensen in Assendelft, maar in heel Nederland! Zo hebben wij huiseigenaren en ondernemers uit Uitgeest, Krommenie en Westzaan bijvoorbeeld ook geholpen aan een zonnepaneel installateur.

Spring direct naar:

Waarom solar Assendelft

Er zijn verschillende redenen te verzinnen waarom je wilt investeren in zonnepanelen; oftewel solar Assendelft. We zetten ze voor je op een rij:

 • je persoonlijke portemonnee
 • het is duurzame stroom
 • een verlaagde Co2 uitstoot
 • het rendement van een zonnepaneel is groter dan ooit
 • waardevermeerdering van het huis waar de zonnepanelen op liggen
 • je hebt misschien recht op subsidie
 • kans tot btw belasting teruggave op aanschaf en aanleg

Kortom; het tijdstip om je te verdiepen in solar stroom. We helpen je het liefste door met je mee te denken en je te adviseren bij de aankoop van solar Assendelft. Je staat namelijk aan de rand van een toekomstgerichte en milieuvriendelijke investering; je gaat (deels) je eigen energieleverancier worden. Omdat het een langere termijn investering betreft, is het verstandig om nu alle ins en outs van zonnepanelen alvast te leren.

Naast belasting en subsidie zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden, zoals de diverse type zonnepanelen, opties bij installaties, et cetera. Bij ons lees je meer over talloze soorten solar in Assendelft en alles over de prijzen die hierbij komen kijken, voor een optimale keuze. Logischerwijs krijg je daarnaast de mogelijkheid om vrijblijvend direct een aantal offertes aan te vragen, zodat je kunt vergelijken.

Op deze manier krijg je de beste prijs om zo nog meer te besparen op energiekosten!

Zonnepanelen kopen Assendelft

Twijfel je nog over het voordeel van het aankopen van zonnepanelen in Assendelft? Het regent weliswaar erg regelmatig bij ons Assendelft? Ongeacht het feit dat wij met regelmaat te maken krijgen met een flinke regenbui is Nederland bij uitstek een van de beste landen voor zonnepanelen. Het blijkt immers dat er afgelopen jaar ruim 1600 zon uren (gemiddeld) waren in Assendelft. Dit betekent in dat je 1600 uur winst maakt met je zonnepanelen. Gelukkig werken zonnepanelen goed bij zonlicht! Het zonlicht moet gelijk op de panelen kunnen vallen voor de meeste winst. Kijk vooral bovendien even goed naar een aantal randzaken zoals: levensduur, garantie, de terugverdientijd en kwaliteit. Door op meer zaken dan enkel de aanschafprijs te letten kun je op lange termijn nog veel meer besparen.

Er komt enorm veel op je af wanneer je besluit over te gaan tot zonnepanelen kopen. Gelukkig ben je bij Vergelijksolar.nl aan het juiste adres voor informatie.

Zonnepanelen vergelijken voor jouw dak in Assendelft

Vergelijk zonnepanelen op offerte

Klik op ‘Vergelijk zonnepanelen op offerte’ om drie offertes te krijgen van installateurs uit Assendelft die jou vrijblijvend zullen informeren over de beste zonnepanelen aankoop.

Zonne energie Assendelft

Diverse gemeenten en provincies hebben een tal plannen en doelstellingen om het milieu zo bevorderlijk denkbaar te houden. Hiermee hopen zij vele huishoudens en organisaties om te zetten naar een duurzame methode van energie opwekken. Zonnepanelen is een absolute methode voor schone en klimaat vriendelijke energie. Om dit doel te verwezenlijken doet de gemeente Assendelft er mogelijk ook veel aan om mensen aan te sporen om duurzamer te gaan leven of hun onderneming te voorzien van zonnepanelen. Hierdoor heb je ook een grote kans dat er misschien een subsidie beschikbaar is om je tegemoet te komen in de kosten van de aankoop van zonnepanelen.

De subsidiebedragen kunnen flink oplopen, helemaal als je verscheidene zonnepanelen op het dak plaatst. Nu het eveneens mogelijk is om een bepaald bedrag van de zonnepanelen investeringen van de belasting retour te krijgen het voor veel meer mensen toegankelijker geworden. Op de site van de gemeente Assendelft kun je meer informatie terugvinden met betrekking tot de tegemoetkoming voor de zonnepanelen. Weet ook dat je mogelijk aan bepaalde eisen moet voldoen om aanspraak te maken op de subsidie mogelijkheden, dit kan je daar allemaal op terugvinden.

Alle zonne energie installateurs uit Assendelft

Bekijk ook solar energy installateurs uit

Zonnepanelen installateur Assendelft

Niet voor iedereen zijn de voordelen van het laten aanbrengen ten opzichte van het zelfstandig installeren bekend. Wij raden het af om zelf aan de slag te gaan, tenzij je best veel ervaring hebt met installatiewerkzaamheden. Er komt namelijk een heleboel kijken bij de aanleg van de panelen voor bij jou op het huis. Maar waarom wil je nou exact die specialist aan het werk zetten? Op de eerste plaats is het een stuk veiliger. Een specialist is gewend aan allemaal soorten daken en weet hoe hier veilig op gebouwd moet worden. Kies je ervoor om zelfstandig het dak op te gaan dan zal je te maken krijgen met aanzienlijk meer risico’s.

Daar komt bij dat een specialistisch bedrijf in de gelegenheid is om de panelen op de passende manier te monteren. De ventilatieruimte speelt hierbij een belangrijke rol. Door een optimale installatie zul je profiteren van een zo hoog mogelijk rendement. De laatste reden is het feit dat het inschakelen van professionals je een hele hoop tijd en moeite kan besparen. Omdat de kosten voor installatie van solar panelen relatief meevallen, is dit dé keuze om te maken wanneer je overgaat tot het plaatsen van zonnepanelen op je dak. Voor je het weet heb je jouw huis ook uitgerust met de beste zonnepanelen van dit moment. Maak daarom de keuze voor professionele zonnepanelen installateurs!

Vergelijk zonnepanelen installateurs uit Assendelft

Vergelijk installateurs

Vergelijk gemakkelijk installateurs uit Assendelft en vind zo de beste deal voor jouw dak. Vrijblijvende offertes, onafhankelijk en snel.

Assendelft zonnepanelen laten installeren

Zoals je kunt beoordelen is het belangrijk om een juiste installateur te vinden voor het aanbrengen van zonnepanelen. Bij het inschakelen van een professionele installateur is het van fundamenteel belang om op sommige dingen te letten. Kijk op de eerste plaats naar de reviews en beoordelingen van het betreffende bedrijf. Via deze info weet je meteen aan wat voor installatiekosten je moet denken. Dat geeft je iets meer zekerheid over het definitieve effect van het project.

Bovendien kun je rustig overleggen of het verstandig is om zelf vast een en ander aan voorbereidingen te regelen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het maken van een additionele groep in de meterkast. Het moet uiteraard niet, maar kan je wel weer schelen in uiteindelijke onkosten. Tot slot adviseren wij daadwerkelijk om verschillende offertes naast elkaar te leggen. Niet alle onkosten worden iedere keer op offertes vermeld, terwijl ze er toch echt zijn. Via onze offertetool krijg je rechtstreeks allerlei offertes die simpel met elkaar te vergelijken zijn.

Klaar voor solar energie? Vraag dan nu je zonnepanelen offerte aan!

Ontvang drie vrijblijvende zonnepanelen offertes Assendelft.

Nu 3 offertes uit Assendelft vergelijken

Klik op de knop ‘Nu 3 offertes uit Assendelft vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Opbrengsten en kosten van zonnepanelen in Assendelft

De geld en opbrengsten van zonnepanelen in Assendelft zijn fiks afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Die zetten wij even voor je onder elkaar.

 • De geografische plaats (oosten of westen) waar je wil plaatsen
 • De windrichting waarin je zonnepanelen geplaatst worden
 • Het type zonnepaneel wat je voorkeur heeft (mono, poly of anders)
 • Het aantal zonnepanelen
 • +-
 • Het seizoen
 • De deugdelijkheid/kosten verhouding (icm opbrengst)

De tarieven van zonnepanelen zijn voornamelijk afhankelijk van het segment waarin je ze aankoopt, het handelsmerk en het model panelen. Wil je meer concrete antwoorden over de opbrengst die jij kunt hebben met jouw zonnepanelen? Bekijk vandaag nog jouw opbrengst met zonnepanelen!

De kosten van zonnepanelen kunnen sterk uiteenlopen. Waarom dat zo is én welke zonnepanelen bij jou passen vind je terug op deze pagina.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen in Assendelft?

Bereken het

Bereken de kosten en vervolgens wat zonnepanelen jou kunnen opbrengen in regio Assendelft, en ontdek hoe snel je jouw investering eruit hebt.

Zonnepanelen uit Assendelft – de beste investering

Op zoek naar de meest duurzame investering in Assendelft? Je ziet het tegenwoordig doorlopend meer de trend worden en zo niet, start er eentje! Probeer grotendeels om niet voor een dubbeltje op de eerste rij te willen zitten, want goedkoop is vaak duurkoop met dit soort investeringen. Gelukkig bestaan er ook in Assendelft voldoende professionele bedrijven die de deskundigheid hebben in het plaatsen van zonnepanelen. Laat je inlichten over belasting en subsidies en over het verbeteren van je opbrengst. En dan kun je met zonnepanelen in Assendelft echt de plank niet misslaan.

Zonnepanelen Assendelft – groen en duurzaam

Duurzame en lage kosten voor je electra, vanzelfsprekend wil jij dat! Vandaag de dag zijn er veel leveranciers op de markt waar je zonnepanelen kunt aanschaffen. Doordat er vele aanbieders zijn zijn de tarieven over het algemeen degelijk en de opbrengst per zonnepaneel is erg voordelig hedendaags. En ook voor het neerleggen van zonnepanelen in Assendelft is dat zo. Logisch dat het investeren in zonnepanelen nu een slimme en duurzame keuze is!

Aldus tijd om te investeren in zonnepanelen! Om een goede keuze te maken in welke zonnepanelen het beste bij jou passen helpt de informatie op deze webpagina. Verschillende dingen moeten overwogen worden wanneer je zonnepanelen gaat kopen. In het proces van de aankoop en de installatie van zonnepanelen in Assendelft zijn er ook nog diverse dingen waar je rekening mee kunt houden.

Ook kun je bij je gemeente informeren of er een mogelijke compensatie of aanvullende regeling is die je tegemoet komt in de koop van zonnepanelen. Eventueel kun je zelfs belasting terug vragen bij de aanschaf van je zonnepanelen. Wederom zal het milieu en je spaarrekening blijgestemd zijn!

Hulp nodig bij solar?

Customer Succes manager Marlies Versteegh Marlies Versteegh
Customer Succes manager bij vergelijksolar.nl
Customer experience94%
Propositiemanagement90%
Communicatie97%
ik help je graag

Veelgestelde vragen over solar uit

Assendelft

Dit is afhankelijk van het soort dak en de ouderdom van je dak. Daken die (zeer waarschijnlijk) niet geschikt zijn: bitumen, leien en houten daken bijvoorbeeld. Op deze pagina kun je meer lezen over de geschiktheid van jouw dak. Het is ook afhankelijk van de ruimte op je dak. Zonnepanelen komen in de regel in drie formaten. Klein: 1,58 x 0,81 meter. Gemiddeld: 1,65 x 1,00 meter. Groot: 2,00 x 1,00 meter.

Plaats jij jouw aanvraag bij Vergelijksolar voor de middag, dan ben je meestal diezelfde dag nog in contact met zonnepaneel installateurs uit Assendelft. Als je een aanvraag indient in de late uurtjes dan wordt er de volgende dag snel contact met je opgenomen.

vergelijksolar.nl opereert volledig onafhankelijk van alle installateurs in Nederland. Wij zien welke installateurs beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie installateurs waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van installateurs uit regio Assendelft die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

zonnepanelen in Assendelft

Het was de belegging waard

7 april 2024

Mezelf allereerst fatsoenlijk ingelezen (fijne info hier op de internetpagina) en hierna gelijk maar offertes opgevraagd. Ten opzichte van elkaar zat er een aantrekkelijk prijsverschil in ongeacht de al scherpe tariefstellingen.
Toen ik gekozen had wie mocht plaatsen was de overeenkomst zo opgesteld en voordat ik het wist waren de zonnepanelen geplaatst. En de app die erop kwam is enorm aangenaam, kan precies zien hoeveel ik opwek. Mooie investering dus!

- René de Wit

Vakkundig werk, nette prijs

28 maart 2024

Gister had ik het er nog met mijn buurman over, ik ben erg tevreden met hoe de plaatsing door de monteurs is gedaan (en de prijs!). Zelfs toen het ging regenen was hun humeur goed en in tegenstelling tot mijn belevenis met andere monteurs
waren deze communicatief ook kundig.

- Mirjam Janssen

Tevreden over de installatie

18 maart 2024

De installatie ging snel en gemakkelijk en de schatting van opwek vooraf klopt best aardig dus content.

- Deborah van Vliet

De informatie verstrekking en begeleiding was grandioos

11 maart 2024

Ik snapte eerlijk gezegd niet zoveel van zonnepanelen en hoe dat alles werkte. Eerst Vergelijksolar volledig doorgelezen en toch maar offertes opgevraagd. De monteurs waren zelfs hulpvaardig met het installeren en begrijpen van de app.
Een veer voor hen.

- Kelly Verhoeven

Nette prijsverlaging gekregen door vergelijken

6 maart 2024

De communicatie ging soepel na het aanvragen van de offertes hadden we vlot contact.
Overzichtelijke toelichting en schatting gekregen en toen ook nog vlot de installatie afspraak. Content.

- Caroline Gerritsen

Zeer content over traject

29 februari 2024

Als grote vastgoed organisatie waren we op zoek naar iets wat voldoende zou besparen.
En niet geheel onbeduidend, met een nette prijs. Gelukkig hadden we via Vergelijksolar vlot de offertes in huis.
Een deskundige gesproken die ervaring had in onze beroepsgroep en met flinke aantallen zonnepanelen. Erg tevreden over het traject.

- Marloes Scholten

De kosten gering, ervaring hoog!

21 februari 2024

Eerlijk gezegd was ik tamelijk sceptisch over een vergelijking aanvraag van offertes maar ik ben echt goed geïnformeerd eerst door de site en aanvullend door de
experts. Naar aanleiding daarvan besloten met wie ik in zee wilde.
Een eerlijke prijs gekregen en nu gaan we onze eigen energie opwekken!

- Cornelia Verhoeven

Begeleiding van het hele project

14 februari 2024

Vol verbazing hebben we een enorm goede ervaring gehad. We dachten toch dat het een langaanhoudend en complex iets zou zijn. De prijs was zo afgesproken en was keurig. Ook kregen we nog raad om de belasting terug te ontvangen en subsidies aan te vragen. Los hiervan waren de monteurs ook erg leerzaam en netjes. Ook hielpen ze meedenken in de plaatsing op locatie en met de app om het verbruik te bekijken. Kortom tevreden!

- Tamara Groen

Ziet er best smaakvol uit

5 februari 2024

Ergens was ik bang dat het afschuwelijk zou zijn, duurzame panelen op mijn dak maar niets is minder waar. Het staat behoorlijk sjiek.

- Bas de Jong

Uitgelichte installateurs uit Assendelft

VBK Verwarming en Sanitair

Zuiderhoofdstraat 135
1561 AK Krommenie
Nederland

075 628 8501
http://www.vbk-krommenie.nl/

P. Boon Installatietechniek BV

Dorpsstraat 995
1566 JD Assendelft
Nederland

075 621 8866
http://www.pboon.nl/

HELDERoverENERGIE

Dorpsstraat 739
1566 EG Assendelft
Nederland

06 37293192
http://helderoverenergie.nl/